Як дізнатися, чи є у вас екзема

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как обнаружить глисты и нужно ли проводить профилактику? - Доктор Комаровский
Відеоролик: Как обнаружить глисты и нужно ли проводить профилактику? - Доктор Комаровский

Зміст

Крайова екзема це грибкова інфекція паху, більш відома як пахова епідермофітія. Вона може бути як потворною, так і зудить. Цей тип грибка мешкає в теплих, вологих місцях, таких як внутрішня частина стегна, пах і сідниці. Перейдіть до кроку 1, щоб дізнатися більше про симптоми пахової епідермофітії та про те, хто піддається більшому ризику розвитку цієї інфекції. Якщо ви шукаєте, як вилікувати пахову епідермофітія, натисніть сюди.

кроки

Метод 1 з 2: Визначення симптомів

  1. 1 Пошукайте невеликі почервонілі ділянки шкіри. Їх можна знайти в шкірних складках біля паху, внутрішнього стегна і заднього проходу. Ці почервонілі ділянки виглядають як маленькі злущуються. Вони можуть виглядати як невеликі бульбашки. Ці бульбашки є сигналом розвитку грибка. Проте, ці плями не поширяться на мошонку або пеніс.
  2. 2 Спостерігайте за зудять відчуттями в області паху. Ще одним симптомом пахової епідермофітії є жахливе зудить відчуття, яке не так легко усунути. Постарайтеся не чесати ці уражені місця - якщо їх чесати, вони можуть лопнути. І тоді це дозволить грибку поширитися на інші області паху.
  3. 3 Зверніть увагу на розвиток інфекції. Коли уражені ділянки лопаються, інфекція розвивається навколо з червоними, шелушащимися краями і чистим центром. По краях буде невелика висип, яка дуже свербить. Ці симптоми означають, що у Вас розвинулася інфекція і її потрібно негайно лікувати.
  4. 4 Бережіться будь-яких поширюються змін кольору шкіри. Коли інфекція червона з білим гнійним центром, оточена шкірою нормального кольору, ділянки шкіри навколо інфекції теж можуть змінити колір. Як правило, ці ділянки можуть почервоніти і злегка свербіти.

Метод 2 з 2: Поінформованість про фактори ризику

  1. 1 Знайте, що якщо ви чоловік, ваші шанси захворіти пахової епідермофітією зростають. Чоловіки більш схильні до цієї інфекції, тому що вони потіють більше, ніж жінки. Це парадокс, з огляду на те, що у жінок більше потових залоз. З цієї причини, і тому, що чоловіки більше задіяні у праці, що викликає потовиділення, у чоловіків частіше утворюється пахова епідермофітія, ніж у жінок. Через спорту і силових упражений пахові області залишаються пітними протягом тривалого періоду. Спітнілі ділянки дуже сприятливі для розвитку грибка.
  2. 2 Необхідно розуміти, що діти також схильні до розвитку пахової епідермофітії. Діти бігають і пітніють кожен день. Вони насилу миються, так що їх шкіра більш схильна до грибкової інфекції.
  3. 3 Слід подумати про те, де ви живете. Якщо ви живете у вологому середовищі, ваші шанси отримати пахову епідермофітія зростають. Зокрема, вологість тропічного клімату дуже висока. Вологе середовище уповільнює випаровування поту, дозволяючи поту затримуватися в тілі, що згодом стає ідеальним середовищем для розвитку грибка.
  4. 4 Необхідно розуміти, що генетика також може грати роль. Ген CARD9 (caspase recruitment domain-containing protein 9) захищає тіло від розвитку грибка. Нове дослідження показує, що люди з дефіцитом гена CARD9 більш сприйнятливі до грибкових хвороб шкіри, в тому числі і пахової епідермофітії.

Поради

  • Дотримуйтесь свою шкіру в сухості і завжди приймайте душ після того, як ви спітніли.

попередження

  • Якщо ви помітили один з цих симптомів, негайно зверніться до лікаря.