Як впоратися з бажанням змінити свого партнера

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как полюбить себя? Психолог Михаил ЛАБКОВСКИЙ
Відеоролик: Как полюбить себя? Психолог Михаил ЛАБКОВСКИЙ

Зміст

Ви закохалися в когось на роботі або у вас виникли почуття до одного / подрузі? Це може створити великі проблеми, якщо ви перебуваєте в серйозні стосунки. Відносини - це нелегко, але все може бути ще складніше, коли підкрадаються зовнішні спокуси. Навіть якщо ви любите свого партнера, нова людина може змусити вас переглянути свої зобов'язання. Щоб зберегти вірність, попрацюйте над тим, щоб уникати цієї спокуси, а також керуйте своїми бажаннями і зосередьтеся на зміцнення зв'язку з партнером.

кроки

Метод 1 з 3: Уникайте ситуацій, що провокують

  1. 1 Уникайте делікатних ситуацій. Уникайте ситуацій або місць, де ви схильні вести себе кокетливо. Якщо ви знаєте, що після кількох алкогольних напоїв ви схильні до необдуманих вчинків, не ходіть в бари без свого партнера або запросіть його скласти вам компанію. Уникайте закладів, де ви піддалися спокусі в минулому, наприклад клубів.
  2. 2 Залишайтеся в компанії людей. Будьте особливо обережні, щоб не залишитися наодинці з людиною, з яким у вас були романтичні або сексуальні відносини в минулому. Якщо у вас є колега, з яким ви любите фліртувати, не ходіть з ним на обід удвох. Ніколи не проводите з ним час поза робочої обстановки.
    • Якщо ця людина запрошує вас на обід, можна сказати щось на кшталт: "Знаєш, у мене занадто багато роботи, вибач". Ви також можете запропонувати іншим колегам до вас приєднатися.
    • Якщо ви змушені залишитися з цією людиною наодинці, залиште двері відкритими і зустрічайтеся на нейтральній території. Зберігайте ваші взаємини на професійному рівні.
  3. 3 Говоріть про свого партнера. Якщо ви опинилися в делікатному становищі, ненароком згадайте про свого партнера в розмові. Це послужить нагадуванням як вам, так і іншим, що ви не вільні. Не потрібно кричати про свої стосунки, просто продовжуйте нагадувати про них іншим людям.
    • Наприклад, якщо людина піднімає тему конкретного шоу, яке йому подобається, можна сказати: "Моєму хлопцю теж подобається це шоу! А ось мені не особливо ".
  4. 4 Носіть обручку. Це відмінний спосіб показати світу і нагадати собі, що у вас є зобов'язання. Якщо раптом ви почнете задивлятися на кого-то, можна подивитися на кільце і все переосмислити. Якщо ви не можете носити кільце під час роботи, подумайте про те, щоб зробити татуювання.
    • Якщо ви не перебуваєте в офіційних стосунках, носите якусь символічну прикрасу як нагадування. Це може бути браслет або навіть просто ниточка.
  5. 5 Проводьте час з вірними друзями. Намагайтеся поменше спілкуватися з самотніми приятелями, поки боретеся зі спокусою. Спосіб життя самотніх друзів може спонукати вас до того, про що ви пошкодуєте. Краще робіть вибір на користь суспільства одружених товаришів.
    • Чи не відстороняйтеся від самотніх друзів повністю. Просто не ходіть з ними в бари, а краще голосуйте за інші заняття, наприклад спільний обід або перегляд фільму.

Метод 2 з 3: Керуйте своїми бажаннями

  1. 1 Зателефонуйте одному. Перебуваючи під впливом спокуси, зателефонуйте одному. Можна розповісти йому про ситуацію, щоб він міг відмовити вас, або просто використовувати його, щоб відволіктися від свого бажання. Після такої розмови ви, швидше за все, знайдете мужність протистояти цим почуттям.
    • Можна сказати що-небудь таке: "Пам'ятаєш, я розповідав тобі про свою колегу Аліні? Так ось, вона тільки що запросила мене до себе випити. Мені потрібно, щоб ти мене відрадив ".
    • Або навіть зателефонуйте своєму партнеру, щоб поспілкуватися з ним.
  2. 2 Зустрітися з родиною цю людину. У разі зради ви нашкодите і своєї, і його сім'ї.Якщо це ваш колега або друг, скористайтеся можливістю дізнатися його сім'ю. Використовуйте такі заходи, як новорічні кооперативи, щоб познайомитися з дружиною / чоловіком об'єкта вашої симпатії.
    • Якщо у вас не буде можливості зустрітися з ними, вивчіть соціальні мережі, щоб дізнатися, як виглядає сім'я цієї людини.
  3. 3 Довіртеся своїм друзям, але не тим, хто вас приваблює. Якщо у вас виникли проблеми у відносинах, які не відкривайтеся людям, до яких у вас є почуття. Покладайтеся на свого партнера або на своїх близьких друзів, щоб обговорити ці речі. Ви також можете поговорити зі своїми родичами.
    • Можна подзвонити братові або сестрі і попросити поради або просто випустити пар.
  4. 4 Встановіть часові рамки. Під час спокуси відсторонитеся від "гарячих" моментів і дайте собі час, щоб все обдумати. Найчастіше через деякий час запал проходить, і вже не хочеться робити дурниці.
  5. 5 Вийдіть на зв'язок зі своєю духовною стороною. Духовність або релігія можуть бути відмінним джерелом сили під час спокуси. Сходіть до церкви (або інше релігійне установа), щоб отримати допомогу в збереженні вірності і знайти там духовного наставника. Моліться або медитуйте перед сном. Священик або інший духовний наставник, у якого є міцний, благополучний шлюб, також може дати поради вам і вашій дружині, як зміцнити шлюб.
    • Також можна спробувати стати духовно ближче до свого партнера. Покличте його до церкви (або інше релігійне установа) і попросіть помолитися або помедитувати разом з вами.
  6. 6 Уявіть, що ваш партнер про все дізнався. Якщо на даному етапі ви вже регулярно фліртуєте з людиною, уявіть обличчя і почуття свого партнера, якби він побачив і почув це. Також, спробуйте уявити зворотну ситуацію, де у вашого партнера є неприпустимі відносини, і свої почуття в такій ситуації.
  7. 7 Докопатися до основної причини свого спокуси. Проаналізуйте своє бажання змінити. Можливо, ви хочете зробити це тому, що вас не влаштовує сексуальне життя з партнером. Або ж ви з ним часто ругаетесь останнім часом. Подумайте, що в дійсності рухає вашим бажанням, а потім попрацюйте над вирішенням проблеми.
    • Наприклад, якщо ви не задоволені своїм сексуальним життям, запропонуйте щось нове своєму партнеру, щоб надати сексу пікантності.
    • Це може бути шансом визначити і виправити те, що йде не так у ваших стосунках!

Метод 3 з 3: Зосередьтеся на своїх відносинах

  1. 1 Ходіть на побачення зі своїм партнером. Замість того щоб думати про сексуальні або романтичних речах, які ви могли б робити з кимось іншим, робіть це зі своєю коханою людиною. Здивуйте його подарунком або запросіть на пікнік. Відведіть його туди, де ви вперше зустрілися. Заплануйте міні-відпустку тільки для вас двох. Якщо ви будете вкладатися в власні відносини, вас, з меншою ймовірністю, потягне на сторону.
  2. 2 Спілкуйтеся ефективно. Якщо у вас є проблема, поговоріть про це зі своїм партнером. Вислухайте його точку зору і не перебивайте. Постарайтеся, щоб між вами було якомога менше невирішених проблем.
    • Не кричіть на партнера і не ображайте його.
  3. 3 Складіть список того, що ви любите в своїй половинці. Знайдіть час, щоб подумати про те, чому ви закохалися в неї в першу чергу. Запишіть все, що вам в ній подобається, від веснянок під лівим оком до її доброго серця. Почитайте її за ці якості, а не шукайте їх в інших.
    • Можливо, ви навіть захочете поділитися цим списком з чоловіком / дружиною.
  4. 4 Дайте оцінку своїм відносинам. Швидше за все, ваш партнер часто робить вас дуже щасливим. Однак думка про те, що на іншій стороні трава зеленіша, може отруїти навіть найкращі стосунки. Почніть вести щоденник, описуючи свої дні і відносини з коханою людиною.
    • Записуйте будь-які сварки, які у вас були, або ситуації, коли партнер був добрий до вас.Подумайте, чого вам буде не вистачати, якщо ваші відносини закінчаться через зраду.
    • Спочатку прийміть рішення про свої поточні відносини, а потім вже починайте розвивати нові.
  5. 5 Розгляньте альтернативні відносини. Зрештою, деякі люди просто не призначені для моногамії. Це не означає, що ви повинні обманювати свого партнера, навпаки, потрібно проявити чесність. Можливо, ваш партнер розділяє таку точку зору - в цьому випадку ви могли б мати відкриті відносини. Або ж прийшов час рухатися далі, щоб ваш партнер міг знайти кого-то, чиї погляди на відносини більше відповідають його власним.
  6. 6 При необхідності зверніться за допомогою. Якщо у вас завжди були проблеми зі зрадою партнерам в минулому, і ви хочете почати все з чистого аркуша, зверніться за професійною допомогою. Несправедливо продовжувати вступати в романтичні відносини з людьми, якщо у вас є невирішені проблеми. За допомогою психолога або психотерапевта ви зможете змінити свій світогляд і створити нові моделі відносин з людьми. Знайдіть психотерапевта неподалік від вас і запишіться на прийом. Бути вірним часом непросто, але з правильною підтримкою ви зможете зберегти свої зобов'язання!