Як танцювати повільні танці

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 27 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Танец под песню Зацепила
Відеоролик: Танец под песню Зацепила

Зміст

1 Попросіть кого-небудь потанцювати. Не варто вважати, що партнер настроєний на танець апріорі (якщо тільки ви не жених або наречена на весіллі). Будьте уважні і під час танцю - партнеру напевно знадобляться перерви, щоб перевести дух або для інших цілей. Якщо ви - чоловік, який запросив на побачення, ви можете граціозно подати їй руку і сказати: «Давайте потанцюємо?» Якщо ви - дівчина, яка призначила побачення, тоді ніжно візьміть свого партнера за руку і потягніть його до себе в якості запрошення потанцювати. Якщо мова йде не про партнера, а про випадковий людині, все одно необхідно дивитися йому прямо в очі під час запрошення на танець; непогано б також грайливо посміхнутися або посміхнутися.
  • Не хвилюйтеся, якщо ви нервуєте - найімовірніше, та людина нервує теж. Сховайте вашу нервозність, посміхаючись і розмовляючи з упевненістю.
  • Потенційний партнер може відповісти як позитивно, так і негативно. У разі відмови прийміть його без негативу.
  • 2 Плавно супроводжуйте вашого партнера на танцпол. Після того, як ваше привабливу пропозицію буде прийнято, необхідно повільно і м'яко супроводити людини на танцпол - немає необхідності поспішати. Не забудьте «смакувати» момент. Якщо ви знаєте людину добре або ви зустрічаєтеся, прямуючи до танцпол, можете взятися за руки або з'єднати лікті. Чоловік повинен слідувати попереду по шляху до танцпол і вести сам танець; так що, якщо ви хлопець, обхопіть лівою рукою праву руку своєї партнерки, злегка підніміть її, і ведіть дівчину на танцпол.
    • Дівчата, якщо ваш партнер не знає, як вести дівчину на танцпол, проявіть ініціативу: дайте йому праву руку, поверніть свій лікоть до його ліктя і пройдіть на танцпол.
    • Якщо ви вже на танцполі, головне залишитися на ньому - завдання не з легких, особливо якщо один або обидва з вас нервують, коли справа доходить до повільних танців. Якщо ваш партнер нервує, посміхніться і скажіть йому, що немає нічого, про що варто було б хвилюватися.
  • Метод 2 з 3: Повільний танець

    1. 1 Розмістіть ваші руки. Важливо зробити це правильно.Для традиційної позиції повільного танцю чоловік повинен помістити свою праву руку на ліву сторону стегна своєї партнерки (або на спину - на середину або трохи вище), а лівою рукою м'яко взяти її праву руку і тримати її (руку) приблизно на рівні свого плеча (якщо вище ви; якщо ж вище вона - то на рівні її плеча), щоб руки обох партнерів були зігнуті вгору від ліктя. Відстань між вами має становити від 15 до 30 сантиметрів - в залежності від того, наскільки близькі між вами відносини (або від того, наскільки близьким ви хочете зробити танець).
      • Жінки, як правило, мають у своєму розпорядженні ліву руку на плечі партнера. Це традиційна позиція в бальних танцях (а також безпечне положення танцю для середніх класів школи), відстань між партнерами при цьому теж має становити близько 30 сантиметрів.
      • Якщо ви перебуваєте в романтичних стосунках, ви навіть можете встати в позицію, коли хлопець обіймає дівчину навколо талії, а дівчина - навколо плечей. Нерідко так танцюють в середніх і навіть старших класах школи, тому що встати в таке становище трохи легше, однак так вести танець стає складніше хлопцеві.
      • Не міняйте положення рук. Навіть в тому випадку, якщо ваш партнер не заперечує, це може його збити, до того ж це нестильна.
    2. 2 Розмістіть ноги. Стати обличчям до свого партнера так, щоб ваша голова була приблизно на відстані 30 або 60 см від нього. Положення впритул не оптимально - потрібно дати собі простір для переміщення ніг, щоб при цьому не натикатися на ноги партнера. Деякі пари встають під кутом, при цьому права нога кожного розташована посередині ніг іншого; інші вважають за краще, щоб тільки ноги жінки були посередині чоловічих.
      • Ваші ноги повинні бути на відстані принаймні від 30 до 45 см один від одного, з тим щоб вам було зручно рухатися з боку в бік.
    3. 3 Вдосконалюйте руху. На щастя для вас, не танцюристів, повільний танець майже так легкий, як і виглядає з боку. Рухи повинні бути повільними і плавними, і вам не потрібно занадто багато рухатися. (Розгойдуватися вперед і назад, немов переміщаючись по колу, цілком прийнятно.) Просто переносите свою вагу назад і вперед - саме так багато і танцюють. Щоб змінити позицію, переміститися або зробити обертання, злегка підніміть неопорної ногу, і рухайте нею трохи вперед, назад або в бік.
      • Оскільки ви вирішили поліпшити навички повільного танцю, можете освоїти «приставних крок»: просто зробіть крок вправо правою ногою, слідом за нею перемістіть ліву; торкніться підлоги, потім ступите наліво лівою ногою, права слід за лівої; знову торкніться підлоги, перш ніж повернете ногу назад.
      • Рухи партнерів в приставному кроці повинні бути синхронними, навіть коли справа стосується легкого переміщення ноги.
      • Руки партнерів повинні залишатися на місці, за тим лише винятком, коли хлопець тягне руку дівчини, щоб повести її в новому напрямку.
      • Якщо ви близькі з людиною, з яким танцюєте, можете дивитися розташовані один навпроти одного, розташувавши ваші обличчя на відстані всього декількох сантиметрів. В іншому випадку хлопець може повернути голову трохи наліво, а дівчина - направо або навпаки.
    4. 4 Ведіть танець (для хлопців). Традиційно чоловік веде танець, а жінка слідує за його рухами. Це означає, що не тільки чоловікові необхідно подавати сигнали, за якими пара повинна повертатися або переміщатися в нове положення, а й дівчина повинна дозволити собі бути відомою. Якщо ви - хлопець, то ви повинні вести свою партнерку, а не переміщати її на танцпол немов мітлу. Ви повинні бути досить впевнені в своїх рухах, щоб показати дівчині, коли ви хочете повернутися або переміститися в новому напрямку. Ось деякі інші речі, які слід мати на увазі, коли ведеш дівчину:
      • Найпростіший спосіб вести дівчину - це ледь відчутно підштовхувати або тягнути її праву руку (якщо ви тримаєте її в своїй лівій руці) в потрібному напрямку.
      • Однак вести потрібно не тільки руками; якщо тілом робити вони руху, а руками інші, ви будете виглядати незграбно або так, ніби ви не знаєте, що робите.
      • Замість цього ведіть всім тілом: зберігайте плечі і лікті стійкими, але еластичними і ступайте в напрямку, в якому збираєтеся вести свого партнера.
      • Щоб зробити танець більш цікавим, можете вести свого партнера в новому напрямку, при цьому продовжуючи переміщатися по периметру, з тим щоб танець був цікавим.
      • Щоб урізноманітнити руху або знайти менш людне місце, можете переміститися вправо, вліво, назад або вперед.
    5. 5 Будьте відомої (для дівчат). Ймовірно, вам як дівчині не дуже хочеться поступатися партнеру контроль в спільний танець, все ж довіртеся йому - будемо сподіватися, він докладе всіх зусиль. У спробах контролювати його, коли він буде вести вас, танець можна зробити незграбним. Ось, що слід врахувати, будучи відомою:
      • Будемо сподіватися ваш партнер вміє вести, а навіть якщо він робить це ніяково - не боріться з ним. Докладіть усіх зусиль, щоб слідувати за ним; чим ясніше ви будете демонструвати, що головний він, тим більше він докладе зусиль, щоб вести вас належним чином.
      • Підхоплюйте його руху: коли він переміщує праву ногу - рухайте ліву і так далі.
    6. 6 Рухайтеся в такт. Рухи повинні відповідати такту музики: такт - крок, такт - крок. Це не так складно, як може здатися - за красивою повільної музикою легко слідувати. Якщо ритм пісні в якийсь момент прискорюється, прискорте і ви «приставних крок» або погойдуються руху ніг відповідно до музики. При цьому переконаєтеся, що і ви і ваш партнер прискорюють і сповільнюють, коли це необхідно.
      • Якщо музика раптово сповільнюється, або якщо ви, хлопці, налаштовані грайливо, то ви можете повернути свого партнера посеред танцю.
    7. 7 Говоріть зі своїм партнером. Для більшості з нас сенс повільного танцю полягає скоріше в близькості з партнером і знайомстві один з одним, ніж в русі. Не соромтеся говорити зі своїм партнером, вивчати його очі і, якщо ситуація відповідна, можете навіть поцілувати його. У бесіді з вашим партнером ви будете почувати себе більш невимушено під час танцю, при цьому неважливо, як добре ви один одного знаєте.
      • Постійно говорити зовсім не обов'язково, особливо якщо музика досить гучна, інакше можна порушити хід танцю, що призведе до незручної ситуації. Кілька коротких фраз час від часу дозволить зробити досвід більш захоплюючим і комфортним.

    Метод 3 з 3: Закінчуйте сильно

    1. 1 Подякуйте свого партнера за танець. Танцюєте ви зі своєю 60-річною дружиною або з кимось, кого ви ніколи не зустрічали раніше, подякуйте свого партнера. Ви можете просто сказати: «Дякую за танець», - або: «Сподіваюся, ще як-небудь потанцюємо. Дякую », щоб дати вашому партнерові відчути себе особливим. Якщо ви - хлопець і налаштовані грайливо, можете навіть трохи вклонитися дівчині, тим самим подякувавши її, давши їй відчути себе особливою і показати, скільки задоволення вам доставив танець з нею.
      • Якщо ви закінчите танець витончено, то людина з полюванням потанцює з вами знову.
    2. 2 Перейдіть до наступного танцю або відступите витончено. Коли ви навчитеся танцювати повільні танці, вам вже не захочеться залишати танцпол якомога швидше: один танець - це тільки початок. Проте, якщо ви вже досить потанцювали на даний момент, можете залишити танцпол. Якщо ж потанцювати з тим, з ким вам хотілося, не вдалося - не переживайте: у вас з'явився час підготуватися морально, а поки Передчуваєте прийдешню близькість.
      • Запропонуйте супроводити партнера до його столу або туди, куди він планував піти; можливо, зараз саме час покинути танцпол і усамітнитися - дотримуйтесь покликом вашого серця.
      • Якщо повільна музика несподівано прискорилася - постарайтеся не розгубитися.Можете продовжити танцювати під швидку музику з тим же самим партнером по танцю, поки ви обидва в настрої, щоб потанцювати ще.

    Поради

    • Найчастіше встановлюйте зоровий контакт зі своїм партнером, так як це зміцнює відносини і робить танець більш комфортним.
    • Дозвольте бесіді трапитися. Для багатьох людей повільний танець - це можливість поговорити з людиною. Якщо розмова йде легко - нехай так і буде. Проявляйте зацікавленість в розмові і будьте щирі.
    • Проявляйте повагу.
    • Спробуйте ковзати своїми ногами замість того, щоб їх піднімати. Так ви з меншою ймовірністю наступите на ноги партнеру.
    • Витріщатися на партнера не варто.
    • Переконайтеся, що ваша танцювальна поза зручна. Розмістіть ноги так, щоб м'язи не напружувалися і розтягувалися під час танцю.
    • Не намагайтеся поцілувати партнера відразу ж. Коли танець закінчиться, повільно потягніться. Якщо партнер відступив назад, зупиніться. Якщо нахилився або закрив свої очі - поцілуйте.
    • Якщо ви вмієте танцювати досить добре, замість того щоб робити припущення, перш ніж зробити який-небудь рух, запитаєте партнера безпосередньо, чи буде воно йому комфортно. Якщо ж все вказує на те, що партнер сильний в танцях не менш вашого, робіть те, що вам подобається і нехай партнер слід за вами. Дівчата, не соромтеся питати свого партнера, чи вміє він танцювати. Якщо він вміє, а ви ні, попросіть, щоб він навчив - так ви можете отримати можливість ще кількох танців протягом вечора і побачення в майбутньому, якщо, звичайно, захочете.
    • Спробуйте дізнатися більше про свого партнера, з тим щоб танець був менш незграбним.
    • Коли танець закінчиться, обійміть його або навіть поцілуйте (якщо все до того спонукає).
    • Якщо ваш партнер робить помилки і ненавмисно наступає вам на ноги, намагайтеся не сердитися! Ймовірно, для нього танцювати повільний танець трохи страшно.
    • Дівчата, якщо ви дійсно не можете витримати хлопця, з яким ви танцюєте, просто скажіть, що у вас болять ноги і м'яко ідіть.
    • Дівчата, упевніться, що хлопець, з яким ви танцюєте, не танцює з вами тільки тому, що його друзі схилили його до цього. Якщо в його погляді читається зацікавленість вами, тоді не зупиняйтеся.
    • Деякі дівчата кладуть голову на плечі хлопця, з яким танцюють. Після того, як танець закінчиться, можете обійнятися або продовжити спілкуватися один з одним, або навіть танцювати поруч під швидкі пісні.
    • Хлопці, будьте ввічливі. Дівчата люблять це і це привабливо.
    • Іноді дивіться в очі один одному, щоб показати, що ви зацікавлені.
    • Запрошувати на танець необов'язково повинен хлопець. Якщо ви - дівчина і ви бачите, що хлопець вами зацікавлений, але з тих чи інших причин не запрошує вас на танець, зробіть це самі.

    попередження

    • Якщо ви наступите комусь на ногу, принесіть вибачення і заради бога постарайтеся не робити цього знову. Якщо хтось наступає на ваші ноги і просить вибачення, вибачте. Швидше за все, це сталося випадково.
    • Говоріть і дивіться на вашого партнера - нема на партнера вашого друга! Якщо будете підглядати через плече партнера на кого-то другого, це може закінчитися погано.
      • Якщо ви зробіть їй боляче, ймовірно, вона не буде танцювати з вами знову і розповість про це своїм подругам, які навряд чи після такого погодяться на танець з вами. У гіршому випадку вона звернеться до охорони, і тоді у вас будуть проблеми.
      • Врахуйте, жінки - створення куди більш ніжні, ніж чоловіки. Один невірний рух - і у неї утворюється синець, що навряд чи викличе посмішку на її обличчі.
    • Домогтися досконалості в танці можна тільки шляхом практики. Можливо, ви більше ніколи не будете танцювати разом, а може, милашка в коктейльній сукні просто помітить, що ви поставилися до цього танцю, як личить джентльменові ... і буде шукати можливості потанцювати з вами знову, коли ви будете вільні.