Як повернути річ, забуту в таксі Uber

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
15 полезных советов по демонтажным работам. Начало ремонта. Новый проект.# 1
Відеоролик: 15 полезных советов по демонтажным работам. Начало ремонта. Новый проект.# 1

Зміст

З цієї статті wikiHow ви дізнаєтеся, як відправити запит на повернення своєї речі, якщо ви забули її в таксі Uber. Це можна зробити і через сайт Uber, і через мобільний додаток. Також майте на увазі, що хоча компанія Uber постарається з'єднати вас з водієм, гарантії, що ви отримаєте загублену річ назад, немає.

кроки

Метод 1 з 2: З телефону

  1. 1 Відкрийте програму Uber. Натисніть на іконку програми Uber, яка виглядає як чорний квадратик з білими буквами Uber всередині. Як правило, знайти її можна на одному з робочих столів або на панелі додатків. Якщо ви вже авторизувалися в Uber, то відразу відкриється карта.
    • Якщо ви ще не ввійшли до свого облікового запису, то введіть свою електронну пошту (або номер телефону) і пароль.
  2. 2 натисніть . Ця кнопка знаходиться у верхньому лівому куті екрану. З'явиться спливаюче меню.
  3. 3 натисніть Допомога. Цей пункт розташований ближче до середини меню. Відкриється сторінка «Допомога».
  4. 4 натисніть Поїздки та перегляд вартості. Цей пункт можна знайти ближче до нижньої частини сторінки.
  5. 5 Виберіть поїздку. Натисніть на поїздку, під час якої була загублена ваша річ.
    • Можливо, потрібно буде прокрутити вниз, щоб знайти необхідну поїздку.
  6. 6 Прокрутіть вниз і натисніть Я залишив річ в Uber. Пункт знаходиться ближче до середини сторінки.
  7. 7 натисніть Зв'язатися з водієм з приводу втраченої речі. Ця перша опція зверху сторінки. Натиснувши на неї, ви потрапите на сторінку Uber із запитом зв'язку з водієм з приводу втрати речі.
  8. 8 Прокрутіть вниз і введіть свій номер телефону. Натисніть на поле «Номер телефону» і введіть свій номер.
    • Якщо у вас немає доступу до телефону, через який ви зазвичай використовуєте Uber (наприклад, ви втратили телефон в таксі Uber), введіть номер одного або члена сім'ї, до якого ви зможете оперативно дістатися в разі, якщо водій вам передзвонить.
  9. 9 натисніть НАДІСЛАТИ. Кнопка знаходиться внизу сторінки. Ваш запит буде відправлений, і система Uber спробує поєднати вас з водієм.
  10. 10 Дочекайтеся відповіді. Якщо водій відповів, дзвінок буде переадресовано на ваш телефон.
    • Якщо ви не отримали відповіді, почекайте годину-дві і заповніть форму ще раз.
  11. 11 Обговоріть повернення вашої речі. Якщо водій підтвердить, що у нього втрачена вами річ, то узгодьте місце і час зустрічі.
    • Якщо ви в Америці, ви повинні будете заплатити 15 доларів Uber за повернуту річ. У Росії послуга надається безкоштовно.
  12. 12 Зв'яжіться з Uber з цього приводу. Якщо водій не виходить на зв'язок протягом кількох днів після того, як ви відправляли свій номер багато разів, можливо, вам варто звернутися з проблемою в Uber.

Метод 2 з 2: Через сайт

  1. 1 Відкрийте веб-сторінку Uber, Щоб зв'язатися з приводу забутої речі. Після того як ви перейдете по посиланню, відкриється сторінка з інформацією нагорі сторінки про саму останню поїздку, якщо ви вже увійшли в акаунт Uber.
    • Якщо ви ще не авторизувалися в Uber, потрібно натиснути УВІЙТИ у верхньому правому кутку сторінки і потім ввести свою електронну адресу та пароль.
  2. 2 Виберіть поїздку. Клацніть на дату під текстом «Вибрати поїздку» у верхній частині сторінки, потім натисніть на поїздку, з водієм з якої ви б хотіли познайомитися.
  3. 3 Прокрутіть вниз і введіть свій номер телефону. Наберіть номер телефону в поле «Номер телефону (обов'язково)» знизу сторінки.
    • Якщо у вас немає доступу до телефону, через який ви зазвичай використовуєте Uber (наприклад, ви втратили телефон в таксі Uber), введіть номер одного або члена сім'ї, до якого ви зможете оперативно дістатися в разі, якщо водій вам передзвонить.
  4. 4 натисніть НАДІСЛАТИ. Кнопка знаходиться нижче поля для введення номера телефону.
  5. 5 Дочекайтеся відповіді. Система Uber постарається з'єднати вас з водієм; якщо він відповість, то дзвінок буде переадресовано на ваш телефон.
    • Якщо ви не отримали відповіді, почекайте годину-дві і заповніть форму ще раз.
  6. 6 Обговоріть повернення вашої речі. Якщо водій підтвердить, що у нього втрачена вами річ, то узгодьте місце і час зустрічі.
    • Якщо ви в Америці, ви повинні будете заплатити 15 доларів Uber за повернуту річ. У Росії послуга надається безкоштовно.
  7. 7 Зв'яжіться з Uber з цього приводу. Якщо водій не виходить на зв'язок протягом кількох днів, після того як ви відправляли свій номер багато разів, можливо, вам варто звернутися з проблемою в Uber.

Поради

  • Віддячите водія чайовими за те, що він повернув вашу річ. Плата Uber в розмірі 15 доларів (тільки в Америці) може не покрити витрат водія на дорогу. У Росії водій повертає забуту річ безкоштовно.
  • Якщо протягом 45 днів ніхто не забирає забуті речі, Uber жертвує їх на благодійність.

попередження

  • Хоча виконання запропонованих дій підвищить шанси отримати назад речі, немає гарантії, що вам вдасться їх повернути.