Як виглядати гарячою штучкою для свого хлопця

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Як виглядати гарячою штучкою для свого хлопця - Суспільство
Як виглядати гарячою штучкою для свого хлопця - Суспільство

Зміст

Ви хочете, щоб ваш хлопець або будь-який інший чоловік хотів вас сильніше? Не потрібно думати, що сексуальність - це вроджена якість, його цілком можна досягти. Існують перевірені способи, які допоможуть вам виглядати більш спокусливо для свого партнера. За допомогою та даної статті ви зможете відразу підвищити рівень своєї сексуальної привабливості.

кроки

Метод 1 з 3: Створюємо сексуальну зовнішність

  1. 1 Навчіться користуватися косметикою. Чоловіки люблять, коли жінка трохи нафарбована. Вони вважають сексуальним, коли ви підкреслюєте натуральну красу своїх очей або робите акцент на пухких губах. Але ось у чому секрет: все має виглядати природно. Не потрібно виглядати такою собі "пацанятком", яка ніколи не фарбується, але в той же час не варто наносити на себе "тонну штукатурки".
    • Використовуйте мерехтливу пудру або лосьйон, щоб тіло блищало. Нанесіть засіб на улоговинку між грудьми і на плечі.
    • Спробуйте наклеїти-штучні-вії. Виберіть невеликий розмір. Ваш хлопець, швидше за все, не помітить явних змін, проте прекрасні очі в обрамленні пухнастих вій виразно виявляться для нього привабливими.
    • Чоловіки не аматори яскраво нафарбованих очей, наприклад, зеленими або синіми тінями. Краще віддати перевагу макіяжу під назвою "smoky eyes". Використовуйте сірі, срібні, золоті, коричневі або чорні тони, щоб відтворити цей образ. Нанесіть пудру під очі і поверх століття. В цьому випадку, помада повинна бути нейтральних тонів.
    • Не перестарайтеся з підведенням для губ або очей. Можливо, вам варто спробувати образ Анджеліни Джолі: рідка підводка, злегка нанесена на верхню повіку, персикові або коричневі тіні і трохи чорної туші.
  2. 2 Доглядайте за собою. Слідкуйте за особистою гігієною. Якщо ви самі себе не поважаєте, чому він повинен вас поважати?
    • Зробіть воскову епіляцію. Спробуйте щось новеньке "там внизу", щоб його здивувати. Регулярна воскова епіляція може бути трохи болючою, проте додасть вам впевненості в собі.
    • Зробіть манікюр у професіонала. Обгризені нігті - це не сексуально.
    • Голіть ноги і пахви. Очевидна, але вкрай важлива річ.
    • Зверніться до фахівця, щоб зробити красиві брови. Просто зайдіть в будь-який манікюрний салон або салон краси, і, швидше за все, вам там оформлять брови за порівняно невеликою ціною. Ви здивуєтеся, як швидко доглянуті брови поліпшать ваш зовнішній вигляд.
  3. 3 Задіюйте кольору, щоб залучити хлопця. Все, що ви носите - колір лаку на нігтях, одяг - викликає різні відчуття у чоловіка, в залежності від обраного кольору.
    • Подумайте про червоний. Так ви будете виглядати в його очах гаряче. Дослідження показали, що жінки, які носять червоний колір, більш привабливі для чоловіків і викликають більше бажання запросити даму на побачення.
    • Краще за все не носити більше двох кольорів одночасно. Якщо ви одягнені в чорне, зробіть кольоровий акцент на яскравому намисто або взуття. Навіть одна прикраса може додати вам сексуальності.
    • Чорний також є кольором, який асоціюється з сексуальним закликом. Так чоловік з більшою ймовірністю буде вважати вас витонченою і елегантною.
    • Інші кольори, такі як синій або коричневий, вже не так сильно пов'язані з поняттям "сексуальність". Вони більше вказують на надійність і стабільність.
  4. 4 Намагайтеся мати гарний вигляд, коли він прокидається. Багато чоловіків роблять цю перевірку: чи добре жінка виглядає з ранку або ж перетворюється на чудовисько без макіяжу?
    • Спробуйте не завдавати макіяж (можливо, навіть протягом дня), щоб він зрозумів, що ви можете обходитися без косметики. Він буде дуже вражений, якщо вирішить, що ви і так виглядаєте чудово.Ключ до хорошого зовнішнім виглядом без макіяжу - здорова дієта і ретельний догляд за шкірою (очищайте її щовечора і використовуйте крем для обличчя високої якості, не забувайте днем ​​наносити сонцезахисний крем).
    • Не лягайте спати з косметикою на обличчі. Свіже обличчя вранці виглядає краще, ніж розмазані туш і помада. Більш того, ви ж не хочете, щоб залишки макіяжу розмазалися по подушці.
    • Прокиньтеся раніше хлопця і ускользніте в ванну кімнату. Почистіть зуби, швидко розчешіть волосся і нанесіть трохи рум'ян або пудри (але не надто помітно).
  5. 5 Носіть що-небудь гарне в ліжку. Звичайно, не потрібно стягуючі в корсет або надягати пояс для панчіх, але також не варто спати поруч з хлопцем в неохайною піжамі або розтягнутих тренувальних штанях.
    • Хлопець майже завжди вважатиме сексуальним, якщо ви будете одягнені в одну футболку / майку.
    • Одягніть що-небудь з бретельками або з шовку. В цьому ви ніколи не прогадаєте. Час від часу дивуйте його шикарним і сексуальним нижньою білизною.
    • Віддайте перевагу легкій бавовняної футболці або майці в парі з піжамними штанами. Швидше за все, він знайде це сексуальним.
  6. 6 Додайте трохи засмаги. Смажитися в солярії - погана ідея, тому що пізніше ви поплатитеся зморшками і передчасним старінням шкіри. Однак на сьогоднішній день існують і інші засоби для автозасмаги, які додадуть вам більш природний вигляд.
    • Додайте трохи рум'янцю, звернувшись до місцевого салон краси, де пропонують послугу природного автозасмаги. Виберіть найнижчий рівень, щоб шкіра виглядала злегка пошкоджене сонцем. У наші дні подібні засоби дають разюче натуральний ефект, принаймні, велика їх частина.
    • Нанесіть бронзатор на яблучка щік, щоб миттєво додати кольору своєї шкіри. Додавши трохи кольору, ви будете виглядати здоровішими.
  7. 7 Приділяйте увагу ногам. Деякі люди ігнорують свої ноги, що може виявитися великою помилкою. Стара, пошарпана і негарна взуття може зіпсувати ваш прекрасний наряд.
    • Туфлі на високих підборах майже завжди викличуть у чоловіка думка: "О, це сексуально". Але, звичайно, не потрібно носити підбори постійно.
    • Зробіть педикюр. Сяючі і доглянуті червоні нігтики додадуть сексуальності, навіть якщо ви взуті в звичайні шльопанці.
    • Пом'якшує шкіру. Використовуйте спеціальний крем, щоб пом'якшити грубі місця на ногах.
  8. 8 Обіграйте зовнішній вигляд губ. Якщо ви акцентуєте увагу на губах, це може викликати у чоловіка бажання поцілувати вас або подумати про поцілунок. І високі шанси, що він подумає, що це сексуально.
    • Дослідження показали, що чоловіки віддають перевагу нейтральні відтінки помади, ніж червоні або інші яскраві тони.
    • Віддавайте перевагу глянсовою, а не матовою помаді. Вам дійсно захочеться додати губам зволоження. Ви можете спробувати Burt's Bees Lip Shimmer або прозорий блиск Carmex Moisture plus.
    • Час від часу можна додавати трохи червоних вкраплень в свій наряд. Особливо в поєднанні з чорним.

Метод 2 з 3: Займаємо сексуальну позицію

  1. 1 Не потрібно занадто прискіпливо ставитися до свого зовнішнього вигляду. Чоловіки люблять жінок, які стежать за собою (так що не забувайте голити пахви і вискубувати брови), проте зовсім не обов'язково постійно ходити на високих підборах і ніколи не розпускати волосся.
    • Якщо ви вмієте іноді причепуритися, але при цьому не цурайтесь повсякденного виду, він вирішить, що це сексуально. Так що будьте відкриті майже для всього: погоджуйтеся ходити на спортивні заходи, спробуйте рибалити, спілкуйтеся з хлопцями, гуляйте по пляжу.
    • Часом можна виглядати сексуально, навіть прибравши волосся в хвіст і надівши спортивні штани. Але за умови, що ви так ходите будинку, а не вирушаєте за продуктами або кудись на вечерю.
  2. 2 Говоріть сексуально. Якщо ви опануєте майстерністю вербального флірту, він вважатиме вас гарячою штучкою. Сексуальність - це форма мистецтва, і не всі тут зав'язано на фізичної зовнішності.
    • Говоріть пошепки, особливо йому на вухо. Це сексуально.
    • Говоріть компліменти його зовнішності.Якщо він буде відчувати себе більш впевнено, він зарядиться енергією, що може обернутися в вашу користь.
  3. 3 Знайдіть інші інтереси. Клеопатра не мала карколомної красою, але про її здатності залучати чоловіків складають легенди. А все тому, що вона знала, як торкнутися загальні чоловічі інтереси, і при цьому говорила на декількох мовах.
    • Чоловіків притягають жінки, у яких є свої інтереси, і які вміють підтримати розмову. Так що, розширюйте свої знання в декількох областях, які вас особливо займають.
    • Виберіть собі заняття. Анджеліна Джолі стала більш привабливою для чоловіків після того, як почала займатися філантропією. Вона поєднала красу з прагненням до чогось за межами своєї персони. Чоловіки знаходять це привабливим.
  4. 4 Будьте забавною і впевненою в собі. Примусьте чоловіка сміятися, і він буде вважати вас більш привабливою. Не треба бути дуже серйозною і постійно намагатися догодити йому.
    • Одним з проявів почуття гумору є вміння сміятися над собою. Якщо хтось критикує вас, зверніть це в жарт і змініть тему.
    • Якщо вам не вистачає впевненості в собі, зімітуйте її. Люди будуть інакше на вас реагувати, якщо будуть думати, що ви високо себе цінуєте. І в підсумку ви зможете розвинути справжню впевненість у собі.
  5. 5 Використовуйте свої очі. Акцентуйте увагу на очах, щоб використовувати їх для спокушання чоловіків. Якщо ви будете встановлювати зв'язок за допомогою погляду, швидше за все, він знайде це сексуальним.
    • Навчіться дивитися чоловікові в очі протягом декількох секунд, не моргаючи. Потім соромливо відведіть погляд, щоб не виглядати лякаюче.
    • Подумайте про конкретні емоціях, які ви хочете передати через свій погляд. Це допоможе створити емоційний зв'язок.
    • Зоровий контакт дуже важливий. Деякі дослідження показали, що чоловіки, в першу чергу, дивляться на жіноче обличчя, зокрема в очі, навіть якщо жінка на зображенні повністю оголена.
    • Щоб підкреслити акцент на очах і зробити їх спокусливими, переконайтеся, що ваші брови виглядають доглянуто (не дуже тонкі і не рідкісні). Чим темніше брови, тим сексуальніше.
  6. 6 Чи не виглядаєте вульгарно. Зрозумійте різницю між сексуальністю і вульгарністю. Між цими поняттями проходить тонка грань, але мало хто з чоловіків захоче бути з дівчиною, яка виглядає дешево або марнотратно.
    • Занадто вульгарний вид і оголення більшої частини тіла, насправді, робить жінку невпевненою в собі в очах чоловіка. І це сильно відштовхує. Так що замість того, щоб забиратися на високі шпильки, краще віддати перевагу каблуків близько 7 см. Не надягайте одяг із занадто великим вирізом. Для чоловіків набагато привабливіше виглядає легкий натяк на виріз. Залиште трохи загадки, щоб залучити його ще більше.
    • Трохи оголити або ноги, або груди (і саме трохи), але не одне й інше одночасно. Тут краще керуватися перевіреними методами. Якщо ви вирішили надіти одяг з вирізом, для низу виберіть широкі штани або довгу спідницю. Якщо ви показуєте ноги, виберіть верх з абсолютно закритим декольте.
    • Однак якщо слідувати стратегії спокушання, то не забороняється носити мережива. Наприклад, мереживні рукави на кофті виглядають жіночно і привабливо.
    • Якщо ви хочете показати трохи тіла, як щодо оголення плечей? Чомусь ключиці приваблюють чоловіків, особливо якщо ваша шкіра сяє.
  7. 7 Багато посміхайтеся. Недостатньо просто нафарбувати губи блиском. Покажіть свою радість до життя. Ніщо так не зачепить чоловіка, як прекрасна посмішка.
    • Зробіть відбілювання зубів у стоматолога або купіть спеціальні смужки в аптеці. Немає нічого більш відразливого, ніж рот, повний жовтих зубів в плямах.
    • Чи не видавлюйте посмішку, вона повинна бути природною.
  8. 8 Дражніть його. Скажіть, що купили новий ліфчик незвичайного забарвлення і попросіть вгадати який. Натякніть, що приготували йому приємний сюрприз на вечір. Будьте спокусливі і піддражнювати його в грайливою і загадкової манері. Але не шаблонно і не грубо.
    • Легкі дотики підбурив його.Легенько стисніть його коліно. Прошепоти що-небудь на вушко. Візьміть за руку.
    • Опануйте мистецтвом двозначності. Будьте грайливі і загадкові.
  9. 9 Цінуйте свої форми. Ви повинні намагатися вести здоровий спосіб життя. Створіть режим для занять спортом, нехай навіть це буде 30-хвилинна ходьба кілька разів на тиждень. Дотримуйтесь здорову дієту на основі натуральних продуктів, таких як фрукти і овочі. Не ведіться на міф, що чоловіки люблять худеньких.
    • Насправді чоловіки говорять, що віддають перевагу жінкам з формами, навіть з невеликим животиком.
    • Головне - випромінювати впевненість в собі. Любіть себе і своє тіло. Не будьте тією жінкою, яка йде на вечерю з чоловіком і не торкається до їжі на тарілці. Це зовсім не сексуально.
    • Якщо ви не будете виглядати ідеально, то навіть підвищите самооцінку чоловікові, адже тоді він не буде відчувати тиск від того, що сам не бездоганний.

Метод 3 з 3: Активуємо всі його почуття

  1. 1 Будьте приємні на смак. Коли він потягнеться за поцілунком, здивуєте його ароматичним блиском для губ. Так вас буде подвійно приємно цілувати.
    • Випускають навіть гігієнічні помади зі смаком. Наприклад, лінійка помад від Кеті Перрі.
    • Деякі лосьйони теж бувають з ароматами.
    • Переконайтеся, що у вас свіжий подих. Носіть в сумочці невеликий освіжувач дихання, а також не забувайте чистити зуби і регулярно відвідувати стоматолога.
  2. 2 Задіюйте його смакові відчуття. Ви можете надати нового імпульсу вашим відносинам, розділивши з ним їжу, яка асоціюється з чуттєвістю.
    • Поділіться з ним шоколадом або ягодами. Шоколад допомагає мозку виробляти серотонін, що викликає почуття задоволення.
    • Спечіть йому домашнє печиво і почастуєте за келихом вина після сексуального побачення.
  3. 3 Виберіть правильний аромат. Краще вибрати щось легке. Наприклад, ваніль або слабкий мускусний аромат. Ви ж не хочете пахнути як ваша бабуся. Парфуму потрібно наносити трохи, і у вас повинен бути свій фірмовий аромат.
    • З іншого боку, з часом він звикне до вашого запаху, так що періодично змішуйте аромати і дивуйте його чимось новим.
    • Нанесіть лосьйон з легким ароматом, таким як лілія або, знову ж таки, ваніль, яка, як було виявлено, прозбуждает бажання.
    • Розпорошите парфум в повітрі і пройдіть крізь нього спиною. Таким чином, коли чоловік вас обійме, ви будете приємно пахнути для нього, адже його голова буде поруч зі спиною.
    • Найголовніше, не переборщіть з парфумами. Чоловіки це ненавидять. Ніхто не захоче проводити час з ходячим магазином духів.
  4. 4 Пом'якшує шкіру. Немає нічого більш сексуального, ніж рука чоловіка, гладящімі вашу м'яку і приємну на дотик ногу. У вас повинна бути шкіра, до якої йому захочеться торкатися.
    • Щоб зробити шкіру м'якою, використовуйте зволожуючий і відлущуючий скраб для тіла, щоб позбутися від омертвілої шкіри. Такі скраби теж мають приємний аромат.
    • Вибирайте бритву, розроблену для жінок, щоб позбутися від всієї щетини під час гоління. Потім нанесіть на все тіло спеціальний лосьйон або олію.
  5. 5 Обіграйте свою жіночність. І хоча чоловіки люблять дівчат, які проводять час в їх компанії, він навряд чи знаходять пацанок "сексуальними". Якщо ви будете робити ставку на свою жіночність, він відчує себе мужественнее і захоче оберігати вас.
    • Носіть спідниці і сукні частіше, ніж штани. Так ви будете виглядати більш жіночно.
    • Якщо ви носите джинси, які не вибирайте занадто прямі фасони або моделі з дірками.
  6. 6 Зробіть волосся шовковистим, щоб він захотів їх чіпати. Дотики - це чуттєвість. Доглядайте за своїм волоссям. Копиця сяючих, здорового волосся приверне будь-якого чоловіка. Це дуже сексуально.
    • Зберігайте природний колір волосся або додайте трохи пасом більш світлого відтінку. Уникайте виду, як у "скунса", а також будь-яких інших крайнощів. Не робіть жорсткий перманент. Чоловіки люблять, коли волосся можна пропускати крізь пальці. Кожні 6 тижнів робіть стрижку, щоб позбутися посічених кінчиків.
    • Прибрані на один бік волосся виглядає романтично і сексуально, особливо, якщо ви зав'ється кілька пасом плойкою або на бігуді середнього розміру. На завершення укладання використовуйте спрей з лелітками. Так ваше волосся буде більше сяяти.
    • Використовуйте професійний шампунь або кондиціонер. Якщо ви не будете вкладати гроші в продукцію для волосся високої якості, це вам відгукнеться.
    • Розпускайте волосся і не використовуйте багато лаку для волосся. Зазвичай чоловіки не схвалюють вавілони на голові і не хочуть, щоб на руках залишалися кошти для укладання після дотику до ваші волоссю.
    • Не женіться за модними трендами в зачісках. Краще виберіть образ, який підходить саме вам і вашій формі обличчя.

Поради

  • Незважаючи на все це, методом номер один для підвищення сексуальності є проста впевненість в собі. Чи не зарозумілість. Воно ніколи не приваблює. Просто знайте, хто ви є, і любіть себе.
  • Слідкуйте за кількістю вживаного алкоголю. П'яна дівчина ніколи не буде виглядати сексуальною в очах хлопця.
  • Цілуйтеся по-різному. Ніжно, зазвичай, пристрасно та інше.
  • Будьте обережні з фліртом. Якщо ви будете фліртувати постійно, чоловікові це набридне. Так, це потрібно робити часто, але не занадто. Примусьте його хотіти ще.