Як виглядати серйозно, безпристрасно і професійно

Автор: Virginia Floyd
Дата Створення: 14 Серпень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Words at War: Assignment USA / The Weeping Wood / Science at War
Відеоролик: Words at War: Assignment USA / The Weeping Wood / Science at War

Зміст

Ви дитина в підлітковому віці, над яким завжди знущаються? Вас відкидають всі однолітки і всі дівчатка, які вам коли-небудь подобалися? Вас розглядають, тільки як невдахи або бовдура? Ця стаття не розповість вам, як стати краще, дорослішими і розвинути відносини з найпопулярнішими хлопцями в школі. Замість цього, ця стаття представляє вам ще одну опцію, яка підходить для тих підлітків, яким набридло бути предметом загальних насмішок. Поради в цій статті допоможуть вам вести себе більш серйозно і впевнено в оточенні ваших однолітків і існувати в громадському просторі поза ними цю групу.

кроки

  1. 1 Менше смійтеся і посміхайтеся. Це найважливіший крок: пам'ятайте, що ви можете посміятися над жартом собі в задоволення, коли ви знаходитесь наодинці з самим собою, вдома або просто в ваших думках, але коли хтось із оточуючих розповідає вам жартома, чи посміхайтеся і не смійтеся. Будьте ввічливі, висловіть ваші емоції словами, але не виразом обличчя.
  2. 2 Утримуйте серйозне ( "мені-ні-до-жартів") вираз обличчя, коли ви знаходитесь в громадському просторі.
  3. 3 Говоріть офіційним тоном. Говоріть чітко і тільки формальною мовою. Завжди звертайтеся до вчителів, одноліткам та іншим людям по їх повних іменах, якщо вони не просять вас про зворотне.
  4. 4 Остерігайтеся знущаються дівчаток. Іноді якісь дівчата можуть підійти до вас і бути надмірно доброзичливими з вами (наприклад: "Привіт, Ванечка! Як у тебе справи?"). Вони навіть можуть посміятися за вашою спиною. Вони можуть вести себе так, ніби вони думають, що ви "класний", і хочуть дружити з вами, коли насправді вони думають, що ви "болван" і "невдаха". Якщо таке станеться з вами, просто ігноруйте це; не посміхається, чи не хмурьтесь і взагалі не показуйте ніяких емоцій вашим виразом обличчя. Дайте відповідь так, як ви б відповіли в будь-який інший ситуації: "Все добре. А як у тебе?" або "У мене багато справ. Гарного тобі дня." Важливий відповідь, який не є ні грубим, ні покірним, допоможе вам перемогти в довгостроковій грі.
  5. 5 Старанно працюєте над даними вам завданнями: домашнім завданням і т.д. Відмінна успішність і високі досягнення допоможуть вам виглядати "професійно", що допоможе вам і на наступних стадіях життя.
  6. 6 Ідіть в тихі місця, в бібліотеку або куди-небудь, де ви можете побути наодинці, під час змін і обідніх перерв.
  7. 7 Менше говоріть: не тільки слухайте більше, але в буквальному сенсі говорите якнайменше протягом всього дня. Не кажіть ні з ким під час уроків, якщо тільки до вас не звертається учитель - і тільки вчитель!
  8. 8 Будьте уважні і ретельно працюйте на уроках. Сидіть за однією із задніх парт на всіх уроках, як можна далі від "популярних" хлопців в класі, але не настільки далеко від учителя, що ви не зможете слухати його або бачити, що він пише на дошці.
  9. 9 Не втрачайте холоднокровності, коли дівчинка намагається показати вам, що ви їй подобаєтеся. Будьте обережні і переконайтеся, що ви не придумуєте ці "сигнали". Якщо вона дійсно зацікавлена ​​в вас, продовжуйте практикувати перераховані вище методи, але будьте трохи більш дружніми до неї.

Поради

  • Будьте загадкові.
  • Коли ви відчуваєте, що ви можете посміхнутися, швидко поморгайте очима і зробіть невеликий кивок головою. Це дозволить вашому обличчю виконати інші рухи замість усмішки.
  • Ця стаття не призначена для навчання того, як розвинути абсолютно новий характер. Вона вчить, як створити враження у інших людей, ніби ви є цією людиною, чому б ви не прагнули до цього.

попередження

  • Якщо ви можете впоратися з цим і готові жити самотнім шкільної / робочим життям, то безумовно дотримуйтеся порад в цій статті. Якщо ж ви просто намагаєтеся здатися "недоступним", то вам слід бути обережним, щоб не погіршити ситуацію. Подумайте про всі можливі наслідки, перш ніж випробувати ваш новий образ.
  • Ваші однолітки можуть почати уникати вас ще більше, так що будьте емоційно готові до цього.
  • Можливо, що ви хочете випробувати цей "новий образ", щоб здатися важкодоступним для оточуючих. Можливо ви думаєте, що якщо ви будете сидіти окремо з кам'яним обличчям і самотнім поглядом, то добра дівчинка підійде до вас і запропонує вам свою дружбу ... Подумайте знову. Швидше за все, така поведінка призведе вас тільки до ще більшої ізоляції.