Як зустрічатися з незайманим або незайманою

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Учень на вчительці оженився,  а як я народився? (повний випуск) | Говорить Україна
Відеоролик: Учень на вчительці оженився, а як я народився? (повний випуск) | Говорить Україна

Зміст

Можливо, у вашого партнера менше сексуального досвіду, ніж у вас. Якщо ваш партнер незайманий, а ви - ні, важливо якомога раніше позначити межі. Поважайте потреби і бажання партнера, встановлюйте чіткі межі, шукайте інші можливості близькості.

кроки

Метод 1 з 3: Ведіть себе шанобливо

  1. 1 Дізнайтеся, чого можна чекати партнера. Якщо ви вирішили почати відносини з людиною, у якої не було сексу, вам слід розібратися в тому, чого він чекає. Всі люди по-різному ставляться до сексу і сексуальності.Ви повинні зрозуміти, чого чекає ваш партнер від романтичних відносин, включаючи фізичний контакт.
    • Можливо, ваш партнер відмовляється від сексу, оскільки вирішив утримуватися від сексуальних контактів. Це рішення може пояснюватися релігійними причинами. Також не виключено, що ваш партнер вважає, що ще не готовий до сексуальних відносин.
    • Якщо ваш партнер свідомо відмовляється від сексу, зрозумійте, чого він чекає від вас. Люди по-різному визначають утримання. Одні відмовляються тільки від проникаючого сексу, але готові до інших форм близькості. Інші включають в поняття утримання всі форми близькості. Запитайте партнера, які види фізичної близькості в романтичних стосунках він вважає допустимими.
    • Можливо, ваш партнер асексуалів. Це означає, що він не відчуває сексуального потягу і бажання. На відміну від утримання, асексуальність не є вибором людини. Це невід'ємна частина особистості та сексуальної орієнтації людини. Асексуальних людей можуть залучати інші люди, проте у них немає потреби в сексуальному контакті. Багато асексуали вступають в романтичні відносини, оскільки відчувають потребу в емоційній близькості, проте вони можуть відмовлятися від усіх видів сексуальних відносин. Якщо ваш партнер асексуалів, у нього можуть бути особливі очікування від відносин. Обговоріть ці очікування до початку відносин.
  2. 2 Прислухайтеся до слів свого партнера. Обговорюючи питання сексу, невинності і очікувань від відносин, уважно слухайте свого партнера. Вам слід чітко розуміти, чого партнер хоче і чого він чекає від відносин. Намагайтеся слухати людину активно.
    • Якщо ви будете активно слухати, ви будете краще розуміти один одного. Чи не відволікайтеся ні на що під час розмови. Кивайте і використовуйте інші жести, щоб продемонструвати свій інтерес. Зосередьтеся на словах свого партнера, а не намагайтеся сформулювати свою власну відповідь.
    • Повторюйте слова партнера, коли він закінчить говорити. Ви повинні переконатися, що все правильно зрозуміли. Якщо ви щось інтерпретіруете не так, ваш партнер поправить вас.
    • Якщо ви не є незайманим (або незайманою), а у вашого партнера сексуального досвіду немає, вкрай важливо слухати. Можливо, вашого партнера лякає ваше сексуальне минуле, і йому здається, що ваші відносини не можна вважати гармонійними. Вам слід пояснити партнеру, що ви поважаєте його бажання зберігати невинність і що ви хочете, щоб йому було комфортно.
  3. 3 Поважайте право партнера на збереження особистих таємниць. Говорити про сексуальне минуле може бути нелегко. Ви, можливо, хочете знати все про минуле партнера, однак він може відмовитися розповідати вам подробиці. Межі у відносинах залежать від конкретних людей і є суб'єктивними.
    • Цілком можливо, що ваш партнер не захоче відповідати на деякі питання про свою невинності. У вас же є сексуальний досвід, і вашому партнерові може бути неприємно про нього чути. Безумовно, вам важливо якомога більше спілкуватися, але якщо він не хоче говорити на якісь теми, поважайте це бажання.
    • Не змушуйте партнера брати участь в розмовах, до яких він ще не готовий. Нехай відносини розвиваються з тією швидкістю, яка підходить обом.
  4. 4 Чи не виштовхуйте партнера із зони його комфорту. Якщо ваш партнер незайманий або незаймана, фізична близькість може з'явитися у ваших стосунках не відразу. Вам слід поважати бажання і потреби партнера. Навіть якщо ви дуже хочете сексуальних відносин, не примушуйте до них партнера, якщо він ще не готовий. Завжди запитуйте партнера, чи хоче він того, що ви йому пропонуєте. Поважайте його рішення. Якщо він відмовиться, не наполягайте.

Метод 2 з 3: Встановіть кордону

  1. 1 Відкрито говорите про свої очікування щодо фізичної близькості. Вам може бути незручно говорити про це, однак краще обговорити всі на самому початку, ніж ненароком зробити або сказати щось, що буде неприємно партнеру.На початку відносин намагайтеся бути якомога відвертішими один з одним. Обговоріть всі очікування щодо сексу і фізичного контакту.
    • Дізнайтеся, чи буде партнер коли-небудь готовий до сексу, і якщо так, то коли. Можливо, ваш партнер не готовий до сексуальних відносин на цьому етапі життя. Можливо, він хоче почекати до весілля. Якщо ви зустрічаєтеся з незайманим або незайманою, висока ймовірність того, що в найближчому майбутньому сексуальних відносин у вас не буде. Подумайте про це, перш ніж почати зустрічатися з людиною.
    • Дізнайтеся, які види фізичного контакту ваш партнер вважає допустимими. Багатьом людям, які відмовляються від сексу, подобається цілуватися, триматися за руки, обніматися і висловлювати свої почуття іншими способами. Можливо, ваш партнер також готовий до інших форм сексуального контакту: одночасної мастурбації або орального сексу.
    • Ви повинні добре розуміти, що вашому партнерові не подобається. Вам буде ніяково зупинятися в процесі, щоб обговорити кордону, тому краще поговорити про все заздалегідь. Скажіть так: "Я розумію, що у тебе не було сексуальних відносин. Я хотів би знати, де проходить межа. Які форми фізичного контакту допустимі?". Вам потрібно переконатися, що ви не викличете неприємних відчуттів у партнера в момент близькості.
  2. 2 Складайте списки. Це може бути зайвим, однак багатьом людям списки допомагають обумовити особисті кордону. В інтернеті можна знайти списки з різними елементами сексуальних відносин. Ви і ваш партнер зможете викреслити те, що вам не підходить. Можна попросити партнера скласти список речей, на які він згоден, і список того, чого він не хотів би робити. Це дозволить вам позначити межі і уникнути непорозумінь.
  3. 3 Не поспішайте. Якщо у вашого партнера немає сексуального досвіду, йому потрібно буде час, щоб звикнути до фізичної близькості з вами. Будьте готові з розумінням ставитися до того, як розвиваються ваші відносини. Щоб стосунки були гармонійними, секс не зобов'язаний бути присутнім в них з самого початку. Якщо у вас більше досвіду, дозвольте партнеру вирішувати, коли переходити на новий рівень.
  4. 4 Багато спілкуйтеся на всіх етапах відносин. У міру розвитку відносин кордону і очікування можуть змінитися. Можливо, в якийсь момент ваш партнер відчує готовність до нового рівня фізичної близькості. Можливо, якісь речі перестануть йому подобатися. Вкрай важливо весь час розмовляти один з одним.
    • Час від часу переглядайте особисті кордону. Дістаньте списки елементів фізичної близькості і перевірте, чи подобається вам те, що подобалося раніше.
    • Слід говорити з партнером і під час фізичної близькості. Запитуйте партнера, чи подобається йому те, що ви робите. Людина повинна відчувати себе в безпеці з вами, і йому має бути комфортно.
    • Поговоріть з партнером про необхідність спілкування. Як-небудь скажіть своєму партнеру наступне: "Якщо коли-небудь захочеш спробувати щось нове, я хочу, щоб ти не соромився сказати мені про це". Як вже було сказано вище, іноді люди відчувають, що ще не готові до сексу. Можливо, в майбутньому ваш партнер відчує готовність. Йому буде простіше спробувати займатися сексом з вами, якщо він буде знати, що ви можете обговорити питання безпечного сексу, венеричних хвороб і попередження небажаної вагітності.

Метод 3 з 3: Фізична близькість

  1. 1 Спробуйте альтернативні форми фізичного контакту. Фізична близькість відіграє важливу роль в романтичних стосунках. Якщо ваш партнер - незайманий, вам може бути важко відчути цю близькість. Крім того, дуже важливо, щоб сексуальні бажання обох партнерів задовольнялися. Поговоріть з партнером про альтернативи проникаючого сексу.
    • Поцілунки можуть порушувати, особливо якщо ви цілуєте партнера в чутливі області (шию, вуха). Якщо ваш партнер не готовий до сексу, ви можете отримати сексуальне задоволення від поцілунків.
    • Можна торкатися до партнера в чутливих місцях. Груди, пеніс і клітор мають високу чутливість. Якщо ваш партнер готовий до цього, ви зможете отримувати задоволення від дотиків, не займаючись традиційним сексом. Оральний секс також може приносити задоволення обом. Але пам'ятайте, що якщо партнер відмовляється від сексу з моральних або релігійних причин, оральний секс швидше за все буде неприпустимий.
    • Одночасна мастурбація також є альтернативою сексу. Одночасна мастурбація - це мастурбація, при якій два партнера торкаються до себе одночасно. Це форма фізичної близькості, що не припускає контакту з партнером.
    • Є й інші форми сексуального контакту, що не припускають проникнення. Щоб зрозуміти, що вам підійде, обговоріть це з партнером.
  2. 2 Поговоріть з партнером про порнографію та еротики. Багатьом парам подобається разом дивитися порнографію або читати еротичні оповідання. Це дозволить вам зрозуміти, що збуджує вашого партнера. Якщо в майбутньому ви плануєте займатися сексом, вам буде корисно знати, що заводить вашого партнера. Запропонуйте партнеру подивитися порнофільми або почитати еротичну літературу. Ви відчуєте близькість, оскільки будете разом досліджувати бажання один одного.
    • Пам'ятайте, що не всім комфортно дивитися порнофільми або читати еротичні оповідання. Поважайте рішення партнера, якщо він відмовиться брати участь.
  3. 3 Встановіть емоційну близькість. Фізичний контакт не є єдиним шляхом до близькості. У хороших відносинах має бути місце емоційної близькості. Говоріть, слухайте одне одного, діліться своїми думками і отримуйте задоволення від компанії один одного. Все це дозволить вам зблизитися.
    • Розмовляйте зі своїм партнером. Ходіть на довгі прогулянки, розмовляйте по телефону, говорите допізна. Ходіть в кав'ярні, щоб просто поговорити. Будьте готові відкритися і бути щирими один з одним.
    • Задовольняйте емоційні потреби свого партнера. Якщо партнер хоче поговорити з вами після важкого дня, приділіть йому всю свою увагу. Заспокойте його, якщо буде потрібно. Часом складно зрозуміти, як саме краще втішати людини. Люди по-різному реагують на розмови і розради в подібних ситуаціях. Спробуйте поставити своєму партнеру питання: "Що я можу зробити, щоб тобі стало краще?"
    • Емоційна близькість виникає не відразу. Щоб вона з'явилася, потрібно проводити разом багато часу. Кожен день приділяйте час того, щоб поговорити зі своїм партнером.

попередження

  • Якщо у вас вже був секс, а у вашого партнера такого досвіду немає, ваші відносини можуть розвиватися не так, як вам хотілося б. Секс відіграє важливу роль в гармонійних відносинах. Якщо ви не впевнені, що зможете підлаштовуватися під потреби партнера-незайманого, краще завершити відносини.