Як забути кохання всього свого життя

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зависимость от любовных отношений❗Не могу его забыть. Как преодолеть❓Анна Богинская
Відеоролик: Зависимость от любовных отношений❗Не могу его забыть. Как преодолеть❓Анна Богинская

Зміст

Після припинення серйозних романтичних відносин потрібен час, щоб знову прийти в себе. Проте, якщо ви зможете правильно пережити біль від втрати коханої людини, то перед вами відкриються нові можливості, а процес відновлення стане простіше. Рідко кому вдається знайти собі ідеальну пару з першої спроби. Важливо вміти швидко приходити в норму, оскільки розставання - це прикра реальність при спробах знайти свою споріднену душу.

кроки

Метод 1 з 3: Позбавтеся від нагадувань

  1. 1 Видаліть сліди і способи спілкування. Позбавтеся від телефонних номерів, повідомлень, електронних листів. Це непросто і навіть боляче, але залишати можливість зв'язку в хвилини емоційного слабкості - ознака залежної поведінки.
    • Також можна заблокувати телефон та електронну адресу колишнього партнера, щоб уникнути несподіваних і небажаних спроб вийти на зв'язок.
  2. 2 Позбавтеся від речових нагадувань. Приберіть всі предмети, які нагадують вам про людину. Позбавтеся від усього, що нагадує про вашу любов. Найбільше розрив ускладнюють такі речі, як одяг, ювелірні прикраси, фотографії та подарунки.
    • Необов'язково все викидати, але для відновлення вони не повинні потрапляти вам на очі. Чому б не скласти їх в одну коробку і не прибрати з очей геть?
  3. 3 Будуйте плани на особливі дні. У дні роковин або свят, які ви відзначали разом, домовляйтеся про зустріч з друзями, щоб відволіктися від спогадів. Ви дивилися фільми щоп'ятниці? Зателефонуйте подрузі і домовтеся зустрічатися по п'ятницях, щоб вам було простіше пристосуватися до нових реалій.
    • Влаштуйте вечірку, зустріч, вечеря з друзями, щоб провести вечір з добрим настроєм.
    • Проводьте особливі дні так, як хочеться саме вам.
  4. 4 Рідше заходите в соціальні мережі. Спостереження за тим, як колишній партнер фліртує з новими людьми, принесуть тільки неприємні відчуття і сповільнять процес зцілення. Навіть якщо ви не хочете відмовлятися від дружній відносин з людиною, важливо зрозуміти, що зараз вам слід побути порізно.
  5. 5 Виберіть підходящий варіант прощання. Кому-то корисно писати прощальні листи, щоб підвести підсумок своїм почуттям і надіям. Необов'язково показувати листа колишньому партнеру, але сам процес викладу почуттів на папері дозволить поставити крапку в завершилися відносинах.
    • Ще одне цілюще метод - подумки розповісти людині про свої нинішні почуттях. Такий вираз накопичених емоцій прискорить зцілення.

Метод 2 з 3: Відпустіть людини

  1. 1 Не поспішайте і зрозумійте, що все пройде. Такі слова часто важко прийняти, вони навіть можуть здатися вам байдужими. Розлучатися складно, навіть якщо саме ви були ініціатором розриву відносин. При цьому важливо зрозуміти, що життя триває, а біль, яку ви зараз відчуваєте - природна частина печалі і процесу зцілення.
    • Кожній людині потрібна різна кількість часу, щоб пережити сильні емоції. Просто поважайте час, яке вам необхідно для завершення емоційних змін.
    • Процес відновлення вкрай індивідуальний, але деякі дослідники прийшли до висновку, що людині потрібно до 11 тижнів, щоб повністю звільнитися від сильних емоцій, пов'язаних з розривом відносин.
  2. 2 Почніть новий проект або знайдіть хобі. Навіть якщо у вас немає видатних талантів в такій сфері, можливість відволіктися дозволить вам не думати про колишнього партнера.Після завершення відносин прийшов час заново зрозуміти, що приносить вам радість, щоб зайнятися цією справою!
    • Займайтеся фізкультурою, щоб привести себе в форму і поліпшити настрій.
    • Використовуйте мистецтво як терапія, якщо вам все ще важко висловлювати почуття словами.
    • Заведіть вихованця або вирощуйте рослини, щоб від вас залежала інше життя - це допоможе послабити депресію.
  3. 3 Стати учасником колективу. Можна стати волонтером в своєму районі, організувати книжковий клуб в місцевій бібліотеці або записатися в міську спортивну команду. Почуття і дух товариства допоможуть вам стати сильніше в скрутну хвилину. Можна розглянути наступні варіанти:
    • зустрічі садівників-любителів;
    • групи по організації суботників;
    • місцеві спортивні команди;
    • любителі настільних ігор.
  4. 4 Навчіться розрізняти реальність і вигадка. Нерідко після розставання людина ідеалізує свого колишнього партнера. Намагайтеся помічати такий образ думок і не думайте, що вас більше ніхто не полюбить.
    • Описувати колишнього партнера позитивними словами в минулому часі з урахуванням своїх минулих почуттів. Навчіться розділяти було і є, Щоб відчути себе краще.
  5. 5 Не тримайте зла. Що б не сталося, постарайтеся щиро пробачити людини. При можливості краще зустрітися особисто і сказати, що вам було дуже боляче, але ви не тримаєте зла. Так вам буде простіше відпустити почуття і вирватися із замкнутого кола негативних емоцій після розставання.
    • Також не забудьте пробачити себе, навіть якщо розрив не був вашим виною або в ньому винні обидва партнери. Не потрібно злитися на себе за уявні і реальні гріхи.
  6. 6 Боріться з поганим настроєм логічними думками. Якщо людина була не кращим партнером, то пережити розставання буде простіше. Навіть якщо ви не хочете плямувати цінні для вас хороші спогади, це допоможе сформувати більш здоровий погляд на ситуацію. В яких аспектах ви тепер можете стати краще? Такі прагнення і цілі допоможуть вам відчути себе краще і прискорять зцілення.
    • Якщо ваш колишній партнер був дійсно хорошою людиною, то порадійте, що у вас була можливість познайомитися. Пам'ятайте, що всі навколишні вас люди можуть бути хорошими потенційними наставниками і вчителями.
  7. 7 Зберігайтевіру. Стати песимістом дуже легко, але це не зробить вас щасливою людиною. Готовність випробувати почуття не означає, що ви повинні стати їх рабом. Перегляньте свою особисту філософію. Вам характерно негативне мислення? Ви дозволите колишньому партнеру емоційно контролювати вас навіть після розриву відносин? Визнайте власну емоційну відповідальність в такому питанні. Не можна вічно звинувачувати колишнього партнера за ваше розбите серце.

Метод 3 з 3: Рухайтеся вперед

  1. 1 Вчіться на своїх минулих відносинах. Людина завжди може дарувати іншим свою любов - ця здатність наповнює наше життя сенсом. Згадайте, ким ви були до відносин і ким стали завдяки спільному досвіду. Тісний зв'язок між саморозвитком і спогадами, а також користь для настрою від набутих знань допоможуть вам швидше оговтатися і знову прийти в себе. подумайте:
    • «Чого б я не змогла зробити до початку відносин, а тепер можу впоратися з таким завданням?»
    • «Які переваги були у колишнього партнера? Я вчилася у нього або розвинула такі здібності? »
    • «Що ми змогли зробити разом з того, чого я б ніколи не змогла зробити сама?»
  2. 2 Складіть список речей, які ви завжди хотіли зробити. Вам напевно довелося поставити на паузу деякі цілі і приділяти більше уваги відносинам, а не особистим бажанням. Коли список буде готовий, ви не тільки зрозумієте, що життя повне можливостей, але також поставите для себе цілі на найближче майбутнє.
    • Обміркуйте подорожі, які були не по кишені для двох. Можливо, зараз саме час для поїздки!
    • Запишіться на курси, для яких у вас не було часу або сил під час відносин.
    • Прийміть виклик і візьміть участь в місцевому конкурсі кулінарів або фотографів.
  3. 3 Не сидіть вдома. Вам не потрібно витрачати гроші, щоб прогулятися по вулиці, помилуватися небом, почитати книгу, зустріти світанок або знайти інші прості задоволення в житті. Також зміна обстановки корисна для настрою і образу думок. Перший крок вашої прогулянки може стати першим кроком на шляху до зцілення.
  4. 4 Зустрічайтеся зі старими і знайомтеся з новими друзями. Почніть гуляти, щоб знайомитися з людьми. У будь-якому випадку спілкування в компанії друзів позитивно впливає на настрій. Якщо ви хочете зустріти однодумців, то запишіться в клуб за інтересами. Як показують дослідження, зустрічі з друзями і людьми схожих поглядів приносять таку користь:
    • дозволяють заспокоїтися і взяти себе в руки;
    • підсилюють почуття приналежності до групи;
    • підвищують самооцінку;
    • допомагають подолати перешкоди.
  5. 5 Не кажіть про свого колишнього партнера. Така звичка може відлякувати ваших друзів, якщо ви занадто часто дозволяєте собі скаржитися і критикувати людини. Намагайтеся зрозуміти і прийняти підтримку компанії друзів, щоб вони не перегоріли в спробах допомогти вам. Говоріть приблизно наступне:
    • «Я знаю, що мені непросто пережити це розставання, і мені шкода, що вам постійно доводиться слухати мої скарги. Ви прекрасні подруги і я вдячна вам за підтримку ».
    • «Хочу сказати спасибі, що ви сьогодні змусили мене вийти з дому. Після пригніченості і зневіри це саме те, що мені було потрібно ».
    • «Ви проявили дивовижне терпіння і витримку. Спасибі вам. Без можливості виговоритися і отримати пораду мені довелося б набагато важче ».
  6. 6 оточіть себе позитивом. Іноді корисно розташувати мотивуючі цитати на видимих ​​місцях в будинку. Перегляд серіалу або фільмів в режимі нон-стоп - це ще один безвідмовний спосіб поліпшити настрій.
  7. 7 В особливих випадках поговоріть з фахівцем або дорослою людиною, якій ви довіряєте. Багато людей відчувають труднощі після розставання. Це сильний емоційний шок, після якого може знадобитися допомога фахівця або більш досвідченої людини. Психотерапевт, психолог-консультант, старший член сім'ї, друг або шкільний психолог стануть вашою підтримкою і опорою. Бесіди дозволяють знизити рівень стресу, отримати поради і підвищити самооцінку.

Поради

  • Намагайтеся боротися з дратівливістю. Друзі та родичі керуються найкращими спонуканнями, але печаль і біль можуть змусити людину неправильно тлумачити коментарі. Прийміть той факт, що ви будете трохи на взводі, поки не Примиріться з ситуацією.