Як створити обліковий запис Apple ID і завантажувати додатки з Apple App Store

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Создаем Apple ID прямо на вашем iPhone бесплатно
Відеоролик: Создаем Apple ID прямо на вашем iPhone бесплатно

Зміст

Немає ніяких сумнівів, що крім самих функцій телефону додатки є тими компонентами, які роблять смартфон ще розумніше. Можна також з упевненістю сказати, що Apple - провідна компанія в світі по виробництву смартфонів на сьогоднішній день. Крім того, дана компанія займає перше місце у виробництві додатків. Спільнота розробників додатків Apple створила понад 775 000 додатків для різних продуктів компанії, таких як iPhone, iPad, iPod, по всьому світу і витратила мільярди доларів на них. Apple App Store - це місце, де ви маєте можливість отримати всі ці додатки. Деякі з них можна завантажити безкоштовно, коли як інші доступні в номінальній вартості. Компанія Apple недавно анонсувала, що більше 40 мільярдів додатків було завантажено з App Store з моменту його запуску в 2008 році. Apple стверджує, що практично 20 мільярдів додатків завантажено тільки за 2012 рік. Компанія також заявляє про існування понад 500 мільйонів активних користувачів App Store. Якщо ви використовуєте будь-який з продуктів Apple і хочете завантажити деякі програми з Apple App Store, то повинні мати обліковий запис Apple ID. Той же самий аккаунт Apple ID можна застосовувати для завантаження програми з iTunes Store, App Store, iBookstore і Mac App Store. Вказівок, поданих нижче кроків, щоб створити обліковий запис Apple ID і отримати можливість com / iphone-5-review / завантажувати додатки з Apple App Store на свій пристрій.


кроки

  1. 1 Створення облікового запису Apple ID на iPhone.
  2. 2 Найперше, що вам потрібно зробити на своєму iPhone, це знайти і відкрити App Store. Ви можете пошукати значок App Store синього кольору з літерою «А», обведеної кругом.
  3. 3 Далі необхідно переглянути наявні програми і розшукати те, що ви бажаєте завантажити. Існують різні їх списки: нові додатки, популярні і часто завантажувані додатки, рекомендовані програми, поточні com / топ 25 додатків. Або пробіжіться за категоріями додатків для швидкого і зручного пошуку.Крім цього, ви маєте можливість шукати для скачування конкретні програми, натиснувши на рядок пошуку і ввівши ключові слова або назва програми.
  4. 4 Як тільки ви знайдете шукане додаток, клікніть по ньому, щоб переглянути деталі. Про програму можуть включати з себе його повний опис, ім'я розробника або найменування компанії, ціну (якщо програма не є безкоштовно) разом з оглядами і рейтингами, наданими іншими користувачами iPhone.
  5. 5 Потім вам слід клацнути по кнопці «Встановити» (Install), щоб завантажити програму на свій пристрій. В результаті з'явиться нове вікно з зазначенням здійснити вхід або створити новий Apple ID. Виберіть варіант створення нового Apple ID, заповніть необхідну інформацію, а потім натисніть на кнопку «Готово» (Done).
  6. 6 Ви будете зобов'язані прочитати Правила та умови Apple App Store (Terms and conditions of Apple App Store) і клікнути на кнопку «Згоден» (Agree), розташованої в нижній частині сторінки, для продовження процедури.
  7. 7 Далі вам знадобиться ввести свою адресу електронної пошти, день народження, відповісти на секретне питання і придумати пароль.
  8. 8 Після цього від вас вимагається вибрати спосіб оплати за платні програми (і ніякої плати за безкоштовні додатки) і натиснути на кнопку «Далі» (Next).
  9. 9 Тепер ви побачите нове вікно з проханням про підтвердження вашого облікового запису. Ви повинні перевірити електронну пошту, щоб активувати свій акаунт. Після натискання на посилання вам буде автоматично запропоновано увійти до свого облікового запису, вказавши назву облікового запису та пароль.
  10. 10 Якщо ви виконали всі описані раніше дії, то успішно створили обліковий запис Apple і тепер має право завантажувати додатки і насолоджуватися сервісами iTunes, iBookstore і App store на своєму iPhone, iPad або iPod.