Як вийти з Google Диска на Android

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Выйти из Аккаунта Гугл на Телефоне Андроид, Как Выйти из Аккаунта Google, Google Support Гайд
Відеоролик: Как Выйти из Аккаунта Гугл на Телефоне Андроид, Как Выйти из Аккаунта Google, Google Support Гайд

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як на Android-пристрої вийти з програми Google Диск, видаливши обліковий запис Google. Якщо видалити обліковий запис, ви вийдете з усіх додатків Google на пристрої.

кроки

  1. 1 Запустіть Google Диск на Android-пристрої. Натисніть на значок у вигляді зелено-жовто-синього трикутника. Відкриється список файлів і папок, які зберігаються на Диску.
  2. 2 Натисніть на значок у вигляді трьох горизонтальних ліній. Ви знайдете його в лівому верхньому кутку екрану. Зліва на екрані відкриється панель.
    • Якщо на екрані відобразилося вміст якоїсь папки, натисніть кнопку «Назад».
  3. 3 Натисніть на свою адресу електронної пошти на лівій панелі. Ви знайдете його (і ім'я користувача) вгорі лівої панелі. На лівій панелі відображаються пункти вашого профілю.
  4. 4 натисніть Служба захисту. Ця опція позначена значком у вигляді сірої шестерінки. На новій сторінці відкриються настройки вашого профілю.
    • У старих версіях Android у спливаючому вікні може відкритися меню синхронізації, а не настройки на новій сторінці.
  5. 5 натисніть Google в налаштуваннях. Відкриється список всіх додатків і сервісів, які синхронізовані з обліковим записом Google.
    • У деяких версіях Android Вашу електронну адресу електронної пошти буде відображатися у логотипу Google в меню синхронізації. У цьому випадку натисніть на цю адресу.
  6. 6 Зніміть прапорець у опції Диск. Синхронізація вашого профілю Google з додатком «Диск» на Android-пристрої буде відключена. Файли, завантажені в Google Диск з інших пристроїв, більше не будуть відображатися на Android-пристрої.
  7. 7 Натисніть на значок у вигляді трьох точок, розташованих по вертикалі. Ви знайдете його в верхньому правому куті екрану. Відкриється меню.
  8. 8 натисніть Видалити акаунт. Обліковий запис Google буде видалена з Android-пристрої, а синхронізація всіх додатків і сервісів Google на пристрої буде відключена. Підтвердіть свої дії у спливаючому вікні.
    • Якщо видалити обліковий запис, ви вийдете з усіх додатків і сервісів Google на пристрої, включаючи Chrome, Gmail і Gogle Таблиці. Щоб уникнути цього, просто зупинити синхронізацію для програми «Диск», а не видаляйте свій обліковий запис.
  9. 9 натисніть Видалити обліковий запис, Щоб підтвердити свої дії. Ваш обліковий запис Google буде видалена (на пристрої), і ви вийдете з Диска і всіх інших додатків Google.