Як спати з мокрим волоссям

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Мокрый эффект на волосах▼▲ Самый простой способ▼▲ Прическа за 10 минут▼▲
Відеоролик: Мокрый эффект на волосах▼▲ Самый простой способ▼▲ Прическа за 10 минут▼▲

Зміст

Чи траплялося вам перед сном виявитися з мокрим волоссям, відсутністю сил або часу їх висушити? Якщо так, то з такою проблемою стикаються багато! Спати з мокрим волоссям - не правильне рішення, але за допомогою декількох простих дій ви зможете захистити волосся, з тим щоб вони не пошкодилися і менше електризувалося. Ви не тільки зможете лягти спати з мокрим волоссям, але і навіть прокинутися з приголомшливою зачіскою!

кроки

Метод 1 з 3: Як уникнути електризації і зминання волосся

  1. 1 Трохи підсушіть волосся перед тим, як лягти спати. Якщо у вас є трохи часу, дайте волоссю підсохнути природним шляхом або просушіть волосся на потилиці феном. Частково висушивши волосся, ви підвищите ймовірність того, що вони висохнуть під час сну.
    • Щоб просушити волосся на потилиці, які зазвичай сохнуть повільніше за все, нахиліться вперед і направте струмінь повітря з фена зверху вниз на потилицю.
  2. 2 Для захисту волосся нанесіть на них незмивний кондиціонер. Розподіліть по волоссю невелику кількість мусу або спрею-кондиціонера, щоб уникнути пошкодження і електризації волосся. Кондиціонер не тільки допоможе уникнути пошкодження волосся, але і прокинутися з м'якими гладкими волоссям.
  3. 3 Зберіть волосся в пучок за допомогою гумки, обтягнутою тканиною. Зберіть волосся у високий пучок на голові, щоб можна було спати без больових відчуттів і мокрі холодні пасма вас не відволікали. Акуратно згорніть волосся в тугий пучок на верхівці і закріпіть м'якою гумкою, обтягнутою тканиною.
    • На відміну від звичайних гумок для волосся, такі гумки залишають менше заломів на волоссі.
    • Коли вранці ви розпустіть волосся, вони можуть зберегти форму хвилі від пучка, особливо якщо у вас від природи кучеряве волосся. Це може послужити основою об'ємної зачіски з м'якими локонами!
  4. 4 Загорніть волосся в рушник паперовий. Акуратно промокнув волосся рушником, нахиліться вперед. Накиньте рушник паперовий на волосся і оберніть їм голову, заправивши волосся всередину. Закріпіть рушник шпилькою, застібкою-липучкою або пов'язкою. Можна спати в рушник всю ніч, а вранці просто надати волоссю об'єм, щоб вийшла проста і природна укладання.
    • Нанесіть на волосся своє улюблене засіб для укладання перед тим, як загорнути їх в рушник, особливо якщо у вас кучеряве волосся.
    • Можна купити спеціальний рушник-конверт, призначене саме для волосся. Зазвичай на них вже є гудзики або інші застібки.
  5. 5 Загорніть волосся в шовкову хустку або бандану. Нанесіть на волосся своє улюблене засіб для укладання і розчешіть їх. Потім закріпіть хустку або бандану на голові, зав'язавши краї в вузол. Якщо у вас довге волосся, можна попередньо зібрати їх в хвіст або пучок.
    • Шовкова тканина відмінно знімає з волосся електричний заряд!
  6. 6 Щоб захистити волосся від пошкодження, надіньте на подушку шовкову наволочку. Шовкова тканина створює менше тертя, тому мокре волосся з меншою ймовірністю ушкодяться. Просто відкиньте волосся назад так, щоб вони звисали з краю шовкової подушки. Так волосся зможуть висохнути природним шляхом, поки ви спите, і при цьому не прімнутся.
    • Цей спосіб більше підходить для тих, у кого пряме волосся.
    • Якщо у вас хвилясте або кучеряве волосся, нанесіть на них перед сном засіб для формування кучерів, і ви прокинетеся з повноцінною зачіскою!

Метод 2 з 3: Як зробити укладку з кучерями або хвилями

  1. 1 Нанесіть на волосся засіб для догляду. В залежності від своїх уподобань, ви можете нанести незмивний кондиціонер, розгладжує спрей, сироватку для сяйва або засіб для укладання. Можна також нанести засіб для створення ефекту мокрого волосся!
  2. 2 Розчешіть волосся, щоб рівномірно розподілити засіб. Це важливий етап догляду, який не дасть засобу залишатися тільки на деяких ділянках волосся; через це волосся можуть виглядати тьмяними і прим'ятими вранці!
  3. 3 Заплетіть волосся в косу. Коса - відмінний спосіб створити основу для зачіски, поки ви спите. Залежно від того, скільки кіс і яким способом ви заплете, можна створити ефект мокрого волосся, ефект гофрованих волосся або локони.
    • Для ефекту мокрого пляжних волосся заплетене одну нетугу косу.
    • Для ефекту гофрованих волосся заплетене багато дрібних кісок по всій голові.
    • Кудрі вийдуть, якщо зробити одну або кілька тугих французьких кіс (які починаються на маківці).
  4. 4 Загорніть косу в нетугой пучок на маківці. Переконайтеся, що пучок теж не стягує волосся біля коріння, щоб вам було зручно спати; закріпіть його тканинної гумкою. Пучок не дасть кіс розпушити, коли ви будете повертатися уві сні.
    • Також можна зав'язати коси в шовкову хустку.
  5. 5 Замість кіс можна накрутити волосся на поролонові м'які бігуді. Невеликі пасма вологого волосся накрутіть на поролонові бігуді. Для найкращого результату зав'яжіть волосся на бігуді в шовкову хустку. Вранці зніміть бігуді і акуратно пальцями розчешіть волосся, щоб не розбити локони.
    • Не чіпайте волосся занадто часто.
    • Для закріплення можна збризнути кучері лаком для волосся.
    • Не розчісуйте волосся гребінцем, оскільки так ви порушите форму кучерів і наелектрізуете волосся.

Метод 3 з 3: Техніка безпеки

  1. 1 Одягніть на подушку водонепроникну наволочку. Якщо спати з мокрим волоссям, волога може проникнути в подушку і послужити сприятливим середовищем для розмноження бактерій і грибка, і через це ви можете захворіти.Якщо застеляти подушку водонепроникною тканиною кожен раз, коли лягаєте спати з мокрою головою, можна уникнути цих проблем.
    • Це правило особливо важливо, якщо ви часто спите з мокрою головою.
    • Також можна захистити подушку, загорнувши волосся в рушник паперовий.
  2. 2 Щоб уникнути тьмяних і розпущеного волосся вранці, наносите на них незмивний кондиціонер або інший засіб. Якщо ви спите з мокрою головою, волосся можуть висохнути зім'ятими біля коріння під неправильним кутом, вони будуть виглядати тьмяно і розпатланий. Цього можна уникнути, завдавши на волосся перед сном розгладжує спрей або незмивний кондиціонер.
  3. 3 По можливості краще не лягати спати з мокрим волоссям. Якщо постійно спати з мокрим волоссям, на шкірі голови може почати розвиватися грибок, з'явиться лупа, або ви сильно зашкодить волосся. Намагайтеся мити голову раніше, щоб волосся змогли висохнути до того, як ви ляжете спати.

Поради

  • Шовкова наволочка - відмінний спосіб догляду за волоссям незалежно від того, яким радою ви скористаєтеся, а також вона не залишає на шкірі слідів і зморшок.

попередження

  • Якщо спати з мокрим волоссям, це може привести до їх пошкодження, так що захищайте волосся незмивною засобом. Щоб волосся не ламалися, збирайте їх в пучок або обертайте в рушник.