Як встановити Showbox на Android

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Как установить нужные приложения на Android TV
Відеоролик: Как установить нужные приложения на Android TV

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як встановити додаток Showbox на Android-пристрій. Цього додатка в Play Маркеті немає, тому потрібно завантажити APK-файл.

кроки

  1. 1 перейдіть на сторінку завантаження Showbox в веб-браузері. Це можна зробити в будь-якому мобільному браузері, наприклад, в Chrome або Firefox.
  2. 2 Прокрутіть сторінку вниз і натисніть DOWNLOAD SHOWBOX APK FILE (Завантажити APK-файл Showbox). З'явиться інформація про файл.
  3. 3 натисніть DOWNLOAD APK (Завантажити APK-файл). Запускається процес скачування файлу.
    • Якщо система попросить підтвердити завантаження файлу, натисніть «ОК».
  4. 4 Натисніть на скачаний файл. Якщо посилання на файл на екрані немає, проведіть по екрану зверху вниз, щоб відкрити панель сповіщень - на ній ви знайдете посилання на файл. Коли ви торкнетеся посилання, відкриється вікно з попередженням.
  5. 5 натисніть встановити. Якщо настройки системи не дозволяють встановлювати сторонні додатки, вам буде запропоновано дозволити установку.
    • Якщо система дозволяє установку сторонніх додатків, Showbox буде встановлено. Коли установка завершиться, натисніть «Відкрити», щоб запустити додаток, або натисніть на значок цього додатка на панелі додатків.
  6. 6 торкніться налаштування. Ви знайдете цю опцію в нижньому правому куті спливаючого вікна.
  7. 7 Наведіть повзунок у «Дозволити з цього джерела» в положення «Включити» .
  8. 8 Натисніть кнопку «Назад». Ви повернетеся на сторінку з опцією «Встановити».
  9. 9 торкніться встановити. Showbox буде встановлений.Коли установка завершиться, натисніть «Відкрити», щоб запустити додаток, або натисніть на значок цього додатка на панелі додатків.