Як дізнатися, чи варто запрошувати дівчину на побачення

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зик Шереметьев: Фразы, которые не стоит говорить парням
Відеоролик: Зик Шереметьев: Фразы, которые не стоит говорить парням

Зміст

Іноді складно зрозуміти, чи подобається вам дівчина, а розпізнати відповідь симпатію ще складніше. Проаналізуйте свої почуття і подумайте, чи дійсно ви готові перейти до наступного кроку. Розберіться в собі і зверніть увагу на ознаки інтересу з боку дівчини. Якщо ваша симпатія виявиться взаємною, тоді зберіться з духом і запросіть дівчину на побачення!

кроки

Метод 1 з 3: Як зрозуміти, чи подобаєтеся ви дівчині

  1. 1 Встановіть зоровий контакт, щоб оцінити погляд дівчини. Симпатію можна зрозуміти навіть без слів, якщо звернути увагу на погляд людини. Подивіться в очі дівчині і стежте за тим, чи відповість вона на ваш погляд. Прямий і палкий погляд може свідчити про те, що ви цікаві дівчині. Не всі дівчата настільки сміливі і можуть відвести погляд убік через скромність, що теж іноді говорить про симпатії.
    • Якщо дівчина приділяє вам свою увагу, то це хороший знак. Якщо ж вона часто відволікається на телефон, годинник або оточуючих, то може виявитися, що ви їй не цікаві.
  2. 2 Зверніть увагу на спроби подолати «бар'єр дотиків» під час флірту. Якщо вона намагається виявитися досить близько до вас для невинних дотиків, то ви майже напевно цікаві дівчині більше, ніж просто друг. Можливо, вона гладить вас по руці або ледь торкається ліктя, коліна або грудей.
    • Решта частини тіла дівчини теж можуть висловлювати рівень інтересу. Якщо вона нахиляється до вас під час бесіди або повторює мову вашого тіла, то ви їй, швидше за все, цікаві.
    • Простежте за тим, наскільки відрізняється мова тіла дівчини поруч з вами і з іншими людьми. Якщо їй характерна експресія, то зверніть увагу на інші ознаки начебто спроб грайливо дражнити вас і приділяти підвищену увагу.
  3. 3 Оцініть частоту повідомлень і дзвінків. Якщо вона часто залишає свої коментарі під вашими публікаціями в соціальних мережах, швидко відповідає на повідомлення або пише вам першої, то вона майже напевно часто думає про вас. Також зверніть увагу на ґрунтовні відповіді та регулярні нові повідомлення.
    • Якщо ви теж відразу відповідаєте на повідомлення і ведете грунтовні бесіди за допомогою СМС або в соціальних мережах, то дівчина напевно захоче проводити з вами час в реальному світі.
    • Якщо вона запам'ятовує деталі розмов, це ознака інтересу.
    • Якщо дівчина відповідає вам лаконічно або мовчить по кілька днів, то це може вказувати на відсутність інтересу.
  4. 4 Зверніть увагу на згадування можливих зустрічей в майбутньому. Якщо у вас з нею виявилися спільні інтереси, то помічайте згадки потенційних спільних планів. Так, якщо дівчина допускає можливість зустрічі на кшталт: «Чи можемо сходити на цей фільм в наступному місяці», - це хороший знак. Вона хоче бути поруч і проводити з вами час. Також можна промацати грунт і завести мову про можливу зустріч, щоб оцінити рівень інтересу.
    • Якщо вона журиться на зайнятість у вихідні дні, то можна сказати: «Дуже шкода. Так би ми могли сходити на матч разом ». Зараз це неможливо, але відповідь дівчини може багато що сказати про рівень її інтересу і бажання зустрітися іншим разом.
    • Дівчина має на увазі вас двох або групу друзів, коли використовує слова на кшталт «ми» і «нам»? Наприклад: «Нам з тобою обов'язково потрібно піти!» - або: «Нам всім потрібно сходити!»
  5. 5 Розглядайте сором'язливість і сором'язливість як можливі ознаки інтересу. При розмові віч-на-віч дівчина може червоніти, нервово сміятися або постійно посміхатися. Такі ознаки можуть свідчити про симпатії. У разі незручності або боязкого мовчання не поспішайте хвилюватися! Майже напевно між вами щось є.

Метод 2 з 3: Як вибрати відповідний момент

  1. 1 Запрошуйте дівчину тільки в тому випадку, якщо у неї немає хлопця. Зазвичай якщо дівчина каже про свого партнера, то вона відмовиться від зустрічі. Якщо ж вона підкреслює свою самотність і ніщо не говорить про наявність хлопця, то це ваш шанс. Також дівчина може запитати про ваші стосунки. Якщо вона з полегшенням сприйняла новину про те, що у вас немає дівчини, то вона майже напевно погодиться зустрітися.
    • Якщо дівчина говорить про відсутність партнера за власною ініціативою, фліртує або сумує з цього приводу, ймовірно, так вона натякає вам про бажання зустрітися.
    • Якщо ви теж дівчина і вона відразу згадує про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, вона намагається натякнути, що ви їй симпатичні, особливо при наявності ознак романтичного інтересу.
  2. 2 Запросіть дівчину хоча б через тиждень після знайомства. Перед запрошенням бажано почекати, якщо ви познайомилися на вулиці або на сайті знайомств. Також продовжуйте спілкуватися, щоб краще пізнати один одного. При цьому ваші почуття можуть посилитися або зів'янути.
    • Якщо ви познайомилися лише вчора, а сьогодні ви вже божеволієте по дівчині, то дайте собі час трохи охолонути і оцінити свої наміри.
    • Якщо поспішити із запрошенням, то дівчина може зрозуміти вас неправильно.
  3. 3 Запросіть дівчину, коли ви відмінно проводите час. Єдиного правильного моменту не існує, але гарний настрій і взаєморозуміння в розмові зіграють вам на руку. Слід запрошувати дівчину в кульмінаційний момент бесіди, коли між вами виникне зв'язок.
    • Не чекайте занадто довго, інакше взаєморозуміння може ослабнути.
    • Якщо ви разом йдете в інший корпус університету або веселіться на вечірці у одного, тоді вибрав момент і почніть цікава розмова.
    • Якщо ви спілкуєтеся в додатку для знайомств, то запросіть дівчину в момент вдало складається розмови, коли і ви, і ваша співрозмовниця швидко і охоче відповідаєте на повідомлення. Так, можна запросити дівчину після того, як вона розповіла вам щось цікаве зі свого життя.
  4. 4 Переконайтеся, що дівчина уважно вас слухає. Якщо вона відволіклася, то ваше запитання здатний застати її зненацька або засмутити. Не потрібно запрошувати дівчину, якщо вона скаржиться на життя і намагається зосередитися на чомусь важливому або розгублено озирається на всі боки. Слід почекати, коли вона розслабиться, буде в гарному настрої і уважно слухати вас. Так, увагу можна визначити по відкритому мови тіла, зорового контакту і усмішки на обличчі дівчини.
    • Перед запрошенням спробуйте трохи пофліртувати - подивіться в очі або доторкніться до дівчини, щоб показати свою симпатію. Так вам буде простіше задати настрій і залучити її увагу.
    • Не запрошуйте дівчину на побачення, коли вона знаходиться в компанії друзів. У такій ситуації вона може соромитися цікавості друзів або думати про щось інше.
  5. 5 Покваптеся і запросіть дівчину на побачення, якщо вона поводиться нетерпляче. Вам вдалося знайти спільну мову, але ви затягуєте із запрошенням? Тривале очікування може розчарувати дівчину. Якщо вона раптом почне поводитися холодно, односкладово відповідати на питання, закочувати очі, демонструвати відсутність інтересу або закритий мову тіла, то дівчина виявляє нетерпіння. Можна запитати, що сталося, але вона навряд чи зізнається вам у своїх почуттях. Покладіть кінець її стражданням і запросіть дівчину на побачення!
    • Ознаки стресу необов'язково говорять про відсутність інтересу. Якщо дівчина небайдужа до вас, то її мозок здатний виробляти кортизол - гормон стресу, який і є причиною дивної поведінки.
    • Цей фактор слід враховувати тільки в тому випадку, якщо ви до цього добре ладнали, а в житті дівчини не відбувається інших хвилюючих подій, які можуть викликати напругу.
    • Якщо дівчина висловлює невдоволення, але продовжує уважно спілкуватися з вами, це може говорити про нетерпіння, але якщо вона ігнорує вас і не відповідає, то справа в чомусь іншому.

Метод 3 з 3: Як розібратися в своїх почуттях

  1. 1 Зверніть увагу на свій настрій в присутності дівчини. Напевно не кожна дівчина піднімає вам настрій і змушує серце битися частіше. На це здатний лише особлива людина. Зверніть увагу на свої фізичні відчуття поруч з дівчиною. Ви відчули приплив адреналіну, іскри в очах або хвилювання в животі, коли вона глянула на вас? Якщо ви готові для неї перевернути гори, то не варто зволікати із запрошенням.
    • Крім радісного настрою в присутності дівчини зверніть увагу на похмурі думки, якщо її немає поруч. Якщо ви не помічаєте відсутність дівчини, то ваш інтерес може виявитися недостатньо сильним.
  2. 2 Зверніть увагу на кількість своїх зусиль, щоб опинитися поруч. Якщо вам доводиться квапливо міняти свої плани, щоб побачити її після уроків або скасовувати зустріч з друзями заради можливості побути з нею, то вам дійсно хочеться бути поруч. Якщо ви рішуче готові подолати будь-яку перешкоду на своєму шляху, ви напевно готові запросити дівчину на побачення.
    • Якщо вона бариться у вашій присутності, коли інші поспішають додому, або завжди сідає до вас за столик, то вона теж намагається частіше бути поруч.
    • Якщо у вас було багато можливостей зустрітися, але ви не доклали зусиль, то подумайте про те, що вас стримує. Якщо у вас немає спільних інтересів, ви недолюблюєте її коло спілкування і друзів, то подібні відносини навряд чи принесуть вам радість.
  3. 3 Зверніть увагу, якщо ви постійно думаєте про дівчину. Якщо ви багато думаєте про дівчину і часто фантазіруете про побачення, то вона вам подобається. Якщо ви постійно думаєте про те, як зробити її щасливою, а не тільки милуєтеся її красою, то прийшов час запросити дівчину на побачення. Якщо вам нагадує про неї кожна дрібниця, а серце вистрибує з грудей при згадці її імені, то швидше за спробуйте втілити мрії в життя.
    • Можливо, ви ревнуєте, коли дівчина спілкується з іншими хлопцями і не виносьте навіть думки про те, що вона може зустрічатися з кимось іншим.
    • Якщо вас радує ідея познайомити дівчину зі своїми рідними та друзями і ви багато думаєте про спільне майбутнє, пора зробити крок.
  4. 4 Зверніть увагу, якщо ви помічаєте дрібні деталі її зовнішності. Ви напевно закохалися, якщо постійно дивіться на дівчину. Якщо ви хочете зрозуміти, як краще вчинити - спостерігати за нею здалеку або спробувати почати відносини, то оціните свій погляд на зовнішність дівчини. Ви просто сприймаєте її як симпатичну або помічаєте дрібні деталі і виразу обличчя? Чи не дивуйтеся, якщо вона помітить ваш погляд. Встановіть зоровий контакт і оціните реакцію.
    • Якщо вам подобаються локони її волосся або ви помічаєте, як її очі змінюють колір залежно від освітлення, ваші почуття напевно досить глибокі.
  5. 5 Зверніть увагу, чи прагнете ви краще пізнати дівчину. Під час бесід ви розповідаєте тільки про себе або постійно ставите питання про дівчину? Якщо ви запам'ятовуєте дрібні деталі, шукали інформацію про її улюбленого письменника або заходили в її улюблене кафе, то дівчина вам подобається.
    • Близьке знайомство - одна з важливих складових рішення. Якщо ви прагнете дізнатися її якнайкраще, то ви напевно хочете запросити дівчину на побачення.
    • Якщо вона вам не дуже цікава, то краще нічого не робити - залишити все як є і просто спостерігати за нею здалеку.
  6. 6 Дізнайтеся дівчину ближче і прийміть її недоліки. У разі поверхневої симпатії ми схильні ідеалізувати людей. Спробуйте краще пізнати особистість дівчини і зрозуміти, подобається вона вам як людина або як образ. Складіть уявний список вчинків, звичок і примх, які можуть дратувати або відштовхувати. Потім вирішите, наскільки вони є принциповими для вас.
    • Перед рішучим кроком завжди краще знати, на що ви підписуєтеся. Наприклад, якщо ви любите собак, а дівчина їх терпіти не може, то подумайте, як це відіб'ється на відносинах.
    • Якщо примхи дівчини починають здаватися вам милими або ви взагалі не помічаєте недоліки об'єкта своєї симпатії, то ви готові до відносин.

Поради

  • Якщо ви налаштовані рішуче, то обміркуйте варіанти запрошення. Залежно від обставин можна написати повідомлення з пропозицією зустрітися, запросити дівчину на побачення або запропонувати зустрічатися.
  • Якщо вона ваш близький друг, однокласниця, давня любов або нова знайома, то чому б не ризикнути! Імовірність відмови може лякати, але не дозволяйте страху перешкодити вам.