Як поліпшити вашу гру в гольф

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 3 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Червень 2024
Anonim
Как увеличить скорость Торрента до Максимума? 10 практических шагов!
Відеоролик: Как увеличить скорость Торрента до Максимума? 10 практических шагов!

Зміст

Нижче наведено список вельми корисних прийомів при грі в гольф, які займуть 10 кроків і підвищать ваше майстерність за 6 місяців.

кроки

  1. 1 Зафіксуйте вашу ногу. Один із самих основних порад для удару при грі в гольф для подолання м'ячем більшої відстані - це фіксація вашої ступні і всього тіла позаду м'яча. Нога, яку необхідно зафіксувати - це нога, яка знаходиться позаду м'яча. Для гравців правшів це буде права нога і ліва нога - для гравців лівшів. Якщо ви піднімаєте ногу занадто рано, замахуючись ключкою, ви втратите силу і дистанцію при ударі.
  2. 2 Нехай ваші лікті стосуються стегон. Тримаючи праву руку близько до стегна, ваше тіло буде стимулювати ваші руки і ключку для удару по м'ячу. Це зменшить шанси негативного впливу ваших рук на удар.
  3. 3 Нехай ключка робить свою роботу. Поширена помилка серед гравців в гольф в тому, що чим сильніше вони вдарять по м'ячу, тим далі він полетить. Корисна порада для удару в гольфі: сфокусуйтеся на середині кулі і на контролі, який у вас є над вашим помахом. Це дасть вам набагато кращі результати, ніж намагатися збільшити силу вашого удару. Занадто сильний удар по м'ячу буде неодмінно означатиме різаний удар або удар по повітрю. Розслабтеся, не поспішайте з ударом, сконцентруйтеся на контролі вашого помаху і ключка зробить все інше за вас. Як тільки ви освоїли контроль вашого замаху в гольфі, ви можете потім поступово збільшувати силу удару по м'ячу.
  4. 4 Розслабте м'язи і тримайте ключку легко. Замахнувшись назад, зробіть невелику паузу і збережіть легкий хват. Щоб продовжувати легко тримати ключку, розслабте м'язи передпліч, а також ваші пальці. Якщо ви зробите це, ви створите більш швидкий, більш жвавий замах для удару по м'ячу. Це призведе до більш дальньому удару.
  5. 5 Уявіть удар. Практикуючись робити замах, ви повинні спробувати уявити собі удар, який ви хочете. Переконайтеся, що при замаху ви відчуває себе комфортно, і уявіть собі політ м'яча, коли ви практикуєте замах. Ця техніка розслабить тіло, а також ваш розум. Крім того, ніколи не робіть занадто багато практичних замахів, так як думка про помилку при ударі вкорениться у вашій голові і вплине на вашу впевненість у собі.
  6. 6 Повертайте ваші стегна енергійно. Активно обертаючи ваші стегна в нижньому маху, ви залучите свої основні м'язи в гру, і це, в свою чергу, дозволить збільшити швидкість головки ключки і, отже, призведе до більш дальньому удару. Переконайтеся, що ви робите це, контролюючи себе, і тримайте ногу зафіксованої, щоб запобігти різаний удар.
  7. 7 Використовуйте короткий контрольований задній мах для більш дальнього удару. Часта помилка серед гравців в гольф - це занадто великий замах ключкою назад. Це призводить до втрати контролю над ключкою. Можна досягти потужного, більш контрольованого помаху, контролюючи зап'ястя і повертаючи тіло в сторону удару, в результаті чого можна отримати більш дальній удар.
  8. 8 Будьте в формі. Як і в будь-якій грі, вам необхідний певний рівень фізичної підготовки, щоб бути спроможними добре грати. Спробуйте виконати деякі вправи на розтяжку перед кожною грою в гольф. Якщо у вас є час, кілька відвідувань тренажерного залу щотижня в великій мірі принесе користь вашій грі.
  9. 9 Спробуйте робити свої удари з мінімальним обертанням м'яча. Для цього ви можете покласти перший м'яч високо. Це дасть можливість менше обертатися м'ячу, так як ви будете робити удар з нижчого положення. Крім того, намагайтеся уникати руху вперед над м'ячем при ударі. Це завжди буде знижувати обертання.
  10. 10 Практикуйтеся якомога частіше. Хоча ви можете подумати «це кліше» ... цей момент ніколи не може бути переоцінений. Послідовність в кількості раз, коли ви вибираєтеся на поле і граєте, має вирішальне значення для хорошої гри. Щоб відточити свої навички гри в гольф ви повинні регулярно грати. Якщо ви не практикуєтеся, ви не будете вдосконалюватися. Кожен раз, коли ви граєте, ви вчитеся налаштовувати вашу гру трохи краще і на кожне нове заняття приносите з собою уроки, які ви вивчили на минулому тижні.