Як зайнятися сексом в таємниці від батьків

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как отпустить прошлое - советы психолога Анны Кушнерук
Відеоролик: Как отпустить прошлое - советы психолога Анны Кушнерук

Зміст

Вести статеве життя так, щоб про це не знали батьки, досить складно, особливо якщо батьки люблять контролювати все, що ви робите. Але зневірятися не варто. Люди займалися цим століттями, і вам теж це вдасться. Вам доведеться проявити кмітливість, робити все непомітно і готуватися до всього заздалегідь. З цієї статті ви дізнаєтеся, як все успішно спланувати і здійснити.

кроки

Метод 1 з 3: Вибір часу і місця

  1. 1 Займайтеся цим, коли батьків немає вдома. Знайте, в який час йдуть і приходять батьки, і вибирайте момент, коли їх не буде як мінімум кілька годин. Залиште достатньо часу на той випадок, якщо ви увійдете до смаку. Прислухайтеся до розмов про пізніх вечерях, заходах по вихідних, про походи в кіно. Як правило, це займає 3-5 годин, які ви можете витратити на таємну зустріч. Якщо батьки поїдуть з міста і залишать вас стежити за квартирою, вам крупно пощастить.
  2. 2 Якщо батьки вашого партнера спокійніше ставляться до таких речей або бувають вдома рідше, бувайте в будинку партнера якомога частіше. Так буде простіше всього.
    • Якщо батьки не хочуть відпускати вас до дівчини або хлопця, ви завжди можете сказати, що йдете до друзями або за покупками, однак робити так постійно навряд чи вийде.
  3. 3 Ловіть момент. Ніколи на знаєш, коли виникне зручний момент. Якщо ви з партнером хочете займатися сексом, вам потрібно використовувати всі можливості.
  4. 4 Використовуйте машину. Можна займатися сексом в машині, якщо вам вдасться знайти відокремлене місце для парковки. Це не найзручніший варіант, однак він не виключений. Якщо ви живете в місті, спробуйте виїхати за його межі. У бізнес-парках зазвичай нікого немає у вихідні і вечорами. Можна також сховатися в звичайному місці, оточеному великою кількістю машин.
    • З обережністю паркуйтесь біля будівель і закладів. Пошукайте очима камери спостереження і знаки, які забороняли б вам перебувати там. Ви ж не хочете привернути увагу охоронців або поліції.
    • Пам'ятайте, що багато громадських місця проглядаються вночі, коли у людей немає особливих причин бувати там, набагато ретельніше. Вивчайте місця днем, щоб не викликати підозр у поліцейських і охоронців.
  5. 5 Обговоріть з загальними друзями можливі варіанти. Може, вам вдасться усамітнитися на загальних заходах в будинку когось із друзів. Ваші друзі можуть не погодитися, але спробувати запитати варто.
  6. 6 Пошукайте місця на природі. У віддалених парках і лісах цілком можна залишитися наодинці один з одним. Візьміть з собою їжу і ковдри і вирушайте в похід на пошуки відповідних місць. Вибирайте тільки безпечні і відокремлені місця.
    • Якщо ви вже знайшли таке місце, відведіть туди партнера. Можливо, недалеко від вашого будинку є місце, де можна призначити зустріч. Може, ви знаєте про якійсь таємній альтанці або тихому місці, де ніхто не буває.
    • Запитайте у партнера, чи згоден він на це. Не всі готові до близькості за межами приміщення. Розкажіть про свої наміри заздалегідь.
  7. 7 Пошукайте інше місце в межах приміщення. Забронюйте номер у дешевому готелі, якщо можете собі дозволити це. Відведіть партнера в відокремлений кабінет в школі, на роботі або в іншій будівлі. Можливо, у вас є ключ від комори або ви знаєте про місце, де зазвичай ніхто не буває. Придумайте щось оригінальне!
  8. 8 Знайте про можливі ризики. Займатися сексом в багатьох публічних місцях заборонено. У багатьох країнах законом також заборонено займатися сексом з неповнолітніми, навіть якщо ви самі ще не досягли повноліття. Якщо вам дуже подобається ця людина і у вас є затишне місце, тоді можлива нелегальність не зупинить вас, але завжди пам'ятайте про можливі наслідки. Якщо вас зловлять на порушенні закону, вас можуть притягнути до кримінальної або адміністративної відповідальності. Але ще гірше те, що про це дізнаються ваші батьки!
    • З'ясуйте, який у вашій країні вік згоди. У деяких країнах це 16, 17 або 18 років. Якщо у вашій країні вік згоди - це 18 років, це означає, що займатися з сексом з людиною, яка не досягла 18 років, вважається злочином (навіть якщо вам 18, а партнеру 17; навіть якщо вам обом 17).
    • Багато підлітків, які вступили в сексуальні відносини до повноліття, з точки зору закону стають сексуальними злочинцями. Це клеймо перейде з вами у доросле життя - це буде значитися в вашій особистій справі. Не має значення, чи справедливий закон. Ви повинні завжди пам'ятати про всі можливі наслідки своїх дій.

Метод 2 з 3: Будьте обережні

  1. 1 Поговоріть зі своїм партнером. Ви обоє повинні бути готові до сексуальних відносин і можливих наслідків. Переконайтеся, що ваш партнер ставиться до цього так само, як і ви. Спочатку вам може бути ніяково говорити про це, однак вам доведеться це робити, інакше ви не зможете організувати все належним чином. Якщо ви хочете, щоб батьки не дізналися, вам потрібно буде спілкуватися між собою.
    • Знайдіть безпечний спосіб обговорювати це питання. Якщо батьки читають повідомлення в вашому телефоні, не обговорюйте секс в повідомленнях.Якщо ви з партнером ходите в одну і ту ж школу, обговорюйте це там. Придумайте особливий код, яким би ви позначали секс, і тоді вам буде простіше планувати все в присутності інших.
  2. 2 Підготуйтеся з психологічної точки зору. Може здатися, що брехати простіше, ніж говорити правду, однак для постійного обману потрібно гострий розум і багато сил. Обман буде мати на увазі плани, алібі, коди і прикриття. Кому-то це вдається краще, комусь гірше. Помилятися не можна. Якщо не впевнені, що впораєтеся з цим, краще розповісти батькам все відразу.
  3. 3 Продумуйте алібі для кожної зустрічі. Робіть це навіть в тому випадку, якщо вам здається, що алібі вам не буде потрібно. Коли батьки підуть в кіно або вечеряти в кафе, скажіть, що ви збираєтеся позайматися навчанням або подивитися телевізор. Якщо хочете піти на вечірку, яку батьки не схвалять, придумайте більш корисне заняття, яке могло б прикрити вас - наприклад, ночівля в одного. Проявіть винахідливість, але будьте також готові підтвердити свої слова.
    • Обережно підбирайте слова. Ваші батьки, можливо, знають більше, ніж ви думаєте, тому не варто давати їм привід насторожитися. Пам'ятайте, що батьки часто спілкуються з іншими батьками.
    • Переконайтеся, що ваша версія буде збігатися з версіями інших людей, які теоретично повинні бути з вами поруч. Якщо хочете сказати, що переночуете у однокласника, переконайтеся, що: 1) ваші батьки не будуть говорити про це з батьками однокласника або 2) батьки однокласника прикриють вас.
  4. 4 Тримайте все в таємниці. Секрети зберігаються найкраще, коли про них ніхто не знає. Слідкуйте за тим, кому розповідаєте таємницю. Це також означає, що вам потрібно буде замітати сліди, щоб вас ніхто не викрив. Не залишайте на видному місці свій щоденник, подарунок від партнера, пачку презервативів або будь-які інші докази.
  5. 5 Не шуміть. Тримати все в таємниці буде набагато складніше, якщо кожен раз ви будете робити все дуже голосно. Поясніть партнеру, чому вам важливо не видавати себе звуками. Коли ви навчитеся робити все тихо, ви зможете займатися сексом навіть в будинку, заповненому людьми.
  6. 6 Подумайте про інші способи отримання задоволення, крім повноцінного статевого акту. Взаємна мастурбація, оральний секс і інші дії без проникнення приховати набагато простіше. Будуть моменти, коли у вас не буде можливості зайнятися сексом, і тоді вам допоможуть інші способи.

Метод 3 з 3: Безпека

  1. 1 Подумайте про ризики. Незахищений (а іноді і захищений) секс може призвести до небажаної вагітності, захворювань, що передаються статевим шляхом, інших проблем зі здоров'ям і психологічним травмам. Секс - це здорово, але це також велика відповідальність - перед своїм тілом, перед своїм партнером, сім'єю і майбутнім. Почитайте більше про безпечний секс в інтернеті, щоб знати, які запобіжні заходи ви могли б зробити.
    • Не погоджуйтеся на незахищений секс зі страху, що про це дізнаються батьки. Незаплановану вагітність або інфекцію пояснити буде складніше, ніж пачку презервативів або таблеток.
  2. 2 Переконайтеся в тому, що ви готові. Важливо бути і фізично, і емоційно готовим до сексу. Секс - це одна з найважливіших сфер життя людини, і він може вплинути на те, яким ви будете бачити світ. Робіть це по правильним причин. Ви дійсно готові до задоволення і відповідального сексу або ви просто здаєтеся під натиском однолітків і очікувань інших? Загляньте в себе.
  3. 3 Використовуйте захист. Якщо ви хочете уникнути і небажаної вагітності, і інфекцій, найкраще використовувати кілька методів контрацепції одночасно. Презервативи можна купити в аптеці, в супермаркеті і в інших магазинах. Якщо ви дівчина, попросіть лікаря призначити вам протизаплідні таблетки або інші довгострокові кошти, якщо ви маєте намір вести регулярне статеве життя.Можливо, відразу вам буде ніяково говорити про це, але всім доводиться робити це, тому краще подбати про все заздалегідь, ніж потім шкодувати.
    • Іноді презервативи роздають безкоштовно в кабінетах лікарів і в школах - дізнайтеся більше про це. Зберігайте презервативи в своїй шафі або в будь-якому іншому затишному місці, де їх не знайдуть батьки. Купуйте більше презервативів, ніж вам знадобиться, але не використовуйте їх після терміну придатності, зазначеного на упаковці.
    • Перерваний статевий акт не можна вважати надійним способом запобігання небажаній вагітності. Навіть презервативи не дають стовідсоткову гарантію, але з ними набагато безпечніше.
    • Інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), можуть становити серйозну небезпеку для здоров'я, а їх наслідки можуть зберігатися і надалі. Подумайте про людину, з яким ви займаєтеся сексом, і про людей, з якими ваш партнер займався сексом в минулому. Вкрай важливо обговорити минулі сексуальні стосунки з партнером.
  4. 4 Запишіться на прийом до гінеколога. Всі жінки, що ведуть статеве життя, повинні відвідувати гінеколога хоча б раз на рік для проходження обстеження на рак, ІПСШ та для отримання рецепта на контрацептиви. У більшості молодих дівчат, які не ведуть статеве життя, як правило, немає причин ходити до гінеколога, тому вам може бути складно робити це так, щоб батьки не дізналися. Проте, це важлива частина статевого життя, і вам не варто нехтувати цим.
  5. 5 Поговоріть з дорослою людиною. Якщо ви не можете обговорювати секс з батьками, подумайте, до кого ще з дорослих ви могли б задати ваші запитання. Поговоріть з лікарем, учителем, родичем, якій ви довіряєте (з братом, сестрою, тіткою, дядьком), або з психотерапевтом. Якщо у вас немає відповідного людини, запишіться на прийом до гінеколога або уролога. Секс - це велика відповідальність, з якою вам може бути складно впоратися самостійно, тому корисно буде звернутися за порадою до того, хто знає про це більше вас.
    • Старший брат або сестра зможуть допомогти вам, якщо у вас хороші стосунки. У старших братів і сестер є досвід, і вони розуміють ваші побоювання. Перш ніж зробити щось, подумайте над їх словами.
  6. 6 Подумайте про те, щоб розповісти про все батькам. Вони можуть поставитися з розумінням і допомогти вам, навіть якщо ви цього не очікуєте. Якщо ви будете дурити їх і займатися сексом так, щоб вони не дізналися, вам весь час доведеться жити з ризиком бути спійманим. Подумайте, чи варто ризикувати.
    • Поговоріть з батьками про своє рішення як доросла людина. Якщо ви зможете пояснити, чому ви готові до сексу, вони, можливо, дозволять вам чинити так, як ви хочете.
    • З'ясуйте, як поставляться до вашого рішення батьки партнера. Якщо вам здається, що вони не будуть проти, поговоріть з ними. Імовірність того, що все пройде добре, буде вище, якщо батьки будуть знати про ваші наміри.