Як завантажити електронну книгу на iPad

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как бесплатно скачать электронную книгу на айпад?
Відеоролик: Как бесплатно скачать электронную книгу на айпад?

Зміст

Одним з переваг володіння iPad є можливість читати книги в будь-який час і в будь-якому місці. Проте, книги мають різні формати, і для їх читання необхідні різні додатки.

кроки

Метод 1 з 4: Завантаження електронних книг через iBooks

  1. 1 Увімкніть iPad. Після цього знайдіть додаток iBooks. Ця програма передвстановлюють в більшість iPad (його значок - книга).
    • Можливо, вам доведеться перегорнути кілька сторінок списку встановлених додатків, перш ніж ви знайдете iBooks.
  2. 2 Скачайте iBooks. Якщо вам не вдається знайти це додаток на iPad, його можна завантажити з App Store. Для цього клацніть по App Store. Потім в рядку пошуку введіть iBooks. У результатах пошуку клацніть по маленькій, прямокутної кнопці «GET» (Завантажити) поряд з цим додатком.
    • Якщо додаток iBooks встановлено на планшеті (а ви просто не можете знайти його), App Store сповістить вас про це.
    • Якщо додаток iBooks встановлено на планшеті, відобразиться тільки одна опція - «Open» (Запустити). Клацніть по ній, щоб запустити iBooks.
  3. 3 Запустіть iBooks (якщо ви знайшли цю програму на своєму планшеті). З'являться кілька категорій книг: «Вибрані», «Бестселери», «Популярні в iBooks», «Книги, за якими зняті фільми» та інші.
    • Якщо ви не шукаєте певну книгу, перегляньте нові надходження в iBooks.
  4. 4 Знайдіть потрібні книги. Подивіться на правий верхній кут екрану iBooks, і ви знайдете там рядок пошуку. Введіть назву або автора шуканої книги.
  5. 5 Скачайте книгу. Після того, як ви знайшли потрібну вам книгу, натисніть на маленький прямокутник поруч із позначкою електронної книги, щоб завантажити її. Введіть пароль iTunes і натисніть ОК.
    • Якщо книга може бути завантажена безкоштовно, на маленькому прямокутнику відобразиться «GET» (Завантажити).
    • Якщо книга продається, на маленькому прямокутнику відобразиться її ціна.
  6. 6 Знайдіть книгу в додатку iBooks. По завершенні процесу завантаження книги подивіться в нижній лівий кут екрану iBooks, де знайдете опцію «My books» (Мої книги). Натисніть на неї, щоб переглянути список завантажених книг.
  7. 7 Читайте книги. Просто клацніть по вибраній книзі, і вона відкриється в iBooks. Для перегортання сторінок проводите по екрану пальцем справа наліво.

Метод 2 з 4: Завантаження електронних книг через iTunes

  1. 1 Відкрийте програму iTunes. Завантажити книги на iPad також можна через iTunes. Запустіть iTunes і знайдіть рядок пошуку у верхньому правому куті екрану.
  2. 2 Пошук книги. У рядку пошуку введіть назву чи автора шуканої книги. Після цього у верхній частині екрану відобразяться різні категорії. Однією з категорій буде «Книги». Натисніть на неї, щоб відобразити тільки книги.
  3. 3 Купуйте або скачайте безкоштовно обрану книгу. Після того, як ви знайшли потрібну вам книгу, натисніть на маленький прямокутник поруч з нею. На ньому відобразиться або «GET» (Завантажити), або ціна книги. Введіть пароль iTunes і натисніть OK.
  4. 4 Запустіть iBooks. Для читання викачаних книг необхідно встановити додаток iBooks (якщо воно не встановлено). Запустіть iBooks і перегляньте список завантажених книг. Клацніть по потрібній вам книзі, щоб відкрити її.
  5. 5 Скачайте iBooks. Якщо ви не можете знайти це додаток на вашому iPad, його можна завантажити з App Store. Для цього клацніть по App Store. Потім в рядку пошуку введіть iBooks. У результатах пошуку клацніть по маленькій, прямокутної кнопці «GET» (Завантажити) поряд з цим додатком.
    • Якщо додаток iBooks встановлено на планшеті (а ви просто не можете знайти його), App Store сповістить вас про це.
    • Якщо додаток iBooks встановлено на планшеті, відобразиться тільки одна опція - «Open» (Запустити). Клацніть по ній, щоб запустити iBooks.

Метод 3 з 4: Завантаження електронних книг через Kindle

  1. 1 Відкрийте програму App Store і знайдіть рядок пошуку (праворуч).
  2. 2 У рядку пошуку введіть Kindle. У списку результатів пошуку клацніть на першу результату із позначкою Kindle, а потім натисніть на маленький прямокутник поруч з цим додатком (додаток Kindle є безкоштовним). Прямокутник забарвиться в зелений колір зі словом «Install» (Встановити).
    • Формат Kindle є закритим форматом, який підтримується тільки продуктами компанії Amazon. Проте, для iPad існує «читалка», що підтримує формат Kindle (таку «читалку» можна завантажити з App Store).
  3. 3 Натисніть «Install» (Встановити). Введіть iTunes пароль і натисніть OK.
  4. 4 Отримайте доступ до додатка Kindle. Ви зможете спостерігати за процесом завантаження додатка Kindle.По завершенні завантаження поруч з додатком Kindle відобразиться маленький прямокутник зі словом «Open» (Відкрити). Клацніть по ньому, щоб запустити додаток.
  5. 5 Введіть адресу електронної пошти та пароль облікового запису Amazon. Якщо у вас немає облікового запису Amazon, просто перейдіть на amazon.com і створіть акаунт. Це швидкий і безкоштовний процес, в якому необхідно використовувати додаток Kindle.
  6. 6 Перейдіть на amazon.com. Подивіться в правий кут екрану і клацніть по «Sign in» (Ввійти). Безпосередньо під цією кнопкою розташована опція «New Customer? Start Here »(Новий користувач? Натисніть тут). Клацніть по цій опції.
  7. 7 Пройдіть процес реєстрації. Вам буде запропоновано відповісти на декілька простих питань, щоб створити профіль користувача. Заповніть всі поля та натисніть кнопку «Create Account» (Створити обліковий запис).
    • Примітка: вам необхідно придбати книги через amazon.com, щоб читати їх в додатку Kindle.
    • Чи не закривайте amazon.com, щоб у вас була можливість придбати книгу.
  8. 8 Пошук книг. У верхній частині сторінки Amazon ви побачите рядок пошуку, а поруч з нею - першу категорію пошуку «All» (Всі). Клацніть по цій категорії, щоб переглянути інші параметри пошуку, а потім виберіть «Books» (Книги).
  9. 9 У рядку пошуку введіть назву або автора книги і натисніть на помаранчеву кнопку «Go» (Пошук). З'явиться список книг, які відповідають вашим критеріям пошуку. Кожна знайдена книга включає кілька опцій, наприклад, «Тверда палітурка», «М'яка палітурка», «Формат Kindle». Натисніть «Kindle Edition» (Формат Kindle).
  10. 10 Праворуч від книги клацніть по «Buy Now» (Купити). Після цього необхідно вибрати пристрій, в яке куплена книга буде завантажена. Виберіть iPad, а потім натисніть «Continue» (Продовжити).
    • Після закінчення деякого часу на екрані відобразиться повідомлення, що електронна книга додана в бібліотеку Kindle. Безпосередньо під цим повідомленням натисніть на кнопку «Go To Kindle for iPad» (Перейти до Kindle для iPad), щоб автоматично запустити додаток Kindle.
    • Нещодавно скачана книга буде позначена як нова.

Метод 4 з 4: Завантаження книг в форматі PDF

  1. 1 Запустіть Safari. Насправді дуже просто читати книги в форматі PDF в браузері iPad. Запустіть браузер і в рядку пошуку введіть назву PDF книги, яку ви хочете прочитати.
  2. 2 У результатах пошуку клацніть по книзі, яку ви хочете прочитати. Вона автоматично відкриється, і ви зможете прочитати її на вашому iPad.
    • Зверніть увагу, що PDF книга збережена не буде. Її можна читати до тих пір, поки не закриєте браузер.
  3. 3 Збережіть PDF книгу. Для цього клацніть по будь-якому місцю відкритою (в браузері) PDF книги. Подивіться на верхній правий кут і виберіть один з двох варіантів: «Open In iBooks» (Відкрити в iBooks) або «Open In» (Відкрити в).
    • Виберіть «Відкрити в iBooks», щоб автоматично зберегти книгу для її подальшого читання в iBooks.
    • Опція «Відкрити в" дозволить вам вибрати різні додатки, в яких можна зберегти PDF книгу (включаючи додаток Kindle).
    • Тепер ви зможете читати PDF книгу в будь-який час у Вашу «читалки».