Як заблокувати групові повідомлення на Android

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 13 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Заблокировать Спам на Телефоне Android - Нежелательные Звонки, SMS с неизвестных номеров
Відеоролик: Как Заблокировать Спам на Телефоне Android - Нежелательные Звонки, SMS с неизвестных номеров

Зміст

У цій статті ми розповімо вам, як на Android-пристрої заблокувати групові повідомлення. Для цього потрібно вимкнути повідомлення від групи в додатку «Повідомлення» або внести групу в чорний список через додаток Textra. У більшості додатків для обміну текстовими повідомленнями заблокувати групові повідомлення не вийде, але якщо це вкрай необхідно, просто заблокуйте учасників групи.

кроки

Метод 1 з 3: Як відключити повідомлення від групи

  1. 1 Відкрийте програму "Повідомлення". Натисніть на значок у вигляді білого мовного хмари на синьому тлі.
  2. 2 Натисніть і утримуйте групову листування. Зробіть це з листуванням, повідомлення від якої хочете відключити. У верхній частині екрана з'являться опції.
  3. 3 торкніться . Цей значок у вигляді перекресленого дзвіночка знаходиться у верхньому правому кутку. Відтепер ви не будете отримувати повідомлення від обраної груповий листування.

Метод 2 з 3: Як додати групу в чорний список за допомогою програми Textra

  1. 1 Запустіть Textra. Натисніть на значок у вигляді синього мовного хмари з білими хвилястими лініями.
    • Ця програма можна безкоштовно скачати в Play Маркеті.
  2. 2 Натисніть на групову листування, яку хочете додати в чорний список. Вона відкриється.
  3. 3 виберіть . Ви знайдете його в рядку меню у верхньому правому куті.
  4. 4 натисніть . Цей значок у вигляді трьох вертикальних точок відобразиться в рядку меню у верхній частині екрану. Відкриється меню.
  5. 5 торкніться Чорний список. Це перша опція в меню. Внизу екрана відобразиться повідомлення про те, що групова листування додана в чорний список.
  6. 6 натисніть . Цей значок знаходиться в лівому верхньому кутку екрану. Ви перейдете до головного меню. Групова листування буде видалена, і ви не будете отримувати повідомлення від учасників групи.
    • Щоб видалити групову переписку з чорного списку, натисніть «»>« Налаштування »>« Чорний список », торкніться груповий листування, а потім натисніть« Видалити з чорного списку ».

Метод 3 з 3: Як заблокувати учасників групової листування

  1. 1 Відкрийте програму "Повідомлення". Натисніть на значок у вигляді білого мовного хмари на синьому тлі.
  2. 2 Торкніться груповий листування. Групова листування - це будь-яка листування, в якій беруть участь три і більше осіб.
  3. 3 натисніть . Цей значок у вигляді трьох вертикальних точок знаходиться у верхньому правому кутку. Відкриється меню.
  4. 4 торкніться Люди і опції. Це перша опція в меню. Відкриється сторінка налаштувань групової листування.
  5. 5 Торкніться учасника групи. Ви знайдете їх внизу сторінки. Відкриються контактні дані обраного учасника.
  6. 6 натисніть . Цей значок має вигляд мовного хмари зі словом «Текст» і знаходиться під ім'ям учасника або контактним номером телефону (праворуч від значка у вигляді телефону). Буде створена листування з обраним людиною.
  7. 7 торкніться . Цей значок у вигляді трьох вертикальних точок знаходиться у верхньому правому кутку. Відкриється меню.
  8. 8 торкніться Люди і опції. Це перша опція в меню. Відкриється сторінка налаштувань групової листування.
  9. 9 натисніть Заблокувати (номер телефону). Замість (номер телефону) відобразиться номер телефону обраного людини. Ця опція знаходиться під опцією «Вібрація» на сторінці налаштувань. У спливаючому вікні.
  10. 10 натисніть заблокувати, Щоб підтвердити свої дії. Ви знайдете цю опцію в нижньому правому куті спливаючого вікна. Всі текстові повідомлення від обраного людини будуть заблоковані.
  11. 11 натисніть і повторіть описаний процес для інших учасників групової листування. Для цього поверніться на головну сторінку додатка «Повідомлення», виберіть групову листування і повторіть описаний процес для інших учасників листування.