Як дізнатися, чи дійсно ваш хлопець любить вас

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)
Відеоролик: Кто в Вас Тайно Влюблен? (Тест)

Зміст

Якщо ви зустрічаєтеся з хлопцем вже деякий час, ймовірно, ви хочете знати, чи стають відносини серйозними. Можливо, хлопець каже, що любить вас, але ви не впевнені, що це правда. Якщо хлопець не говорить, що любить вас, є способи визначити, відчуває він до вас сильні почуття чи ні. Придивіться до його дій, а потім обміркуйте його слова.

кроки

Метод 1 з 2: Спостерігайте за його діями

  1. 1 Запитайте себе, чи стосується вона до вас з повагою. Якщо хлопець дійсно любить вас, ви будете йому цікаві. Він буде поважати ваші думки і думки, навіть якщо буде не згоден з ними. Він буде звертати увагу на те, що вам подобається, а що ні, і він буде задовольняти ваші потреби в міру своїх можливостей.
    • Він цікавиться вашим життям?
    • Чи здається вам, що йому дійсно небайдужі ваші почуття і думки?
  2. 2 Оцініть його здатність йти на компроміс. Якщо хлопець поважає вас, він буде йти на компроміс, навіть якщо ви не будете просити про це. Незалежно від того, чи йде він на поступки в дрібницях (наприклад, подивитися фільм, який йому не подобається, але який сподобається вам) або в більш значущих питаннях, компроміс - це важлива ознака того, що хлопець дійсно в вас закоханий.
    • Істинний компроміс не означає: «Я зроблю це для тебе, якщо ти зробиш це для мене». Це не переговори.
    • Наполягає він на своїй правоті, коли ваші думки не сходяться? Або він не проти того, щоб останнє слово залишилося за вами?
  3. 3 Зверніть увагу, де хлопець торкається до вас. Більшість закоханих людей відчуває потребу торкатися до об'єкта свого обожнювання навіть без сексуального підтексту. Чи здається, що він хоче до вас торкатися? У неї виникає інтерес до вас під час дотиків? Прилюдні дотику є публічним проявом потягу і демонструють світові, що ви небайдужі людині.
    • Якщо ви не впевнені, що він відчуває, коли торкається до вас, звіртеся зі своїми відчуттями. Чи відчуваєте ви себе коханої? Або вам здається, що він намагається вас «застовпити», торкаючись до вас на людях?
    • Якщо він сором'язливий або відбувається з культури, де публічні дотику неприйнятні, можливо, він буде рідко торкатися до вас, але при цьому буде відчувати до вас сильні почуття.
    • Коли чоловік торкається обличчя жінки, це часто є ознакою того, що він хоче бути ближче до неї.
    • Дотики до плеча або руці не завжди вважаються інтимними в більшості культур.Проте, якщо він доторкається до вашої попереку або ніжно проводить рукою по вашій нозі, часто це є ознакою потягу.
    • Якщо він торкається до вас, тільки коли ви знаходитесь наодинці, це тривожний сигнал. Якщо він торкається до вас ТІЛЬКИ на людях, але ніколи в приватній обстановці, це теж тривожний сигнал.
    • Повага важливо і в тому, як він торкається до вас. Якщо вам не подобається, як він торкається до вас, а він все одно продовжує це робити, навряд чи він дійсно любить вас.
  4. 4 Переконайтеся, що він хоче, щоб ви проводили час з його друзями і сім'єю. Якщо хлопець хоче залишити всю вас для себе і не ділитися вами зі своїми друзями і сім'єю, навряд чи він дійсно любить вас. Якби він правда відчував до вам глибокі почуття, він би захотів включити вас в усі сфери свого життя.
    • Перший час влитися в його сім'ю може бути непросто, особливо якщо його стосунки з родичами нестійкі або повні проблем.
    • Якщо в присутності друзів і членів своєї сім'ї хлопець поводиться по відношенню до вас інакше, ніж наодинці, запитаєте його, чому він це робить. Якщо він дійсно закоханий в вас, він буде пишатися вами незалежно від того, в якій компанії ви перебуваєте.
  5. 5 Дізнайтеся, чи хоче він провести час з вашими друзями і членами сім'ї. Людина, яка любить вас, буде зацікавлений в спільному проведенні часу з вашою родиною та друзями. Навіть якщо ці люди йому не подобаються, він буде готовий проводити з ними час, якщо ви цього хочете.
    • Якщо хлопець уникає вашої родини і друзів, можливо, він просто сором'язливий. Якщо він намагається змусити і вас уникати їх, можливо, він надмірно контролює людина. Це поганий знак.
    • Якщо він не хоче дізнатися ближче вашу сім'ю і друзів, це ознака того, що насправді йому немає діла до вас.
  6. 6 Зверніть увагу, чи займається він тим, що подобається вам. Людина, яка любить вас, буде намагатися робити те, що подобається вам, навіть якщо сам він до цього байдужий. Наприклад, він буде їсти в ресторанах, тому що вони вам подобаються, або відвідувати культурні заходи, тому що ви його про це попросите. Якщо вся ваша активність обертається навколо його інтересів, можливо, це ознака того, що він вас не любить.
    • Робити що-небудь, тому що цього хоче інша людина, - це акт великодушності. Якщо він наполягає на тому, щоб ви зробили щось заради нього, тому що він зробив щось заради вас, це не благородство. Це форма маніпуляції.
    • Чоловік, який дійсно любить вас, буде звертати увагу на те, що вам подобається і не подобається. Він постарається зробити так, щоб ви були щасливі, тому що ваше щастя має для нього величезне значення.
  7. 7 Уникайте його, якщо він завдає вам біль. Часом люди кажуть, що вони роблять погані вчинки по відношенню до вас в ім'я любові. Якщо хлопець говорить вам це, - це тривожний сигнал. Навчіться розпізнавати потенційно насильницькі відносини і просити про допомогу.
    • Насильницьке поведінка не обмежується фізичної жорстокістю. Якщо хлопець дійсно любить вас, він буде ставитися до вас з повагою. Він не буде принижувати вас, обзивати або ставити під сумнів ваші досягнення.
    • Якщо ви не впевнені, чи варто довіряти хлопцю, коли він визнається в любові, зверніться за порадою до батьків або близькій подрузі.

Метод 2 з 2: Слухайте, що він говорить

  1. 1 Прислухайтеся, чи використовує він «ми», замість «я». Якщо людина любить вас, він буде бачити вас в рамках свого повсякденного життя. Коли він буде будувати плани на майбутнє, він буде включати в них і вас.
    • Чи включає він вас в свої плани або він будує їх тільки для себе?
    • Коли він спілкується з друзями або членами сім'ї по телефону, він згадує про те, чим ви займалися разом? Він повідомляє їм, коли знаходиться поруч з вами? Або він уникає розмов з друзями у вашій присутності?
  2. 2 Вибачається він, коли він неправий? Деякі чоловіки з легкістю говорять, що вони шкодують, але їх дії, частіше за все, не змінюються.А ось інші чоловіки відмовляються вибачатися, навіть коли вони явно не мають рації. Зверніть увагу, як хлопець реагує, коли він робить який-небудь прикрий або нетактовне вчинок. Він просить вибачення?
    • Якщо людині нічого не варто вибачитися, і, здається, що він повторює ті ж шаблони поведінки, гріш ціна його словами.
    • Впертому хлопцю, швидше за все, буде важко вибачитися за те, що він був неправий. Однак якщо він любить вас, він буде відчувати дискомфорт, поки між вами все не налагодиться.
  3. 3 Перевірте, чи сходяться його слова з діями. Хлопець, який не підкріплює свої слова діями, явно не заслуговує на довіру. У людини, чиї дії і слова не збігаються, є розбіжності в мисленні. Ці розбіжності виявляються в його вчинках і словах.
    • Коли слова і дії людини не збігаються, це означає, що він не заслуговує на довіру. Навіть якщо він любить вас, ви не зможете йому довіряти.
    • Часто хлопці намагаються виправдати ці розбіжності негативним життєвим досвідом. Часом це призводить до того, що дівчата шкодують їх і намагаються допомогти.
    • В інших випадках людина, яку ловлять на розбіжності, намагається звинуватити партнера. Він може обернути все так, щоб звинуватити вас у негативному мисленні. Це тривожний сигнал.
  4. 4 Пам'ятайте, що недостатньо сказати: "Я люблю тебе". Якщо людина зізнається в любові, але не підкріплює слова діями, значить, насправді, він не любить вас. Фраза «Я люблю тебе» іноді використовується нечесним, маніпулятивним чином. Якщо людина говорить: «Я люблю тебе», - подумайте, чи відповідають його слова його вчинків.
    • Якщо ви не впевнені, чи варто вірити його словам, попросіть кого-небудь з близьких допомогти вам розібратися в цьому. Можливо, ваш помічник помітить щось, що не помітили ви.
    • Якщо ви впевнені, що хлопець дійсно любить вас, подумайте, чи достатньо вам цього. Якщо хлопець любить вас, це не означає, що ви повинні любити його у відповідь.

Питання і відповіді фахівця

Пошукайте такі ознаки того, що хлопець, можливо, вас розлюбив:


  • Він не бачиться з вами так само часто, як раніше.
  • Він не відповідає на ваші дзвінки та повідомлення.
  • Він починає усуватися.
  • Він не хоче проводити з вами багато часу або знаходить занадто багато виправдань, щоб не бачитися з вами.
  • Він швидше проведе час зі своїми друзями, ніж з вами.
  • Він вже не так грайливий з вами, як раніше.

Поради

  • В інтернеті є багато тестів, які стверджують, що можуть визначити, чи дійсно хлопець любить вас. Пройдіть їх, якщо хочете, проте не приймайте результат за чисту монету. Сприймайте ці тести як цікавий спосіб, що дозволяє поглянути на відносини в іншому світлі.

попередження

  • Пам'ятайте, що насильницькі відносини приймають різні форми. Якщо ви не впевнені, піддаєтеся ви насильству, подумайте про те, щоб вивчити деякі тривожні сигнали такої поведінки.
  • Якщо ви регулярно робите чи говорите те, що вам не хочеться, заради хлопця, швидше за все, ви перебуваєте в поганих відносинах.