Як встановити Grand Theft Auto V (GTAV) на Xbox 360

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Grand Theft Auto V. Первый Взгляд от Брейна. XBOX 360
Відеоролик: Grand Theft Auto V. Первый Взгляд от Брейна. XBOX 360

Зміст

На сьогоднішній день GTA V є найбільшою грою в серії Grand Theft Auto і на Xbox 360 вона йде на двох дисках. На щастя, завдяки процесу установки гри, після першої установки вам більше не доведеться міняти диски. Щоб встановити гру, вам необхідно буде звільнити місце на жорсткому диску консолі. Якщо у вас Xbox 360 Arcade або Xbox 360 Core, тоді вам доведеться встановлювати гру на зовнішній жорсткий диск, оскільки на вбудованому диску цих моделей Xbox недостатньо дискового простору.

кроки

Частина 1 з 2: Очищення місця

  1. 1 Перевірте, скільки вільного місця є на жорсткому диску консолі. GTA V необхідно 8 Гб місця на жорсткому диску Xbox 360.
    • Натисніть кнопку Guide на геймпаді.
    • Відкрийте вкладку «Налаштування» і виберіть опцію «Система».
    • В меню «Параметри системи» виберіть опцію «Сховище».
    • У цьому вікні ви побачите обсяг вільного місця на всіх підключених пристроях зберігання даних. GTA V необхідно встановити на жорсткий диск Xbox 360 або на USB-накопичувач.
  2. 2 Видаліть файли, які вам більше не потрібні. Видаліть гри, які вам більше не потрібні або в які ви не граєте, щоб звільнити місце на жорсткому диску. Для установки гри на жорсткому диску має бути не менше 8 Гб вільного місця, а краще 10 Гб.
    • Виберіть накопичувач, з якого хочете щось видалити.
    • Виберіть категорію, в якій містяться файли, які ви хочете видалити. На екрані з'явиться обсяг дискового простору, який займає кожна категорія.
    • Виберіть файл, який хочете видалити, після чого виберіть «Видалити». Вас попросять підтвердити видалення файлу.
    • Зробіть те ж саме для всіх файлів, які хочете видалити.
  3. 3 Використовуйте USB-накопичувач, якщо вам не вдається звільнити досить вільного місця або якщо у вас Xbox 360 на 4 Гб або Xbox 360 Arcade / Core. Обсяг пам'ять в цих моделях Xbox 360 становить всього 4 Гб і на них не можна встановити новий жорсткий диск. Щоб збільшити обсяг пам'яті, підключіть USB-накопичувач.
    • Якщо ви вирішили встановлювати гру на флешку, її обсяг пам'яті повинен бути не менше 16 Гб. Це також має бути USB 2.0 флешка зі швидкістю читання - 15 Мб сек. Щоб домогтися максимальної продуктивності в грі, використовуйте абсолютно новий USB-накопичувач.
    • Переконайтеся, що консоль оновлена ​​до останньої версії.
    • Вставте флешку або жорсткий диск в порт USB на консолі.
    • Натисніть кнопку Guide на геймпаді. Виберіть «Налаштування», а потім «Система». В меню «Параметри системи» необхідно натиснути на опцію «Сховище».
    • Виберіть «USB-накопичувач», а потім натисніть на опцію «Налаштувати зараз», щоб відформатувати накопичувач.

Частина 2 з 2: Установка гри: усунення несправностей

  1. 1 Вставте в консоль перший диск з грою. Переконайтеся, що ви вставили саме перший диск, оскільки він є інсталяційний.
  2. 2 Відкрийте вкладку «Домашня» на панелі управління, виберіть «Грати в Grand Theft Auto V», після чого натисніть А на геймпаді. Після цього почнеться установка гри.
    • Якщо ви випадково вставлено Диск 2, система попросить вас вставити Диск 1.
  3. 3 Виберіть накопичувач, на який буде встановлюватися GTA V. Переконайтеся, що на обраному накопичувачі вільно не менше 8 Гб.
  4. 4 Зачекайте, поки завершиться установка. Це займе деякий час, оскільки диск буде встановлювати на накопичувач великий обсяг даних. Подивіться на індикатор в правому нижньому кутку екрану, щоб простежити за прогресом установки.
  5. 5 Вставте Диск 2, коли вас про це попросять. Коли установка завершиться, ви побачите повідомлення «Вставте Диск 2». Для цього не обов'язково повертатися на Панель управління. Вийміть перший диск з консолі, а потім вставте другий, щоб почати грати.
  6. 6 Не встановлюйте Диск 2. На жорсткий диск Xbox 360 можна встановити будь-який диск з грою. Хоча деякі ігри лише виграють від додаткового контенту, установка контенту з другого диска GTA V призведе до погіршення продуктивності під час гри.
  7. 7 Вставте Диск 2, коли захочете пограти. Після того, як GTA V встановиться, приступите до гри, вставивши другий диск в консоль. Після установки гри Диск 1 вам більше не знадобиться.

Усунення несправностей

  1. 1 Помилка «Проблема з пристроєм зберігання даних». Ця помилка може з'явитися під час установки або під час запуску GTA V.
    • Найчастіше до неї призводить збій пристрої зберігання даних або флеш-накопичувач, що не відповідає мінімальним вимогам. Переконайтеся, що використовуєте USB версії 2.0 або вище, а швидкість читання не нижче 15 Мбіт / с.
    • Перевстановлення гри також може вирішити проблему. Видаліть дані гри в меню «Сховище» і спробуйте встановити її знову.
    • Проблема може бути викликана збоєм жорсткого диска в консолі. Якщо гра встановлена ​​на жорсткий диск, спробуйте встановити її на USB-накопичувач.
  2. 2 Гра зависає під час гри або установки. Це може бути викликано проблемою з системним кешем Xbox 360. Очищення кешу може виправити проблему. Очищення кеш-пам'яті не видалить дані гри або збереження, але вам доведеться заново завантажити оновлення, які були встановлені після установки гри.
    • Натисніть на кнопку Guide на геймпаді. Виберіть «Налаштування», а потім «Система». В меню «Параметри системи» натисніть на опцію «Сховище».
    • Виберіть будь-який накопичувач і натисніть Y. Не важливо, який накопичувач ви виберете, оскільки кеш буде вилучений на всіх пристроях, що запам'ятовують.
    • Виберіть «Очистити системний кеш», а потім натисніть «Так», щоб підтвердити видалення.
    • Спробуйте перевстановити GTA V після того, як очистите системний кеш.