Як дізнатися, чи хоче ваша дівчина зайнятися з вами сексом

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 16 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как понять что девушка хочет
Відеоролик: Как понять что девушка хочет

Зміст

Якщо ви вже якийсь час зустрічаєтеся з дівчиною і ви готові зробити наступний крок до зближення, ви напевно думаєте про те, чи хоче цього дівчина. Може здатися, що досить просто запитати дівчину про це, але якщо поставити запитання неправильно, вона може відреагувати не так, як ви розраховували. Щоб зрозуміти, чи готова дівчина до сексу з вами, проаналізуйте її слова і поведінку. З цієї статті ви дізнаєтеся, як зрозуміти, чи хоче дівчина близькості з вами.

кроки

Метод 1 з 3: Зверніть увагу на поведінку

  1. 1 Подумайте, чи стала дівчина частіше торкатися до вас. Якщо ваша дівчина весь час торкається до вас, обіймає вас, хоче триматися за руки і лежати у вас на колінах, цілком можливо, що вона готова до більшого. Якщо в її діях стало проявлятися більше бажання (наприклад, вона торкається до вашої інтимної області через штани або кладе ваші руки собі на груди), судячи з усього, вона хоче близькості.
    • Якщо вона не соромиться дотиків, це означає, що їй комфортно у вашій присутності. Вона зможе зайнятися з вами сексом тільки в тому випадку, якщо їй комфортно.
    • Зверніть увагу на те, як вона танцює з вами. Може, вона стала притискатися до вас більше? Не виключено, що вона натякає вам на щось.
  2. 2 Оцініть існуючу ступінь близькості. Якщо ви ще навіть не цілувалися, навряд чи дівчина готова до сексу. Але якщо ви вже якийсь час регулярно цілуєтеся, можливо, вона вже готова до близькості. Якщо ви торкалися до її грудей, якщо ви чіпали один одного в інтимних місцях або якщо у вас навіть був оральний секс, швидше за все (хоча і не обов'язково), вона хоче продовження.
    • Одне те, що дівчина займалася з вами оральним сексом, не означає, Що вона готова до сексу з вами. Одні дівчата займаються оральним сексом, тому що ще не готові до проникаючого, а інші починають займатися оральним сексом тільки після проникаючого. Треті ніколи не займаються оральним сексом. Всі дівчата різні.
    • Якщо ви цілуєтеся годинами, але ваша дівчина більше нічого не робить, вона або чекає від вас подальших дій, або ще не готова до сексу. Якщо вона відштовхує вас, коли ви намагаєтеся доторкнутися до її грудей, зняти одяг або доторкнутися до області між ніг, вона однозначно не готова до більшої близькості.
  3. 3 Подумайте, чи хоче вона проводити більше часу наодинці з вами. Якщо раптово все друзі дівчини зникають, а вона хоче проводити більше часу з вами будинку або в спальні, швидше за все, вона хоче близькості в якійсь мірі. Якби вона не була готова, вона намагалася б уникати некомфортних ситуацій і не залишалася б з вами наодинці.
  4. 4 Згадайте, запрошує вона вас до себе додому. Якщо ви раніше не були у неї вдома без компанії, запрошуючи вас, можливо, вона натякає на те, що хоче від вас більшого. Якщо вона призначає побачення біля свого будинку, а потім запрошує вас до себе, можливо, вона хоче зайнятися з вами сексом. Це вимагає певного планування і підготовки. Не виключено, що вона ретельно продумала, як привести вас одного до себе додому.
  5. 5 Подумайте, чи не намагається вона залишитися у вас ночувати. Якщо вона ніколи не ночувала в гостях, але прийшла до вас з великою сумкою, можливо, вона натякає на близькість. Якщо вона хоче проводити час з вами в ліжку, не виключено, що вона хоче не тільки спати. Спати поруч з іншою людиною може бути таким же інтимним процесом, як і секс. Залишаючись у вас на ніч, швидше за все, вона натякає на те, що готова до наступного кроку.
    • Це не означає, що вона точно готова до сексу, проте це говорить про те, що вона хоче бути ближче до вас.

Метод 2 з 3: Запитайте дівчину

  1. 1 Підготуйтеся. Якщо ви плануєте запитати дівчину, чи хоче вона зайнятися сексом, підберіть відповідний момент. Не варто говорити про це, коли ви їсте чізбургери. Якщо виявиться, що ви обоє готові, подумайте про презервативи. Якщо ви плануєте залишитися наодинці з дівчиною і знаєте, що секс можливий, будьте готові до цього.
    • Не показуйте презервативи відразу ж - це може налякати дівчину. Тримайте їх при собі на випадок, якщо ваша дівчина готова до сексу. Необхідність бігти в аптеку може зіпсувати момент.
  2. 2 Займіться сексом. Коли ви обидва будете готові, займіться сексом. Але спочатку вам потрібно буде запросити дівчину куди-небудь, проявити увагу по відношенню до неї і знайти відокремлене місце. Наскільки далеко ви зможете зайти? Це залежить від того, наскільки швидко будуть розвиватися події. Якщо ви вже в спальні і роздягаєтесь, запитаєте дівчину, чи згодна вона на секс.
    • Якщо ви просто цілуєтеся на дивані і вона більше нічого не робить, можливо, питати її зараз буде рано.
  3. 3 Запитайте дівчину, чи готова вона. Коли настане відповідний момент, погладьте дівчину по голові, подивіться їй в очі і запитайте, чи готова вона. Не питайте, чи не хоче вона зайнятися з вами сексом, інакше вона не буде сприймати вас всерйоз. Важливо, щоб вона відчувала, що вам важливо знати, готова вона до сексу чи ні. Вона оцінить вашу щирість і делікатність.
    • Пам'ятайте, що дівчина повинна бути твереза. Чи не примушуйте дівчину до того, на що вона може погодитися під впливом алкоголю і про що потім може пошкодувати.
  4. 4 Отреагируйте належним чином. Якщо дівчина готова до сексу, порадійте мовчки, дістаньте презерватив і будьте готові надіти його. Якщо дівчина скаже, що вона не готова, поважайте її рішення. Скажіть, що вас це влаштовує, що вона варта того, щоб почекати, і що вона не повинна поспішати. Будьте джентльменом. Якщо ви розлютитеся або спробуєте натиснути на неї, вона почне сумніватися у ваших стосунках.
    • Якщо вона відмовиться, якийсь час не піднімайте цю тему. Не питайте її про секс кожен раз, коли будете цілувати її. Це їй швидко набридне. Не поспішайте.

Метод 3 з 3: Прислухайтеся до її словами

  1. 1 Подумайте, чи стала вона говорити про секс частіше. Якщо ваша дівчина готова до наступного кроку, вона напевно буде частіше говорити про секс. Це може проявлятися по-різному. Можливо, вона буде питати, які з ваших друзів почали займатися сексом, а також цікавитися вашою думкою щодо питань, пов'язаних з сексом. Якщо вона говорить про секс, вона напевно думає про нього.
    • Якщо вона говорить про секс, коли ви залишаєтеся наодинці, ймовірність того, що вона хочеться зайнятися їм з вами, висока.
    • Якщо раптово їй стало цікаво, які з ваших друзів вже займаються сексом, а які ще ні, швидше за все, вона думає про те, коли ви займетеся сексом.
  2. 2 Зверніть увагу на те, чи робить вона вам пікантні компліменти. Якщо вона говорить, що у вас гарні груди, біцепси або сексуальний живіт, вона натякає, що ваше тіло її заводить. Вона робить компліменти не вашою одязі або зачісці, а вашому тілу, а це значить, що, швидше за все, вона думає про те, що це тіло може їй дати.
    • Якщо вона говорить вам компліменти, коли ви цілуєтеся або торкаєтеся один до одного, ймовірність цього висока.
  3. 3 Зверніть увагу, чи не стала вона частіше говорити про вашу ліжка. Якщо вона приходить до вас додому, чіпає вашу ліжко і каже, що вона дуже м'яка, можливо, вона натякає, що їй хотілося б полежати в ній з вами. Якщо вона лягає на ліжко і каже, що ліжко дуже зручна, швидше за все, вона хоче, щоб ви до неї приєдналися.
  4. 4 Згадайте, чи говорить вам про те, що вона збуджена. Це досить сміливий крок, однак ваша дівчина може сама сказати вам, що вона налаштована на секс або хоче близькості. Це не означає, що вона готова зайнятися сексом прямо зараз, але якщо вона говорить вам, що налаштована на близькість, це означає, що незабаром все може трапитися.
  5. 5 Згадайте, чи говорить вона вам непристойні речі. Якщо дівчина говорить вам непристойні речі по телефону, в листуванні або під час близькості або навіть займається з вами сексом по телефону, цілком можливо, що вона хоче зайнятися з вами сексом. Звичайно, все це може бути тільки розмовами, проте якщо їй комфортно говорити з вами так, швидше за все, вона готова і до нового етапу.

Поради

  • Не тисніть на дівчину, дозвольте їй прийняти рішення без поспіху.
  • Поважайте рішення дівчини. Якщо вона не готова, змиріться з цим. Не тисніть на неї - так ви її втратите.
  • Зверніть увагу на те, чи хоче вона говорити про секс. Якщо так, напевно вона думає про те ж, про що і ви. Якщо вона не хоче займатися сексом, вона навряд чи стане про нього говорити.
  • Подумайте, чи наступив відповідний момент. Можливо, через тривалості ваших відносин, ступеня близькості, дій сексуального характеру, які у вас вже були або яких не було, а також з-за якихось інших чинників зараз не самий відповідний час для сексу, навіть якщо вам обом хотілося б цього.
  • Не робіть цього, якщо не готові. Не дозволяйте нікому умовляти вас - вирішувати повинні тільки ви самі.
  • Будьте уважні. Якщо ваша дівчина хоче зайнятися сексом, подумайте про безпеку. Захищений секс завжди краще.
  • Наберіться терпіння. Секс - це не головне у відносинах. Будьте кращим другом своїй дівчині, захищайте її як сестру. Сваріться як дорослі люди, грайте як діти. Зачекайте шість місяців, а потім подумайте про секс. Важливо не поспішати, якщо ви хочете міцних відносин. Пам'ятайте, що від сексу з'являються діти, тому варто переконатися в тому, що вона підходить вам так само, як і ви їй.
  • Подумайте, чи готові ви самі до сексу. Навіть якщо вашій дівчині цього хочеться, це не означає, що ви зобов'язані переходити на наступний рівень відносин.
  • Дозвольте дівчині самій прийняти рішення.
  • Дозвольте дівчині самій зробити перший крок. Чи не підштовхуйте її.
  • Не переживайте і чесно говорите про свої бажання.
  • Не намагайтеся зайнятися з дівчиною сексом раніше, ніж вона буде готова. Це може налякати її або викликати відчуття примусу.

попередження

  • Якщо вона завагітніє від вас і вирішить залишити дитину, пам'ятайте, що у вас з'являться законні зобов'язання перед дитиною.
  • Захистіть себе і свого партнера від небажаної вагітності. Використовуйте презервативи, протизаплідні таблетки і інші засоби контрацепції. Метод перерваного статевого акту не є ефективною альтернативою цим коштам. Контрацептиви набагато дешевше можливих аліментів.
  • Якщо вона каже ні, це значить немає. Якщо вона п'яна, це означає немає. Навіть якщо вона нічого не говорить, це може означати відмову. Відсутність відмови не дорівнює згодою. Перш ніж зайнятися сексом, отримаєте чітке згоду від своєї дівчини. Якщо цього не зробити, вас можуть звинуватити в згвалтуванні і подати на вас до суду. Але, що ще важливіше, це може спровокувати емоційну травму у дівчини.
  • Подумайте, що ви будете робити, якщо контрацепція підведе. ви обидва повинні подумати про це заздалегідь. Гірше, ніж незапланована вагітність, може бути тільки суперечка про те, що з нею робити.
  • Захищайте себе і свого партнера від інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). Єдиний засіб контрацепції, яке захищає від інфекцій, - це презерватив.