Як дізнатися, хто відписався від вас на Twitter

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как узнать, кто отписался в Instagram? Используем приложение «Follower Analyzer for Instagram»
Відеоролик: Как узнать, кто отписался в Instagram? Используем приложение «Follower Analyzer for Instagram»

Зміст

Хоча сам Twitter не повідомляє користувачеві про скасування підписки, існує безліч інших додатків, здатні виправити це упущення. Такі безкоштовні додатки, як Statusbrew і WhoFollowedMe, ведуть облік тих користувачів, які відписалися від вашого особистого облікового запису, на сторінці моніторингу. Якщо ви бажаєте реалізувати бізнес-рішення, оформите платний аккаунт (або активуйте преміальну послугу Twitter Counter). І останнє, якщо ви бажаєте щодня отримувати листи зі звітами про відписатися в той день, скористайтеся допомогою таких сервісів, як TwittaQuitta або Zebraboss.

кроки

Метод 1 з 7: Використовуйте сайт Crowdfire

  1. 1 Зайдіть на Crowdfire. Відкрийте браузер і перейдіть на сайт Crowdfire.
  2. 2 Увійдіть на Crowdfire через Twitter. Натисніть блакитну кнопку «Sign in with Twitter» (Увійти через Twitter), щоб увійти. Вкажіть своє ім'я користувача Twitter і пароль. Потім натисніть «Sign in» (Ввійти), щоб перейти на головну сторінку Crowdfire.
  3. 3 Виберіть режим перегляду «Recent Unfollowers» (Нещодавно відписав). Головна сторінка Crowdfire підтримує кілька режимів перегляду. Їх можна вибрати в лівій частині сторінки. За замовчуванням відображається режим «No Followers» (Ні передплатників). Щоб подивитися, хто від вас відписався, виберіть верхній рядок.
    • Після цього ви будете перенаправлені на сторінку, де відобразиться список відписатися від вас користувачів Twitter. Їх імена ви побачите в центральній частині сторінки.

Метод 2 з 7: Використовуйте мобільний додаток «Statusbrew»

  1. 1 Встановіть «Statusbrew Twitter Followers» від Statusbrew. Statusbrew - це безкоштовний додаток, через яке можна спостерігати за тим, хто відписався від вас на Twitter. Встановіть його з App Store (iOS) або Play Store (Android).
    • Statusbrew дозволяє безкоштовно стежити за одним аккаунтом в Twitter, але за додавання додаткових вам доведеться заплатити.
  2. 2 Запустіть Statusbrew.
  3. 3 Натисніть Sign Up (Зареєструватися).
    • Якщо ви вже зареєстровані на Statusbrew, натисніть Sign in (Увійти Зареєструватись), щоб увійти в свій обліковий запис.
  4. 4 Натисніть Sign up with Twitter (Авторизуватись через Twitter).
  5. 5 Введіть свій псевдонім і пароль від аккаунта в Twitter.
  6. 6 Натисніть Authorize app (Авторизувати).
  7. 7 Проведіть пальцем по екрану вліво, щоб пропустити навчання. Якщо ви вперше запустили Statusbrew, вам доведеться перегорнути кілька вкладок з описом його функцій.
  8. 8 Натисніть «X» на останньому екрані навчання. Перед вами відкриється сторінка моніторингу.
    • При наступному запуску Statusbrew відкриється прямо на сторінці моніторингу.
  9. 9 Натисніть на свій псевдонім в Twitter.
  10. 10 Натисніть на «New Unfollowers» (Нові відписав). Тут будуть представлені імена всіх користувачів, які відписалися від вашого облікового запису в Twitter з того моменту, як ви в останній раз запускали додаток.
    • Якщо ви вперше запустили Statusbrew, то список відписатися буде порожній. А все тому, що додаток тільки початок відслідковувати ваших передплатників в Twitter.

Метод 3 з 7: Використовуйте Statusbrew на комп'ютері

  1. 1 Запустіть браузер. Statusbrew - це відкритий сайт (і мобільний додаток), який дозволяє відстежувати передплатників в Twitter.
    • У Statusbrew можна безкоштовно стежити за одним аккаунтом в Twitter, але за додавання додаткових вам доведеться заплатити.
  2. 2 Перейдіть на сторінку: http://www.statusbrew.com.
  3. 3 Натисніть Sign up (Увійти Зареєструватись).
  4. 4 Натисніть Sign up with Twitter (Авторизуватись через Twitter).
  5. 5 Введіть свій псевдонім і пароль від аккаунта в Twitter.
  6. 6 Натисніть Authorize app (Авторизувати).
  7. 7 Надайте запитувану інформацію про себе. Вам потрібно буде вказати свою адресу електронної пошти, ім'я та новий пароль для входу в Statusbrew.
  8. 8 Натисніть «Proceed» (Продовжити).
  9. 9 Натисніть на свій псевдонім в Twitter.
  10. 10 Натисніть на «New Unfollowers» (Нові відписав).
    • Якщо ви вперше запустили Statusbrew, то список відписатися буде порожній. А все тому, що додаток тільки початок відслідковувати ваших передплатників в Twitter.

Метод 4 з 7: Через Twitter Counter

  1. 1 Запустіть браузер. За допомогою Twitter Counter можна відстежувати людей, які від вас відписалися, а також отримувати десятки інших відомостей про ваш обліковий запис в Twitter.
    • Дана послуга не є безкоштовною, але надає 30-денний пробний період.
    • Щоб активувати пробний період, необхідно надати номер кредитної картки або дані про рахунок в PayPal. По закінченню пробного періоду вашого профілю буде виставлений рахунок за оформлення передплати (якщо тільки ви його не скасуєте).
  2. 2 Перейдіть на сторінку: http://twittercounter.com/.
  3. 3 Натисніть Sign In (Увійти Зареєструватись). Це кнопка в правому верхньому куті екрану з синім логотипом Twitter.
  4. 4 Натисніть Authorize app (Авторизувати).
    • Якщо замість цього ви побачите сторінку із запитом ввести псевдонім і пароль, введіть дані свого облікового запису в Twitter, щоб увійти в систему. Після цього повинна з'явитися кнопка Authorize app (Авторизувати).
  5. 5 Введіть адресу своєї електронної пошти.
    • Якщо ви не хочете стежити за новинами про Twitter Counter на Twitter, приберіть галочку поруч з написом «Follow @theCounter» (Підписатися на @theCounter).
    • Якщо ви не хочете автоматично підписатися на користувачів Twitter, рекомендованих Twitter Counter, приберіть галочку поруч з написом «Discover interesting people» (Дізнатися про цікавих людей).
  6. 6 Натисніть на Let's get started (Початок роботи). Twitter Counter відправить на вашу електронну пошту лист з порадами про роботу сайту.
  7. 7 Відкрийте вкладку «Unfollowers» (відписатися), натиснувши на напівпрозору напис на лівій бічній панелі.
    • Врахуйте, що на поточний момент список відписатися буде порожнім, так як Twitter Counter тільки почав відстежувати ваш аккаунт.
  8. 8 Ознайомтеся з наявними пакетами послуг. Вони розрізняються за кількістю акаунтів, який сайт здатний відстежувати, максимальному інтервалу дат, видам наданої підтримки, а також за доступними типам звітів.
  9. 9 Натисніть Start Free Trial (Почати безкоштовний пробний період). Такі кнопки можна знайти внизу кожного пакета послуг. Натисніть на кнопку під тим пакетом, який хочете випробувати.
    • По закінченню пробного періоду ви більше не зможете використовувати Twitter Counter для моніторингу людей, відписатися від вашого облікового запису, поки не отримання дозволу.
  10. 10 Натисніть «Next Step» (Далі).
  11. 11 Виберіть метод оплати. Виберіть кредитну карту або рахунок PayPal.
  12. 12 Введіть дані про оплату або обліковому записі.
  13. 13 Натисніть «Process Card» (Підтвердити транзакцію). Цей пункт однаковий як для кредитних карт, так і для рахунку PayPal. Коли ваша карта буде оброблена, перед вами відкриється сторінка моніторингу.
  14. 14 Відкрийте вкладку «Unfollowers» (відписатися). У майбутньому тут будуть з'являтися ті люди, які від вас відписалися.

Метод 5 з 7: Через WhoUnfollowedMe

  1. 1 Запустіть браузер. Щоб скористатися WhoUnfollowedMe - безкоштовним сайтом управління обліковими даними користувачів Twitter, вам буде потрібно браузер.
    • Якщо у вас більше 75000 передплатників, за аккаунт доведеться заплатити.
  2. 2 Перейдіть на сторінку: http://who.unfollowed.me.
  3. 3 Натисніть sign in w / Twitter (Авторизуватись через Twitter).
  4. 4 Введіть свій псевдонім і пароль від аккаунта в Twitter.
    • Якщо сторінка виглядає інакше, значить, ви вже увійшли в систему.В такому випадку просто натисніть Authorize App (Авторизувати).
  5. 5 Натисніть Ввійти.
    • Якщо ви вже перебуваєте в системі, то замість цієї кнопки на екрані з'явиться сторінка моніторингу.
  6. 6 Відкрийте вкладку «Unfollowers» (відписатися). Вона розташована в верхній частині екрану.
    • Якщо ви вперше запустили WhoUnfollowedMe, то список відписатися буде порожній. А все тому, що сайт тільки почав відстежувати ваших передплатників.
    • Коли ви наступного разу побажаєте побачити, хто від вас відписався, поверніться на сторінку http://who.unfollowed.me і відкрийте вкладку «Unfollowers».

Метод 6 з 7: Через TwittaQuitta

  1. 1 Запустіть браузер. Сервіс TwittaQuitta буде щодня відправляти вам електронного листа зі списком всіх користувачів, які скасували підписку.
  2. 2 Перейдіть на сторінку: http://www.twittaquitta.com/.
  3. 3 Натисніть Log in with Twitter (Авторизуватись через Twitter).
  4. 4 Введіть свій псевдонім і пароль від аккаунта в Twitter.
  5. 5 Натисніть Authorize App (Авторизувати).
  6. 6 Введіть адресу своєї електронної пошти. Введіть його в обидва наданих текстових поля.
  7. 7 Натисніть Submit (Підтвердити).
  8. 8 Прочитайте лист від TwittaQuitta. Натисніть на посилання в листі, щоб завершити процес реєстрації.
  9. 9 Натисніть в листі на слово «link» (посилання). Тепер ви зареєстровані, щоб отримувати щоденні електронні листи від TwittaQuitta.
    • Щоб описати від розсилки TwittaQuitta, натисніть кнопку «Unsubscribe» (Відмовитися), що знаходиться в нижній частині листа.

Метод 7 з 7: Через Zebraboss

  1. 1 Запустіть браузер. Сервіс Zebraboss буде щодня відправляти вам електронну пошту зі списком всіх користувачів, які скасували підписку. Налаштування Zebraboss проводиться через браузер.
  2. 2 Перейдіть на сторінку: http://www.zebraboss.com.
  3. 3В перше поле введіть свій псевдонім в Twitter. Використовуйте або формат «@ ваш_псевдонім», або http://twitter.com/ваш_псевдоним.
  4. 4 У друге поле введіть адресу своєї електронної пошти.
  5. 5 Натисніть Підписатися на звіти. Раз в день ви будете отримувати список користувачів, які від вас відписалися.
    • Натисніть на посилання «Відмовитися» в електронному листі, щоб припинити користуватися послугою.

Поради

  • Якщо ви відписалися від кого-то, приготуйтеся до того, що одпишуть і від вас.
  • Шукаючи альтернативу цим сайтам, постарайтеся не реєструватися на сервісі, якому не довіряєте. Деякі сайти і додатки надають послуги з моніторингу відписатися лише за тим, щоб збирати ваші особисті дані.