Як створити макіяж на цілий день

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
МАКИЯЖ ГЛАЗ ДЛЯ НОВИЧКОВ / ЛЕГКИЙ МАКИЯЖ ГЛАЗ НА КАЖДЫЙ ДЕНЬ ПОШАГОВО
Відеоролик: МАКИЯЖ ГЛАЗ ДЛЯ НОВИЧКОВ / ЛЕГКИЙ МАКИЯЖ ГЛАЗ НА КАЖДЫЙ ДЕНЬ ПОШАГОВО

Зміст

Ви коли-небудь проводили вічність, завдаючи макіяж вранці, а потім приходили додому пізніше в цей же день і знову бачили кола під очима, плями від основи для макіяжу або суху шкіру? Всього кілька простих змін в створенні макіяжу допоможе вашому красивому зовнішньому вигляду зберегтися набагато довше. Ретельно готуйте шкіру перед нанесенням макіяжу і використовуйте стійку косметику. Крім того, не забувайте закріплювати макіяж.

кроки

Метод 1 з 3: Підготовка особи

  1. 1 Помийте обличчя. Змийте бруд, шкірне сало і старий макіяж, що допоможе вашому свіжому макіяжу триматися набагато довше. Якщо нанести свіжий макіяж на брудне обличчя, він або зітреться, або відшарується.
    • Вмивайтеся вранці перед нанесенням макіяжу.
    • Не використовуйте жорстке мило для обличчя. Це може викликати роздратування і сухість, які зроблять ваш макіяж недовговічним.
  2. 2 Відлущує шкіру кілька разів на тиждень. Омертвілі клітини шкіри мають тенденцію накопичуватися на обличчі, особливо з віком, тому потрібно отшелушивать шкіру кілька разів на тиждень, щоб видалити їх.Нанесення макіяжу на омертвілі клітини шкіри призведе до його відшарування протягом дня. Ваш макіяж буде виглядати і відчуватися краще на гладкому, очищеному особі.
    • Для видалення відмерлих клітин шкіри можете використовувати щіточку для обличчя. Тріть обличчя круговими рухами, ніколи не натискайте занадто сильно.
    • Домашній цукровий скраб також добре працює як м'який ексфоліант.
    • Не забувайте про губи! Щоб помада краще трималася на них, вони не повинні лущитися.
  3. 3 Зволожуйте шкіру. Для жирної шкіри зволожуючий крем без масел (можна і у вигляді гелю), а для сухої шкіри купите більш поживний. Для захисту вашої шкіри від сонця обов'язково купуйте засіб з фактором SPF не нижче 15, а якщо живете в сонячному кліматі, придбайте окремий SPF 30. Якщо ви вже не молоді, можете використовувати зволожуючий крем проти зморшок.
    • Не використовуйте густий, жирний зволожуючий крем протягом дня. Це може зробити ваше обличчя занадто гладким для макіяжу. Краще наносите крем перед сном - так він і шкіру зволожить, і косметиці не завадить.
  4. 4 Нанесіть основу для особи (праймер). Нанесіть тонким шаром хорошу основу для того, щоб ваш макіяж тримався протягом усього дня. Деякі праймери можуть бути дуже дорогими, але для гарного результат вам не знадобиться велика його кількість. Нанесіть основу по всьому обличчю, особливо на червоні або жирні ділянки, а також будь-які плями, які ви хочете приховати. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Laura Martin


    Ліцензований косметолог Лора Мартін - ліцензований косметолог з Джорджії. Працює перукарем з 2007 року і викладає косметологію з 2013 року.

    Laura Martin
    ліцензований косметолог

    Ліцензований косметолог Лора Мартін радить: «Нанесення праймера в якості бази під косметику - кращий спосіб допомогти макіяжу протриматися довше. Головне - вибрати основу відповідно до свого типу шкіри ».

  5. 5 Використовуйте основу для очей. Це допоможе тіням довше триматися і запобіжить складки на повіках. Крім того, вона робить кольори яскравішими і менш прозорими. Також для цього можна використовувати рідкий консилер.
    • Якщо ви не користуєтеся великою кількістю макіяжу, основа на очі може не знадобитися. Проте вона дійсно може допомогти, якщо косметика часто розмазується і обсипається.
    • Основа на очі може також допомогти вашій підводці залишатися на місці.

Метод 2 з 3: Вибір правильного макіяжу

  1. 1 Візьміть гарну матову основу. Якщо ви не хочете використовувати рідку основу, замість неї вам слід взяти мінеральну пудру. Вона забезпечить більш світле покриття, ніж рідка, але вона також пропустить менше бактерій в шкіру і дасть вашому обличчю дихати.
    • Як варіант, спробуйте крем-основу, пудру, тональний або тонуючий зволожуючий крем. Мінеральна косметика може добре підходити одним, а для інших бути занадто сухий і нестійкої. Якщо у вас жовті відтінки шкіри, отримати правильний колір може бути непросто.
  2. 2 Використовуйте напівпрозору пудру. Це може бути зовсім прозора або злегка тонізуюча особа пудра, яка дозволяє надати особі матовість без застосування додаткової кольорової пудри. Таку пудру можна купити як в аптеці (обійдеться дешевше), так і в фірмових відділах косметики (обійдеться дорожче).
  3. 3 Виберіть колір стійкої помади. Цей вид помади створений для того, щоб довго триматися на губах протягом всього дня. Переконайтеся в тому, що ви добре зволожили губи перед нанесенням, так як стійка помада сильно сушить губи.
    • Варіацій такої помади на ринку представлено безліч - тут все залежить від способу, який планується створити. Тінт для губ і стійка помада протримаються довше, так само як і помада з матовим фінішем.
    • Для ще більш стійкого кольору використовуйте олівець для губ - наносите його по їх контуру. Це допоможе формі залишатися незмінною протягом усього дня.
  4. 4 Використовуйте розсипчасті тіні для очей. Нанесення цього виду тіней на основу дозволить кольором залишатися незмінним протягом усього дня.Накладати крем-тіні, як правило, набагато легше. Наносите тіні на основу за допомогою кисті для тіней.
  5. 5 Використовуйте водонепроникну туш (не плутайте з водостійкою, про це нижче). Водонепроникна формула дозволяє підтримувати свіжість очей цілий день. Така туш не розтечеться, якщо ви промокнете або будете плакати. Тільки переконайтеся, що ви не спите з нею, так як це шкідливо для вій і може сприяти їх випадання.
    • Не витрачайте гроші на основу під туш. Основа під туш опустить ваші вії, роблячи їх візуально коротше.
    • Якщо тільки це не якесь дійсно важлива подія (на кшталт весілля або фотосесії), коли необхідно, щоб макіяж тримався якомога довше, краще віддавати перевагу саме водонепроникною (water-resistant) туші, а не водостійкою (waterproof). Останні шкідливі для вій, і кожен день їх краще не використовувати.

Метод 3 з 3: Утримання на місці

  1. 1 Не поспішайте, завдаючи макіяж. Якщо в поспіху нанести макіяж і вибігти на вулицю, він просто не встигне закріпитися. Після кожного нанесеного вами шару почекайте п'ять хвилин, перш ніж завдає наступний. Так макіяж напевно протримається довше.
  2. 2 Уникайте дотику до обличчя протягом всього дня. Кожен раз, коли ви торкаєтеся свого обличчя, ви видаляєте трохи косметики і ризикуєте розмазати її. Саме тому по можливості особи краще не торкатися.
  3. 3 Фарбуйте губи менше влітку. Коли на вулиці спекотно, носити тонну макіяжу - не найкраща ідея. У спекотну погоду ми потіємо, і косметика сходить сам по собі. Найкраще, що можна зробити - це застосовувати водонепроникну (читайте вище) косметику для очей і зменшити кількість основи, а не боротися з підтриманням макіяжу протягом дня.
  4. 4 Носіть волосся зібраними. Волосся на обличчі протягом усього дня - це вірний спосіб стерти макіяж трохи швидше. Коли вам необхідно зберегти макіяж протягом всього дня, збирайте волосся наверх.

Поради

  • Якщо вам не подобається пензлик для основи, скористайтеся спонжем. Цей спосіб дешевше для нанесення основи або тонуючого зволожуючого крему. Спочатку змочіть спонж, щоб він не вбирав велика кількість косметики. Для кращих результатів використовуйте спадні рухи. І, для рівномірного зовнішнього вигляду, подбайте про покриття всіх пір.
  • Використовуйте кисть для основи, щоб нанести зволожуючий крем, а потім цією ж пензлем наносите основу. Це запобіжить світлі плями, смужки по краю особи і на щелепної кістки. Пам'ятайте про послідовне нанесенні і в тих місцях, які вам найбільше не подобаються. Крім того, завдяки зволоженню основі не буде вбиратися в шкіру обличчя, і вона буде триматися довше.
  • Візьміть пульверизатор і наповніть його водою. Розпорошите воду на кисть для тіней. Це зробить тіні яскравіше і більш стійкими. Не розпилюйте надто багато води, з тим щоб не зруйнувати тіні.
  • В якості альтернативи дорогих праймерів для очей використовуйте прозорий, несмачний бальзам для губ / гігієнічну помаду і проведіть нею по віку. Результат буде не гірше.
  • Видаляйте туш з обережністю, з тим щоб уникнути ламкості і випадання вій. Використовуйте для цього спеціальні серветки або засіб для зняття макіяжу.
  • Не наносіть тіні на сухі повіки. Інакше вони відразу обсипаючи. Якщо у вас немає праймера під тіні, використовуйте крем-тіні під колір шкіри. Покрийте ними повіки, а тільки потім наносите звичайні тіні. Так макіяж буде і виглядати краще, і протримається довше.
  • Нанесіть зволожуючий крем на обличчя, потім нанесіть пензлем пудру-основу, і макіяж буде триматися весь день.
  • Якщо ви користуєтеся підведенням, ви можете використовувати світло-коричневі тіні поверх підводки, щоб вона краще трималася. Ви можете робити це з будь-яким кольором тіней / олівця.
  • Використовуйте основу для губ перед нанесенням помади щоб запобігти розмиванню і поліпшення результату.

попередження

  • Будьте обережні, якщо ви використовуєте спреї поверх макіяжу, так як вони, як правило, щипають в чутливих областях особи, таких як під носом. Розмістіть спрей на відстані в 30 сантиметрів і тільки потім розпорошувати. І так - віддавайте перевагу перевіреним маркам продукції.

Що вам знадобиться

  • Основа (праймер)
  • Зволожуючий крем
  • Засіб для зняття макіяжу
  • Серветки для зняття макіяжу
  • Туш для вій
  • Підводка (контурний олівець і рідка підводка)
  • Спрей, що закріплює макіяж (за бажанням)
  • напівпрозора пудра