Як дістати Ебонітовий Клинок в грі Скайрім

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Гайд - Эбонитовый Клинок [Как получить; Как улучшить] Skyrim SE
Відеоролик: Гайд - Эбонитовый Клинок [Как получить; Как улучшить] Skyrim SE

Зміст

Ебонітовий Клинок - це довга двуручная катана, яку можна отримати під час проходження квесту "Двері, яка шепоче". Він стає доступний після того, як ви досягнете 20 рівня в грі Скайрім. Завершивши квест "Дракон в небі", ви зможете знайти Ебонітовий Клинок на нижньому рівні драконячого Межі в Вайтране.

кроки

  1. 1 Перевірте, щоб у вашому інвентарі були як мінімум дві дерев'яні тарілки. Дерев'яні тарілки працюють як Структурний Ключ, тобто з їх допомогою можна пройти через замкнені або приховані ворота, а також зайти в такі ж кімнати в грі Скайрім.
    • Якщо у вас немає дерев'яних тарілок, вирушайте в Рівервуд і зайдіть в другій будинок праворуч. На другому поверсі стоїть стіл, де можна взяти дерев'яні тарілки, які підійдуть для цього завдання.
  2. 2 Відкрийте карту і за допомогою системи швидких подорожей переміститеся в Драконівські Межа. Потрібний будинок знаходиться на півночі Вайтрана в Хмарному районі, туди можна дістатися пішки або на візку.
  3. 3 Підніміться по сходах, зайдіть в Драконівські Межа, а потім в кімнату зліва.
  4. 4 Перетніть кімнату і зійдіть в підвал по сходах.
  5. 5 Зайдіть в комору зліва і закрийте за собою двері. Так ви не дасте іншим персонажам, які знаходяться в дракона Межі, побачити вашого персонажа і перешкодити йому.
  6. 6 Встаньте біля протилежних дверей стіни. Можливо, вам знадобиться зробити подвійний стрибок, щоб встати в кутку між стіною і мішками з зерном. Мета - поставити персонажа поруч зі стіною, щоб потрапити в потаємну кімнату по іншу сторону стіни.
  7. 7 Киньте перед собою дерев'яну тарілку, потім дайте персонажу взяти предмет в руки.
  8. 8 Тримайте тарілку прямо перед собою, потім як би "пройдіть" крізь неї. Дерев'яна тарілка служить порталом, за допомогою якого ви потрапите в потаємну кімнату по іншу сторону стіни. Коли ви ввійдете в кімнату, ви побачите Ебонітовий Клинок на столі.
  9. 9 Підійдіть до столу і підберіть Ебонітовий Клинок. Тепер клинок доданий в ваш інвентар.
  10. 10 Поставте персонажа напроти стіни, через яку ви знову потрапите в комору.
  11. 11 Повторіть кроки №7 і №8, використовуючи другу дерев'яну тарілку, щоб знову потрапити в комору. Тепер у вас є Ебонітовий Клинок і ви можете продовжити виконання квесту.

попередження

  • Не намагайтеся дістати Ебонітовий Клинок, поки у вас не буде двох дерев'яних тарілок. В іншому випадку ви застрягнете в потаємній кімнаті без виходу, хоч у вас тепер і буде Ебонітовий Клинок.