Як вигравати більше в миттєвих лотереях

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 25 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
14-кратный победитель лотерей раскрыл свой секрет
Відеоролик: 14-кратный победитель лотерей раскрыл свой секрет

Зміст

Незалежно від ваших дій, по скретч-картках частіше програють, ніж виграють. Але якщо ви навчитеся робити правильний вибір, то завжди будете на крок попереду. Уникаючи типових помилок, які допускає звичайний гравець в лото, ви отримаєте додаткові шанси і вбережете себе від розчарувань. Це все-таки азартна гра, але ви можете повернути удачу в свою сторону. Почніть з кроку 1, щоб дізнатися більше про те, як частіше вигравати в лотереях зі скретч-картками.

кроки

Частина 1 з 3: Купівля з розумом

  1. 1 Виберіть ціну. Продаються різні лотерейні скретч-картки, з різними коефіцієнтами, стилями і типом. Найпростіше порівнювати їх за ціною. Як правило, ціна на скретч-картки коливається від $ 1 до $ 20 за штуку, залежно від гри і де ви проживаєте. У дешевих лотерейних квитків низький відсоток переможців, нижче виплати і менша різниця між головним і додатковими призами. У більш дорогих квитків від $ 5 і вище загальний відсоток переможців набагато вище, з більш рівномірним розподілом великих виплат, і, як правило, з більш грошовими джек-потами.
    • Іншими словами, доларовий лотерейний квиток може вигравати частіше, але головний приз складе лише кілька сотень доларів, а додаткова винагорода буде значно нижче, в той час як будь-які квитки по $ 20 будуть вигравати рідше, але не дивлячись на низьку ймовірність перемоги, ви зможете виграти кілька тисяч доларів.
  2. 2 Вивчіть шанси на перемогу у вашій цінової категорії. У будь-якій лотереї є шанс, що ваш квиток виявиться виграшним. Те, що в деяких лотереях шанси на виграш вище, ніж в інших, зовсім не означає, що у вас більше можливостей зірвати джек пот, проте квитки в таких лотереях коштують дорожче, оскільки додаткові виграші набагато вище. Купуйте квиток в вашому ціновому діапазоні з максимальним коефіцієнтом для будь-якого переможця.
    • Для серйозного гравця в лотерею, який хоче купити квитки оптом, краще вибирати найдешевші картки з найбільш високими коефіцієнтами. Якщо гравець купує один квиток, завжди краще вибирати більш дорогий екземпляр.
  3. 3 Ознайомтеся з інформацією, написаної дрібним шрифтом на звороті скретч-картки, а також вивчіть ймовірність виграшу. Порівняйте ймовірність виграшу кількох лотерей, перш ніж зробити зважену покупку. Як правило, коефіцієнти представлені в такому вигляді: 1: 5 або 1: 20. Це означає, що 1 з кожних 5 або 20 квитків буде виграшним.
    • Це зовсім не означає, що кожен п'ятий квиток поспіль переможе, і це не означає, що у випадковій вибірці з 20 квитків один обов'язково буде виграшним. Це лише означає, що в загальній масі лотерейних квитків в точках продажу по всьому штату є певний відсоток виграшних.
  4. 4 Купуйте оптом або тимчасово утримайтеся від покупки. Рідко трапляється два виграшних квитка поспіль, проте є, принаймні, кілька виграшних карток в кожній пачці. Тому, якщо ви знаєте, що виграшні картки в певній пачці вже витягнуті, зробіть паузу в грі на пару днів, а потім поверніться за покупкою. Можете також відправитися в іншу точку продажу або купити інший вид лотерейного квитка. Так ви будете впевнені, що не витрачаєте гроші на квитки з майже гарантованим провалом.
    • Скретч-каточках продаються пачками з гарантованим числом переможців і переможених в кожній з них. Зазвичай в пачці 30 або 40 квитків.Єдиним способом отримати гарантований виграш є покупка цілої пачки. Ви, можливо, залишитеся в мінусі, зате в кінцевому підсумку відчуєте себе переможцем.
  5. 5 Будьте поблизу і чекайте невдах. Так само як і з ігровими автоматами та іншими азартними іграми, довгі смуги невдач в лотереях означають, що у вас більше шансів виграти при своєчасній покупці. Спробуйте поговорити з продавцем певних лотерейних квитків, щоб отримати пару хороших порад про те, в яких типах лотерей останнім часом були виграші, а в яких - ні. Вам не обов'язково намагатися з'ясовувати, чи буде цей або інший квиток виграшним, але ви можете точно дізнатися, чи був вже розіграний приз.
    • Купіть кілька квитків, якщо прямо перед вами хтось просто купив десять квитків і втратив на них всі вкладені гроші. Це не гарантія того, що ви переможете, але є хороший шанс на виграш, якщо попередні десять виявилися програшними.
  6. 6 Перед покупкою лотерейної картки вивчіть призові рівні. На жаль, продаж скретч-карт після розіграшу всіх головних призів все ще законна. Іноді в магазині розміщують листівку з цією інформацією, але іноді картки лежать в продажу тижнями. Перевірка сторінки лотерей штату є найпростішим способом переконатися в тому, що ви не витратите гроші даремно.
    • Якщо у вас є улюблені розіграші в певному ціновому сегменті, і ви роздумуєте про покупку декількох квитків, слід ще перед походом в магазин перевірити, чи не розіграли ще головний приз. Якщо потенційний виграш по цих картах нижче, ніж зазвичай, тому що головний приз вже розіграли, вивчіть іншу лотерею в тому ж ціновому сегменті.

Частина 2 з 3: Як уникнути поширених помилок

  1. 1 Зберігайте свої невиграшних квитки. Часто проходять повторні лотереї, де ви можете залишити старий квиток з певного розіграшу для повторної оцінки. Зберігайте старі квитки в конверті і використовуйте повторно при оголошенні додаткових розіграшів. Надсилайте їх в надії на краще. Невдачливий квиток може принести вам гроші.
    • Іноді в точках продажу лотерейних квитків рекламують другий розіграш з відмітками, щоб розпродати по суті марні залишилися квитки після розіграшу основного призу. Купувати квитки тільки заради додатково розіграшу, безумовно, не найкраща ідея. Беріть участь тільки в разі, якщо у вас вже є квитки, які грали в основному розіграші. Не грайте тільки заради того, щоб залишити квиток на додатковий розіграш.
  2. 2 Перевіряйте всі програшні квитки. Після того, як ви зберете кілька виграшних квитків і вирішите їх обміняти на винагороду, поверніть разом з ними і ті, хто програв квитки. Завжди звіряйте невиграшних квитки в точках продажу по комп'ютеру, щоб переконатися в тому, що ви нічого не упустили. В лотереях з декількома різними варіантами виграшу можна легко втратити це не врахували Перевіряючи квитки на комп'ютері, ви не ризикуєте викинути призові картки.
    • Якщо ви хочете зберегти квитки на випадок додаткового розіграшу, попросіть повернути вам картки і зберігайте їх у надійному місці до тих пір, поки не оголосять другий розіграш.
  3. 3 Не купуйте «Таємниця пакету» або будь-які інші промо-продукти. Уцінили таким способом набори карт, продавці намагаються позбутися від старих запасів з тих розіграшів, де головні призи вже були виплачені. Хоча пропозиція може здатися вигідним, врахуйте, що ймовірність виграшу квитків явно не на вашу користь, коли головні призи вже були розіграні. Краще зосередитися на активних іграх, в яких імовірність виграти вище і є шанс зірвати справжні гроші.
  4. 4 Огляньте картку, перш ніж почати гру. Один канадський професор навчився «грабувати» квиточки з грою в хрестики-нулики, помітивши повторюється друкований малюнок на виграшних квитки. Зверніть увагу на відмінності у пресі на зовнішній стороні скретч-карти.
    • "Метод Сінглтон" передбачає, що ви повинні подивитися на сітку друкованих цифр відразу зліва від блоку з хрестиками-нулики і проаналізувати структуру візерунка на кожній матриці. Якщо один номер з'явиться лише раз з усією пачки, ймовірність виграшу становить близько 60%.
    • У більшості штатів цей недолік у виробництві карток був виправлений. Однак важко сказати, чи є користь від цієї навички, оскільки в більшості точок продажу і в автоматах немає можливості розглядати квитки до покупки. Але варто все-таки уважно вивчати будь-які ознаки фальсифікації або відмінностей в структурі візерунка, які можуть бути ознакою виробничого браку.

Частина 3 з 3: На крок попереду

  1. 1 Встановіть для себе бюджет на покупку лотерейних скретч-карт і дотримуйтеся його. Вирішіть, скільки ви можете собі дозволити витрачати на квиточки щотижня. Дуже важливо вирішити, скільки грошей ви можете дозволити собі втратити, тому що ви в будь-якому випадку будете втрачати гроші, якщо будете грати в лотерею довго. Це гарантовано.
    • Встановлюючи щотижневий бюджет на покупку квитків, розраховуйте на готівкові кошти, які не використовуються для оплати оренди, купівлі продуктів або інші необхідні витрати. Любителі лотерей можуть брати гроші з запасів на кишенькові витрати і розваги, якщо такі є.
    • Ніколи не витрачайте більше, ніж дозволяє бюджет. Утримайтеся від спокуси відігратися. Статистика не зміниться на вашу користь.
  2. 2 Виберіть лотерею, яка вам подобається найбільше і продовжуйте грати в неї до тих пір, поки не будуть розіграні призи. Лотерейні квитки можуть дати результат в довгостроковій перспективі. Продовжуйте грати в лото з обраної ціною і коефіцієнтами до тих пір, поки головний приз не виграють. Після цього перейдіть на інший розіграш. Це допомагає керувати психологічним фактором виграшу і програшу. Візьміть за правило: ви не можете грати в іншу гру.
    • У деяких серйозних гравців різний філософський підхід до цього питання. В якості альтернативи, ви могли б вибрати магазин для постійних покупок і купувати там різні види квитків. Зробіть одну частину вашої покупки послідовної звичкою. Оскільки шансів програти завжди більше, ніж виграти, незалежно від виду лотереї, послідовна гра - це просто один із способів зберігати здоровий глузд.
  3. 3 Виходьте з гри як тільки починаєте вигравати. Якщо ви виграли по лотерейної картці - покладіть гроші в гаманець і підіть. Не витрачайте на покупку карток більше, ніж було передбачено вашим бюджетом, незалежно від того, наскільки він малий. Так ви збільшите свої доходи від виграшів. Вкладаючи все більше виграних грошей, ви, швидше за все, знову втратите їх. Цифри не є вашими друзями в довгостроковій перспективі.

Поради

  • Звертайте увагу на порядковий номер квитка - більшість виграшних карток трапляються на самому початку пачки.
  • Можна збільшити шанси виграшу за окремою лотереї з скретч-картками, аналізуючи статистику призів, які залишаються. Це може бути складно. Є сайти, які виконають подібні розрахунки для зручності.
  • Попросіть у касира роздруківку головних призів, які все ще можна виграти.

попередження

  • Не грайте на суми більше, ніж ви можете собі дозволити втратити.
  • Хоча ці поради можуть допомогти (і деякі математичні розрахунки допоможуть навіть більше), лотереї зі скретч-картками є азартними іграми, в яких ви все одно майже завжди втрачаєте більше, ніж виграєте.

Sources and Citations

  1. ↑ http://www.bankrate.com/financing/wealth/win-big-by-playing-scratch-offs/
  2. ↑ http://www.bankrate.com/financing/wealth/win-big-by-playing-scratch-offs/
  3. ↑ http://www.lotteryappspro.com/scratch-off-tickets.html
  4. ↑ http://www.theatlantic.com/personal/archive/2011/02/how-i-beat-scratch-off-lottery-tickets/70686/
  5. ↑ http://www.wired.com/magazine/2011/01/ff_lottery/all/1