Як виграти в "Неможливою вікторині"

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як виграти в "Неможливою вікторині" - Суспільство
Як виграти в "Неможливою вікторині" - Суспільство

Зміст

«Неможлива вікторина» - онлайн-гра, в якій, судячи з назви, нереально виграти. Це, звичайно, неправда, але лише частково. Якщо ви хочете здобути перемогу чесним шляхом, будьте готові до того, що вам доведеться провести перед екраном не одну годину, зіткнутися з розчаруванням і досадою, а після одного невірного клацання мишкою на 96 питанні починати гру спочатку. Навіть якщо ваш азарт не дозволяє підглядати відповіді, можливо, вам знадобляться кілька підказок, завдяки яким можна уникнути особливо прикрих моментів у грі.

кроки

Метод 1 з 3: Виграти в вікторині своїми силами

  1. 1 По можливості якомога ретельніше обмірковуйте відповіді. Якщо ви бачите бомбу, це означає, що питання має обмеження за часом. Якщо бомби немає, значить, можна обмірковувати відповідь стільки часу, скільки буде потрібно. Перш ніж дати відповідь, остаточно переконайтеся в тому, що він вірний. Чим далі ви просунулися в грі, тим обережніше слід бути. Ви ж не хочете, заощадивши пару секунд, починати гру спочатку?
  2. 2 Будьте готові до жартівливим і каламбурною питань. Деякі питання «Неможливою вікторини» припускають парадоксальні, каламбурні, жартівливі або апелюють до культурних реалій відповіді. Можна зіткнутися з навмисними помилками в правописі, що створює ефект гри слів.
  3. 3 Думаєте буквально. Прочитайте питання слово в слово. Навіть якщо значення пропозиції здається очевидним, вдумуйтеся в кожне його слово. Наприклад, якщо вам пропонують «Клацнути на відповідь» - клікніть безпосередньо слово «відповідь».
    • Підказкою може бути помилка або допущена в слові помилка.
  4. 4 Попросіть допомоги у свого друга. У співпраці з надійним напарником у вас буде більше шансів на перемогу. Бажано, щоб ваш друг розбирався в Інтернет-мемах і поп-культурі, хоча багато питань вікторини пов'язані з фільмами, музикою і мемамі, які були популярні на Заході в 2007-2008 роках.
  5. 5 Виписуйте неправильні відповіді і здогади. Якщо ви не знаєте відповідь напевно і відповідаєте за інтуїції, то, перш ніж відповісти, запишіть свій варіант. Якщо відповідь виявиться невірним, то викресліть його, якщо вгадали - обведіть.Якщо ви втратите все життя, і вам доведеться починати все спочатку (а буде дивом, якщо ви пройдете вікторину з першого разу), ви похваліть себе за те, що ви робили помітки, граючи в минулий раз, адже в новій грі вам доведеться вибирати серед меншої кількості варіантів відповіді.

Метод 2 з 3: Підказки та поради

  1. 1 Користуйтеся мишкою або сенсорним екраном. Деякі питання вимагають виняткової точності, якої можна досягти тільки за допомогою мишки або сенсорного екрану. Якщо ви граєте на ноутбуці - не надійтесь на тачпад, а підключіть мишку.
  2. 2 Ні в якому разі не пропускайте питання. За правилами гри ви можете заробляти «Пропуски ходу», які згодом можна використовувати, якщо вам хочеться пропустити питання (до нього згодом потрібно буде повернутися). Не піддавайтеся спокусі! Ви не зможете відповісти на 110-й (останній) питання, тільки якщо всі сім «Пропусків ходу» залишаться невикористаними.
  3. 3 Випишіть код з питання №50. У п'ятдесятому питанні вам буде запропоновано ряд цифр - випишіть ці цифри, оскільки вам буде потрібно відтворити їх в питанні №108.

Метод 3 з 3: смошеннічать

  1. 1 Зустрітися з відповідями офіційною версією «Неможливою вікторини». Всі 110 відповідей ви можете знайти тут: The Impossible Quiz wiki. Внизу цієї сторінки ви також знайдете зміни (на випадок, якщо ви використовуєте iOS-версію), або використовуйте use GameCliche's list.
    • Якщо ви щось не розумієте в інструкції, загляньте сюди this guide that includes screenshots. Тут ви знайдете більш детальну інструкцію з скріншот.
  2. 2 Проведіть «Неможливу вікторину 2». Повні списки відповідей ви також зможете знайти на GameCliche і The Impossible Quiz wiki.
  3. 3 Скористайтеся допомогою онлайн-матеріалів «Неможлива вікторина: Книга 1 і Книга 2 ». Нагадуємо ще раз: the impossible quiz wiki - це ваш друг. Існує не так вже й багато посібників по цій грі, але, можливо, через пошуковик, ви зможете знайти і інші варіанти, які зможуть дати вам підказки по розділу (1,2 або 3), загадки якого ви вирішуєте в даний момент.
  4. 4 Подивіться відповідні відеоролики. Величезна кількість відео того, як проходили вікторину інші люди, ви зможете знайти на YouTube. Деякі з цих роликів є покрокову інструкцію, інші ж відео (як, наприклад, відомі PewDiePie's) покликані розважити і розвеселити.
  5. 5 Шукайте закадрові і невидимі відповіді. Іноді слід ігнорувати поле відповідей - вам потрібно кликати на слова в питаннях, на цифри, розташовані поруч з відповідями, на відповіді, заховані в картинках. Якщо ви граєте на комп'ютері, то в деяких випадках потрібно буде шукати відповідь мишкою за межами вікна гри.

Поради

  • Якщо ви відкрили гру, і бачите, що там менше 100 питань, то це або демо-версія, або якась більш рання версія. Повну версію вікторини ви зможете знайти в інтернеті або в магазині додатків Apple app store.
  • Пишаєтеся перемогою в «Неможливою вікторині»? Значить, настав час приступати до нових головоломок «Неможливою вікторини-2» (можна знайти в інтернеті або магазині додатків Apple app store). Також можна пошукати схожі гри від цього ж розробника під назвою «Неможлива мрія».

попередження

  • Ніколи не використовуйте функцію «Пропустити хід», інакше ви ризикуєте так і не завершити гру.