як стогнати

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Женский вопрос: Как научиться стонать во время секса? | Алекс Мэй 18+
Відеоролик: Женский вопрос: Как научиться стонать во время секса? | Алекс Мэй 18+

Зміст

Коли ви стогнете, ви тим самим даєте зрозуміти партнеру, що порушені або відчуваєте задоволення. Теоретично, стогони - це сексуальні мимовільні звуки; ви стогнете в запалі моменту, оскільки вас переповнюють приємні відчуття.Не всі люди мимоволі стогнуть, але якщо ви навчитеся стогнати, то покажете партнеру, що насолоджуєтеся ситуацією. Читайте далі, щоб дізнатися декілька порад про те, як і коли стогнати.

кроки

Частина 1 з 3: Що таке стогони

  1. 1 Чисто теоретично, стогони - це мимовільні звуки. Людина видає стогони в момент пристрасті, коли його переповнює задоволення або почуття і відчуття (зазвичай в еротичному сенсі). Це спосіб передати вербально, наскільки вам добре. У той же час не всі схильні "шуміти", і багатьом людям дуже важко озвучувати свої відчуття. Завдяки практиці, впевненості і підтримки партнера ви можете навчитися стогнати природно.
  2. 2 Послухайте, як стогнуть інші люди. Подивіться відео або послухайте аудіо, де записано, як люди доставляють один одному задоволення і стогнуть. Подивіться відео на YouTube про те, як стогнати. Краще за все ви зможете відпрацювати навички стогонів, імітуючи тих людей, у кого це добре виходить. Коли ви чуєте, як хтось видає звук, який здається вам сексуальним, дочекайтеся, поки ви не залишитеся наодинці і спробуйте повторити цей звук.
  3. 3 Не думайте, що ви зобов'язані стогнати. Кожна людина реагує на задоволення по-своєму, і вам не потрібно примушувати себе стогнати, якщо це для вас незвично. Так, деякі люди від природи дуже голосно поводяться в ліжку, але ті стогони, які ви чуєте в фільмах або порно, це навмисно стилізована версія реальних стогонів. Якщо кому-то насправді дуже подобається ваша компанія, цій людині повинно бути все одно, стогнете ви під час близькості чи ні.
    • Ви навіть можете виявити, що ваш партнер (постійний чи ні) не звертає уваги на стогони. Не потрібно вважати, що всіх збуджують стогони тільки тому, що зараз в масовій культурі є такий фетиш.

Частина 2 з 3: Як зрозуміти, коли стогони доречні

  1. 1 Намагайтеся не імітувати стогони надто вже явно. Коли ви стогнете, це повинно бути відображенням тих почуттів, які ви вже відчуваєте. Якщо ви будете прикидатися, що вам добре, коли насправді це не так, швидше за все, ваш партнер це помітить. Згадайте моменти, коли ви насолоджувалися своїми відчуттями, але не висловлювали це відкрито. Стогін - це відкрите вираження ваших переживань, це свого роду спосіб поділитися ними з партнером.
    • Можливо, в деяких випадках вам здасться, що потрібно імітувати стогони. Може, ви захочете дати зрозуміти партнеру, що ви цінуєте те, що він робить, навіть якщо ви зараз не налаштовані на близькість. Може, ви просто вважаєте, що партнера це порушить. Потренуйтеся заздалегідь, коли вам цього захочеться, щоб ваші стогони звучали природніше.
  2. 2 Тихо стогнала під час прелюдії. Приглушені стогони можуть стати відмінним сигналом для вашого партнера, що вам подобається те, що відбувається, і ви готові продовжувати. Видайте подих або тихе стогін, коли партнер робить щось приємне. Не перестарайтеся, інакше це може прозвучати неприродно.
  3. 3 Почніть стогнати голосніше, коли приємні відчуття посилюються. Більш гучні стогони можуть допомогти вам перейти на інший рівень близькості; нехай ваші стогони тривають довше. Чи не стримуйте себе і не бійтеся втратити контроль над собою. Чим більше вам подобається те, що відбувається, тим природніше і, можливо, більш збудливо для вашого партнера ви будете звучати.
    • Орієнтуйтеся на обстановку. Якщо вам не можна шуміти з якоїсь причини, постарайтеся не захоплюватися, зображуючи стогони. Може бути, в квартирі тонкі стіни, або у вас є сусід по квартирі, або ваші батьки перебувають в сусідній кімнаті. Прибережіть гучні стогони на потім, коли у вас буде можливість не стримуватися.

Частина 3 з 3: Як тренуватися стогнати

  1. 1 Почніть з тихих зітхань. Найпростіший стогін - це всього лише тихе зітхання задоволення. Ви можете видавати цей звук в будь-який відповідний на вашу думку момент.Зітхніть, коли партнер до вас тільки доторкнеться, зітхайте під час прелюдії або в будь-який момент, коли зменшувати темп близькості. Найчастіше цей звук означає початок близькості.
  2. 2 Вдихайте і видихайте так, щоб це було чутно. Коли ситуація загострюється, дайте диханню почастішати і постарайтеся зробити так, щоб це було чутно, як ніби ви напружуєтеся. Коли ви ще більше возбудитесь, швидше за все, ваш подих сильно почастішає в запалі моменту. Не бійтеся плутано дихання, не бійтеся розчинитися в моменті.
  3. 3 Коли ваш подих почастішає, трохи Вокалізірует його. При кожному вдиху задійте голосові зв'язки, щоб вийшов стогін. Якщо ви дівчина, спробуйте стогнати більш високим тоном, ніж ви зазвичай говорите, а якщо хлопець, спробуйте більш низькі стогони. При цьому пам'ятайте, що ви не зобов'язані дотримуватися ніякої "норми"; стогніть так, як для вас більш природно.
    • Як варіант, спробуйте задіяти голосові зв'язки на видиху. Іноді простіше видати глибший стогін на видиху, ніж на вдиху. У будь-якому випадку працюють одні й ті ж м'язи.
  4. 4 Видайте кілька гортанних стогонів. Використовуйте інтонацію, яка б ясно давала зрозуміти, що вам добре. Чи не мукаєте монотонно, спробуйте надати голосові сексуальний і спокусливий тон. Уявіть, що ви кішка, яка мурчит від задоволення: вважається, що мурчал кішка задоволена, незважаючи на те, що тварина всього лише "торохтить" в певному звуковому діапазоні.
  5. 5 Спробуйте все, що ви дізналися, з партнером. Реальний досвід найкраще допоможе вам набути впевненості і відточити майстерність. Практика, навіть якщо ви соромитеся. Чим більше ви стогнете, тим природніше і простіше стане цей навик.
    • Якщо ви вже досить довго з кимось зустрічаєтеся, ви можете почати з малого. Спочатку видавайте зітхання, гортанні постаниванія і тихі стогони; не розпочинайте відразу ж голосно стогнати, це може спантеличити вашого партнера.
    • Якщо це новий партнер, він ще не знає, чого від вас можна очікувати. Спробуйте дати собі волю, розчинитися в моменті і дізнатися себе з нової, більш розкутою боку.
  6. 6 Пам'ятайте, що не можна стогнати "правильно" або "неправильно". Найголовніше, щоб вам і вашому партнерові подобалося те, що відбувається. Нехай все йде природним шляхом; насолоджуйтеся прекрасним і чуттєвим моментом.