Як створити анімований GIF в Adobe Photoshop Elements

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Как сделать анимацию появления текста в фотошопе
Відеоролик: Как сделать анимацию появления текста в фотошопе

Зміст

В інтернеті вам на очі траплялися маленькі анімовані зображення, які ваш комп'ютер сприймає як картинки? Вони називаються GIF ( "гіф") і використовуються для чого завгодно - починаючи від логотипів і закінчуючи аватарками і Емотікони. Ви можете самостійно створити GIF анімацію за допомогою Adobe Photoshop Elements.

кроки

  1. 1 Запустіть Adobe Photoshop Elements і створіть новий файл. Відповідним розміром для практики буде файл 300 на 300 пікселів з дозволом 72 dpi. Можна вибрати прозорий фон, так анімація буде виглядати ще крутіше, але це не обов'язково.
  2. 2 Створіть шар для кожного кадру вашої анімації. Потім намалюйте кадри, кожен на окремому шарі, використовуючи будь-які прийоми малювання, які душа забажає. Переконайтеся, що перший кадр знаходиться на самому нижньому шарі, останній кадр - на самому верхньому, а решта кадри - між ними, в хронологічному порядку.
  3. 3 Коли закінчите малювати все кадри, встановіть видимість шарів таким чином, щоб ВСЕ шари були видимі. Це важлива умова!
  4. 4 Зайдіть в меню Файл (File)> Зберегти для Web (Save for Web).
    • "GIF" формат зазвичай встановлений за замовчуванням, але, якщо немає, то за допомогою меню, що випадає встановіть формат файлу на "GIF".
  5. 5 Відзначте чекбокс "Анімувати" ( "Animate").
  6. 6 Натисніть "Перегляд в браузері за замовчуванням" ( "Preview in Default Browser"). Повинно з'явитися вікно інтернет браузера з зображенням вашої анімації. Якщо все виглядає добре, закрийте браузер і натисніть "Зберегти" ( "Save").
  7. 7 Якщо ж анімація не виправдовує ваші очікування, натисніть "Скасувати" ( "Cancel") і внесіть в кадри необхідні зміни.

Поради

  • Чим більше кадрів, тим більш плавною буде виглядати ваша анімація. У той же час, анімація буде виглядати повільніше, так що будьте уважні.
  • GIF-зображення можуть бути будь-якого розміру, так що творите!

попередження

  • При збереженні малюнка у форматі GIF якість зображення зазвичай погіршується, тому постарайтеся, щоб зображення було якомога простіше
  • Бувають не тільки анімовані GIF зображення. Є і нерухомі GIF, тому якщо вам просто потрібно зберегти файл у форматі GIF, щоб зменшити його розмір - не використовуйте цей посібник.