Як вести себе на побаченні (для дівчат)

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
5 Фраз Которые Спасут Свидание если не о чем говорить
Відеоролик: 5 Фраз Которые Спасут Свидание если не о чем говорить

Зміст

Якщо ви хочете справити хороше враження на побаченні, то ведіть себе дружелюбно і ввічливо. Підтримуйте цікаві бесіди і приємний настрій. Задавайте різні питання, розповідайте кумедні історії і робіть компліменти хлопцеві, щоб підвищити його самооцінку. Пам'ятайте про особисту гігієну, щоб вашого кавалера не налякався запах з рота, запах тіла або одягу.

кроки

Метод 1 з 3: Гарні манери

  1. 1 Дотримуйтесь столовий етикет. Погані манери можуть відштовхувати. Намагайтеся жувати із закритим ротом і не брати їжу руками. Якщо ви вечеряєте на побаченні, спробуйте справити враження умінням вести себе за столом. Правильне тримання столові прилади, завжди користуйтеся серветкою, пережовувати їжу із закритим ротом і не ставте лікті на стіл.
  2. 2 Відкладіть телефон в сторону. Завжди хочеться тримати телефон на увазі, але це не дуже красиво по відношенню до вашого партнера. Приберіть телефон в кишеню або сумочку і приділіть людині безроздільне увагу. Якщо ви чекаєте терміновий дзвінок і потрібно тримати телефон під рукою, то переверніть його екраном вниз і не чіпайте, якщо він не видає сигналів або вібрацій.
    • Якщо ви чекаєте дзвінок з конкретного номера, надайте номеру конкретний звуковий сигнал і не відволікайтеся на телефон без необхідності.
  3. 3 Чемно приймайте компліменти і відповідайте взаємністю. Привабливий молодий чоловік на побаченні обов'язково зробить вам один-два компліменту. Просто скажіть "спасибі" і зробіть у відповідь комплімент. Не відкидайте комплімент самозневажливим зауваженнями і словами недовіри.
    • Наприклад, якщо вам сказали, що ви красива, то можна відповісти: «Ти теж милий».
    • Не використовуйте негативні відповіді на кшталт: «Ні, я негарна».
  4. 4 Запропонуйте оплатити рахунок. Завжди будьте готові заплатити за вечерю на побаченні або розділити рахунок навпіл. Візьміть з собою готівку і банківську карту. Потягніться за гаманцем, коли прийде час оплатити рахунок. Якщо хлопець наполягає, що заплатить за вас, чемно подякуйте йому і запропонуйте оплатити наступне спільне розвага. Відповідь фахівця Питання

    «Хто оплачує рахунок на побаченні?»


    Jessica Engle, MFT, MA

    Коуч по відносинам Джессіка Ингл - коуч по відносинам і психотерапевт з області затоки Сан-Франциско. Заснувала фірму Bay Area Dating Coach в 2009 році, після отримання магістерського ступеня з консультаційної психології. Є ліцензованим психотерапевтом в галузі сім'ї та шлюбу і зареєстрованим драматерапевтом з більш ніж 10 роками досвіду.

    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Джессіка Ингл, директор Центру зміцнення відносин в Сан-Франциско, дає таку відповідь: «Питання долі і рішення завжди залишається за двома учасниками побачення. У такій ситуації корисно запитати свого супутника, який варіант здається йому правильним. Як і в інших аспектах відносин, відкрите спілкування здатне творити чудеса. Деякі люди просто не мають таких навичок або вважають за краще висловлюватися ухильно, і в цьому випадку можна судити з виразу обличчя партнера в той момент, коли ви показуєте намір оплатити рахунок ».


Метод 2 з 3: Приємні бесіди

  1. 1 Задавайте питання. Гарне побачення завжди включає взаємний обмін питаннями і відповідями. Звертайтеся до запитань, які дозволять краще розкрити грані особистості людини і ближче пізнати хлопця. приклади:
    • «Чим ти любиш займатися у вільний час?»
    • «Ти куди-небудь їздив останнім часом?»
    • "У тебе є домашні тварини?"
    • «Які бажання ти б хотів встигнути втілити в життя?»
    • «Що для тебе головний подразник?»
  2. 2 Розповідайте жарти і смішні історії. Сміх дозволяє зблизитися з людиною і відчувати себе комфортно. Розповідайте смішні історії з життя і доречні жарти. Гумор покаже вас веселим і доброзичливим людиною, а також дозволить хлопцю розслабитися у вашій присутності.
  3. 3 Уникайте незручних тем. Певні теми недоречні на побаченні, оскільки вони викликають незручність і створюють напругу.Не обговорюйте свої минулі відносини, щоб не зруйнувати приємну атмосферу побачення. Чи не випитуйте інформацію, якої людина не хоче ділитися з вами, а також не наполягайте на темах, які він не готовий обговорювати.
    • Не розказуйте про себе занадто особисті відомості, поки ви ще недостатньо близькі.

Метод 3 з 3: Презентабельний вигляд

  1. 1 Освіжіть дихання. Коли люди знаходяться поруч, неприємний запах з рота може відштовхнути людини. Завжди чистіть зуби, використовуйте зубну нитку і рідина для полоскання рота перед побаченням, щоб ваше дихання було чистим і свіжим. Пийте багато води і не вживайте кави, часник та інші продукти, які можуть стати причиною неприємного запаху з рота.
  2. 2 Прийміть душ і використовуйте дезодорант. Завжди приймайте душ перед побаченням. Це покаже вашу повагу до людини і забезпечить належну гігієну. Увімкніть теплу воду і не залишайтеся в душі довше 15 хвилин, щоб уникнути сухості шкіри. Якщо ви також збираєтеся поголити ноги в душі, то робіть це в самому кінці, коли пори стануть відкритими.
  3. 3 Виберіть відповідний наряд. Виберіть такий наряд для побачення, в якому ви відчуваєте себе комфортно і впевнено. Ваш одяг повинен стати віддзеркаленням вашої особистості. Для неформального побачення підійдуть речі, які трохи нарядно вашої повсякденного одягу. Для особливого випадку виберіть гарне плаття, костюм або спідницю з блузкою, щоб виглядати стильно і привабливо.