Як стати приголомшливим хлопцем

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 23 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как снимали: Billie Eilish - bad guy
Відеоролик: Как снимали: Billie Eilish - bad guy

Зміст

Повірте, ніякої магії! Дотримуючись простих кроків ви зможете стати приголомшливим молодою людиною. Що у вашому розумінні означає бути «приголомшливим»? Який образ постає перед вами, коли ви чуєте це слово? Якщо ви читаєте цю статтю, то, швидше за все, вам не все одно, яким вас бачать інші. Однак перш ніж переконувати інших в своїй привабливості, ви повинні довести самому собі, що ви приголомшливий молодий чоловік. Коли інші люди побачать, що ви впевнені в собі, вони не будуть сумніватися в вашому перевагу!

кроки

Метод 1 з 3: Будьте собою

  1. 1 Не турбуйтеся про те, що про вас думають інші. Якщо ви будете прагнути до того, щоб інші думали про вас як про приголомшливе хлопця, то вам ніколи не вдасться досягти своєї мети. Інші не будуть ставитися до вас як до крутого хлопця, так як ви будете постійно потребувати їх схвалення.Замість того щоб намагатися справити враження на інших з метою сподобатися їм, навчитеся любити себе таким, яким ви є.
    • Звичайно, цілком нормально переживати про те, що думають про вас інші. Однак пам'ятайте, що догодити кожному не вдасться. Більш того, ви можете викликати роздратування у інших людей. Замість того щоб намагатися догодити всім, подумайте про людей, які мають велику вагу в вашому житті. Такими людьми можуть бути ваша мама або ваш тато, дідусь або кращий друг. Якщо ви будете помічати любов ваших близьких, вам буде легше не звертати уваги на думку людей, які погано до вас ставляться.
    • Наприклад, якщо хтось, хто не входить в список людей, які мають для вас значення (однокласник, який не є вашим близьким другом), ображає вас або говорить про вас погано за вашою спиною, подумайте про його словах. Чи є його слова правдою? Швидше за все, це не так. Тому не звертайте уваги на його думку. Нагадайте собі, що думка цієї людини не має для вас великого значення.
    • Якщо ви один з тих, хто намагається самоствердитися за допомогою соціальних мереж, обмежте кількість часу, який ви проводите в Facebook і Instagram або видаліть свій аккаунт. Лайки не є показником вашого переваги.
  2. 2 Будьте справжнім. Щоб бути справжнім, необхідно, перш за все, подумати про свою особистість і прагнути бути впевненим в собі людиною. З боку видніше, чи говорить людина то, що інші хочуть почути від нього або має свою точку зору і не боїться її висловлювати.
    • Не намагайтеся справити враження. Якщо ви постійно намагаєтеся справити враження на інших, їм буде складно зрозуміти, коли вас необхідно сприймати всерйоз, а коли ви просто намагаєтеся пустити пил в очі. Наприклад, якщо в класі до вас ставляться як до клоуну, навряд чи однокласники будуть серйозно сприймати вас. Вони можуть сміятися над вами, але не разом з вами. Це суттєва різниця.
    • Звичайно, знадобиться час і зусилля, щоб зрозуміти себе. Подумайте про свою поведінку і емоції. Ви погоджуєтеся на пропозицію одного погуляти, навіть якщо не хочете цього? Якщо ви будете грати якусь роль, це призведе до почуття незадоволеності. Якщо ж ви будете щирою людиною, таким, яким ви є, ви будете відчувати щастя і задоволення.
    • Почніть вести щоденник, в який будете записувати свої емоції і вчинки в ті моменти, коли ви такий, яким ви є насправді. Усвідомленість є відмінною рисою щирості. Якщо ви щодня будете міркувати про свої емоції та вчинки, ваша поведінка буде більш усвідомленим і, відповідно, ви станете більш щирим і справжнім чоловіком.
  3. 3 Знайдіть захоплення. Відомі люди завжди роблять те, що їм подобається і ніколи не вибачаються за це. Вам подобається мистецтво, книги, музика або спорт? Що б це не було, робіть це.
    • У людей, якими захоплюються інші, як правило, є улюблена справа. Якщо у вас є улюблене заняття, вдосконалюйте свої здібності. Наприклад, якщо ви захоплюєтеся баскетболом, але у вас не виходить робити триочкові кидки, виділіть більше часу, щоб навчитися цьому. Тренуйтеся до тих пір, поки ви не навчитеся робити цей кидок з закритими очима! Інші будуть ставитися до вас як до крутого хлопця, який вміє робити триочкові кидки.
    • Розповідайте іншим про своє захоплення. Наприклад, якщо ви любите читати, ви можете організувати книжковий клуб. Завдяки цьому ви знайдете друзів, які будуть розділяти ваші інтереси.

Метод 2 з 3: Вдосконалюйтесь

  1. 1 Складіть список якостей, які на ваш погляд роблять людей приголомшливими. Подумайте над тим, чому обрані вами якості настільки гарні. Чи зможете ви навчитися цьому самі? Якщо немає, то що ви можете зробити в цій ситуації?
  2. 2 Розвивайте здібності, що не настільки дивовижні. Пам'ятайте про те, що не існує стандартного набору якостей і здібностей, якими повинен володіти кожна людина. Для декого це може означати бути в хорошій формі. Для інших - розвивати музичний талант або більше читати.
    • Якщо ви вибрали вміння, яке будете вдосконалювати, складіть план і дотримуйтеся його. Якщо ви хочете навчитися грати на гітарі, запишіться на уроки і відточуйте своє вміння кожен день. Якщо ви хочете більше читати, складіть список книг, які вам слід прочитати найближчим часом. Крім того, кожен місяць ставте перед собою мету прочитати певну кількість книг.
    • Не здавайтесь! Ледарі ніколи не стають приголомшливими людьми. Навряд чи вам хочеться бути людиною, яка має репутацію того, хто береться за справу і потім кидає розпочате. Інші будуть захоплюватися вашої рішучістю.
  3. 3 Зберігайте позитивний настрій. Приголомшливі люди люблять життя, незважаючи на те, що у них не завжди все гладко. Якщо у вас чорна смуга в житті, знайдіть промінь надії, який допоможе вам боротися з труднощами. Крім того, подумайте про те, що ви можете зробити, щоб поліпшити становище. Наприклад, ви отримали погану оцінку з контрольної роботи з математики. Замість того щоб сумувати, робіть домашню роботу і скористайтеся допомогою репетитора, який зможе пояснити вам те, що ви не розумієте.
  4. 4 Додайте в своє життя гумор. Дивіться імпровізовані гумористичні виступи артистів. Завдяки цьому ви будете дивитися на життя в позитивному ключі. Ви не будете сприймати її занадто серйозно.
    • Якщо ви - песиміст, вчитеся тому, щоб навіть в найскладніших обставинах помічати позитивні моменти. Мало кому подобається спілкуватися з похмурими і незадоволеними людьми.
  5. 5 Будьте творцем. Створюйте дивовижні речі. Як правило, той, хто створює цікаві речі, є приголомшливою особистістю.
  6. 6 Вірте в себе, але не будьте занадто самовпевненим. Вам не слід кожному говорити про свою неповторність. Нехай ваші вчинки говорять голосніше слів.
  7. 7 Розвивайте взаємини з іншими людьми. Покажіть близьким людям, що вони цінні для вас, виявляючи вдячність і доброту до них.
    • Наприклад, якщо ваш товариш по команді допоміг вам забити гол, будьте вдячні. Скажіть йому, що він відмінний друг і обов'язково надайте йому послугу, коли підвернеться слушна нагода.
    • Жертвуйте своїм часом на благо інших. Якщо ви бачите, що ваш однокласника важко дається математика, а ви добре її розумієте, виділіть час, щоб допомогти цій людині розібратися в тому, що він не розуміє. У вас може з'явитися новий друг!
    • Будьте готові заступитися за людину, якого ображають. Ніхто не думає про хуліганів, що вони приголомшливі люди. Тому коли необхідно, будьте готові заступитися за себе або за людину, яка не може постояти за себе.

Метод 3 з 3: Правильно уявляйте себе

  1. 1 Встановлюйте зв'язок з іншими людьми. Розмовляйте з людьми і уважно слухайте те, що вони говорять. Покажіть, що вам не все одно, що з ними відбувається.
    • Навіть просто вітаючись з однокласниками, ви покажете, що ви не егоцентричні.
  2. 2 Будьте провідним, а не веденим. Бути лідером означає бути відповідальним не тільки за себе, але і за інших.
  3. 3 Красиво одягайтеся. Одяг допомагає відчувати себе більш впевнено. Вам не обов'язково мати дуже дорогий одяг, однак якщо ви будете носити речі, в яких вам буде комфортно, ви зможете відчувати себе більш впевнено.
    • Якщо вам складно вибрати одяг, попросіть друга допомогти вам. Ви будете виглядати приголомшливо.
  4. 4 Слідкуйте за гігієною. Використовуйте дезодорант і чистите зуби щодня. Дбайте про шкірі, волоссі і нігтях.
    • Якщо у вас прищі, використовуйте засіб для вмивання, яке допомагає запобігти появі прищів. Проконсультуйтеся з дерматологом.
    • Не варто дотримуватися думки, що за нігтями і зачіскою повинні доглядати тільки дівчатка. Регулярно відвідуйте перукарню.Ви повинні виглядати охайно (звичайно, якщо ви не ставите перед собою мету виглядати неохайно). Крім того, подстригайте нігті і пам'ятайте, що поява задирок надає рукам неохайний вигляд.
  5. 5 Слідкуйте за поставою. Як правило, при першій бесіді люди звертають увагу на те, як ви виглядаєте, а не на те, що ви говорите. Положення вашого тіла багато говорить про вас. Стійте прямо з розправленими плечима. Однак ви не повинні виглядати як статуя.
    • Чи не схрещуйте руки або ноги. Таке положення тіла говорить: «Дайте мені спокій!»
  6. 6 Дійте впевнено. Не будьте людиною, який тільки говорить, що потрібно щось робити, але ніколи не робить цього.

Поради

  • Будьте впевнені в собі. Довіряйте своїй інтуїції, і удачі вам в тому, щоб стати приголомшливою особистістю!
  • Не дозволяйте друзям обмежувати вас в ваших інтересах.
  • Займайтеся тим, що зробить вас дивовижним. Якщо ви не повірите в себе, інші теж не повірять в вас.
  • Для того щоб зберігати оптимізм, думайте про майбутнє і про те, що у вас є повний контроль над тим, ким ви хочете стати, коли підросте. Сам факт, що у вас завжди є можливість для самовдосконалення, говорить про те, що ви є приголомшливим.

попередження

  • Хоч впевненість в собі і є позитивною рисою, не ставайте при цьому гордовитим і самовпевненим, що не особливо добре сприймається оточуючими людьми.
  • Не потрібно лізти зі шкіри в спробах стати приголомшливим, так ви досягнете абсолютно протилежного ефекту.
  • Приголомшливим можна бути і без матеріальних засобів. Автомобіль і модні речі не допоможуть вам стати приголомшливим, так як тільки ваша внутрішня енергетика здатна на це.