Як заробляти гроші на партнерському маркетингу

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 19 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Лучшие партнерские программы для заработка с нуля, с которых я зарабатываю 2000$/мес
Відеоролик: Лучшие партнерские программы для заработка с нуля, с которых я зарабатываю 2000$/мес

Зміст

Партнерський маркетинг - це один із способів заробляти гроші через інтернет. Партнерський маркетинг передбачає просування конкретних товарів, послуг або сайтів в обмін на частину прибутку або комісію за що генерується веб-трафік. Будь-які рекомендації або веб-трафік від партнера, що принесли продаж, дають вам як партнеру прибуток. Іншими словами, якщо товари і послуги надаються іншою особою або компанією, а ви, будучи учасником партнерської програми, створюєте тільки вихід на ринок збуту. І хоча немає успішних схем, що дозволяють розбагатіти на партнерському маркетингу, багато людей успішно займаються ним. Дізнайтеся, як заробляти на партнерських програмах і визначте, чи є дана сфера діяльності цікавою і перспективною для вас.

кроки

Частина 1 з 3: Вхід в партнерський маркетинг

  1. 1 Визначтеся з бізнес-моделлю. Як правило, розрізняють два види бізнес-моделей, які використовують учасники партнерських маркетингових програм. Перша - інформаційний сайт, друга - сайт з оглядами. Вибір моделі залежить від того, наскільки ви знайомі з продуктами або послугами, які ви збираєтеся просувати.
    • Інформаційні сайти зазвичай включають партнерську посилання або рекламний банер на сайт партнера в своїх навчальних статтях і публікаціях. Дана бізнес-модель вимагає частого оновлення контенту, щоб клієнти поверталися на сайт регулярно.
    • Сайти з оглядами і відгуками про товари і послуги розповідають про товар або послугу, які партнер спробував або перевірив. Кожен відгук про товар або послугу зазвичай включає посилання або банер, котра спрямовує покупця на партнерський сайт. Перевага таких сайтів полягає в тому, що вони не вимагають настільки частого оновлення.Вам знадобиться тільки періодично вносити невеликі зміни, щоб пошукові системи продовжували включати їх в результати пошуку.
  2. 2 Створіть свій сайт. Щоб заробляти на партнерських програмах, вам знадобиться власна платформа (особистий сайт або блог), в якому ви зможете публікувати посилання і рекламні оголошення на обрані товари і послуги. Якщо у вас вже є свій сайт або блог, то ви можете використовувати цю платформу для отримання додаткового доходу від партнерської програми. Якщо ж у вас ще немає свого сайту або блогу, то вам потрібно буде зробити його.
    • Перевага блогу (наприклад, на Blogger) полягає в тому, що зробити його можна абсолютно безкоштовно, в той час як для створення сайту потрібні гроші. Втім, такі сервіси, як GoDaddy.com і Hostgator пропонують відносно недорогі в управлінні сайти. В цілому, сайт виглядає більш професійно в порівнянні з особистим блогом. Якщо ваша кінцева мета полягає в тому, щоб заробляти гроші за допомогою свого блогу, то сміливо вибирайте хостинг WordPress.org. В цьому випадку блог буде вашою власністю. Ви не повинні реєструвати піддомен *. Wordpress.com (не дозволяє налаштовувати різні параметри або вибирати власне доменне ім'я) або Tumblr, для розміщення свого блогу. Якщо ви хочете використовувати власне ім'я, вам доведеться заплатити за хостинг. WordPress.org дає вам повну свободу завантажувати інструменти та теми з різних платформ, налаштовувати дизайн блогу, монетизувати контент в блозі і багато іншого.
    • Приєднайтесь до мережі партнерських програм. Один з найпростіших способів зайнятися партнерським маркетингом - зареєструватися на сайті, який виступає в ролі посередника між партнерами (веб-майстрами) і партнерською програмою. Хоча в кінцевому рахунку ви будете працювати самостійно, такі сайти, як Admitad, дозволяють початківцям вебмайстрам приєднуватися до них безкоштовно. Потім вам необхідно вибрати джерела трафіку (контекстна реклама, соціальні мережі, e-mail-розсилки), щоб залучити зацікавлених користувачів на сайт рекламодавця.
    • Деякі сайти дозволяють використовувати партнерські програми з оплатою за перехід (pay-per-click), що не ведучи при цьому свій сайт або блог. Прямі посилання на зовнішні сайти продавців дозволяють вам отримувати гроші з реклами, що не публікуючи її на власному сайті. Наприклад, ви можете зробити оголошення на сайт знайомств в Facebook або Вконтакте, і коли хтось натисне на ваше оголошення, він перейде безпосередньо на цей сайт знайомств, а не на ваш сайт або лендінговую сторінку. Ось деякі партнерські мережі, що спеціалізуються на прямих посиланнях: Advmaker, Bizzclick, ClickIce.
  3. 3 Виберіть нішу. Більшість учасників партнерських маркетингових програм вибирають нішу, або, іншими словами, область спеціалізації. Перш ніж почати просувати якийсь товар або послугу, вам потрібно буде вибрати сферу, в якій вам буде робити це найпростіше.
    • Такий нішею зовсім не обов'язково повинна бути область, в якій ви вже є фахівцем. Можна вибрати те, що вам цікаво чи то, що ви хочете вивчити.
    • Первісна робота в партнерському маркетингу буде дуже напруженою, тому дуже важливо вибрати ту нішу, над якою ви не проти багато працювати протягом тривалого періоду. Це допоможе домогтися успіхів і побудувати нову кар'єру з нуля.
  4. 4 Виберіть товари і послуги. Вибравши нішу, в якій ви хочете працювати, ви повинні почати шукати товари і послуги, які будете просувати на вашому сайті або блозі. Вибрані товари та послуги, а також ваші зусилля по їх просуванню залежать від конкретної ринкової ніші.
    • Такі мережі, як cityads і actionpay, ідеально підходять для тих, хто хоче просувати більш традиційні товари і послуги. Вони пропонують різноманітні потенційні можливості, що ідеально підходить новачкам в цій сфері, що не визначилися ще зі своєю нішею.
    • Якщо вас цікавить цифровий контент, наприклад, електронні книги і програмне забезпечення, то вам повинно сподобатися працювати з такими компаніями, як Amazon, ЛітРес, Ozon або AffiliateCube.
    • Маркетингові моделі PPC (pay-per-click) з оплатою за натискання, такі як Google AdSense або Яндекс.Директ, деяким вебмайстрам можуть здатися найбільш привабливими. За PPC-маркетинг платять набагато менше, ніж в інших випадках, але його перевага полягає в тому, що вони вимагають менше активної роботи від вебмастера. Винагорода в таких випадках залежить від того, який обсяг веб-трафіку ви направили на цільовий сайт.
  5. 5 Знайдіть партнерів і попрацюйте з ними. Партнери допомагають розвивати бізнес і допомагають отримати трафік. Існує безліч способів знайти партнерів, але кращий спосіб досягти бажаних партнерів - створити позитивну репутацію для себе. Для цього вам знадобиться зробити свій блог популярним або залучити велику кількість користувачів або відвідувачів іншим чином, стати автором книги або публікованих статей. Існує безліч інших способів знайти і познайомитися з партнерами, і вони відрізняються необхідними зусиллями, а також своєю ефективністю. Взагалі кажучи, при пошуку партнерів використовуються наступні методи:
    • Відправлення пропозицій по електронній пошті або інші способи зв'язку з іншими блогерами і онлайн-маркетологами, які працюють в такій же ніші. Ви можете задати їм питання, як вони просувають товар. Можна також запропонувати взаємовигідне перехресне просування, при якому ви і інший блогер просуваєте продукти один одного.
    • Пошук партнерів онлайн за допомогою форумів, взаємних контактів або партнерських мереж (наприклад, через admitad, actionpay, mixmarket або cityads), в яких можна зареєструватися онлайн.
  6. 6 Керуйте трафіком за партнерською програмою. Як тільки ви створите популярну і безпечну для партнерів платформу, вам знадобиться управляти трафіком за партнерською програмою. Існують різні способи зробити це, але найпростіший і успішний метод - це написання публікацій в блозі або статей, а також використання розсилок, які запрошують передплатників долучатися до вибраної вами партнерській програмі. Інші методи:
    • Надання безкоштовного контенту іншим сайтам (які можуть залучити трафік до вашими посиланнями).
    • Використання вірусного маркетингу, який дозволяє користувачам ділитися або передавати повідомлення іншим читачам швидко і легко.
    • Розміщення безкоштовних посилань на сайтах, які вже мають великий трафік.

Частина 2 з 3: Розвиток свого бізнесу

  1. 1 Вчіться у інших веб-майстрів, які заробляють на партнерському маркетингу. Швидкий і простий спосіб набратися досвіду і вивчити партнерський маркетинг - приєднатися до онлайн-спільноти або тематичним форуму. Ці ресурси безкоштовні, і ви зможете отримати багато цінних порад від вебмайстрів самого різного рівня і з самим різним досвідом. Перші дві речі, на які потрібно звернути увагу, це комісійні і середня вартість замовлення (AOV). Пам'ятайте, що високі ставки комісій x висока середня вартість замовлення = більший партнерський дохід. Далі, зверніть увагу на тривалість cookie і потенційний прибуток за клік (EPC). Шукайте такі параметри в кращих високооплачуваних програмах: 1. Комісія 2. Середня вартість замовлення (AOV) 3. Середній дохід за клік (EPC) 4. Термін дії файлу cookie
    • SearchEngines.guru, maultalk.com і webmasters.ru - відмінні і абсолютно безкоштовні ресурси для вебмайстрів, які бажають вивчити заробіток на партнерському маркетингу. На форумах можна не тільки знайти поради від більш досвідчених веб-майстрів, а й познайомитися з ними.
  2. 2 Будуйте взаємини. Партнерський маркетинг вимагає багато роботи і терпіння перш, ніж він почне приносити реальні гроші. Партнерські програми повинні залучати трафік на сайт партнера, але відповідальність за побудову тривалих професійних відносин з клієнтами за межами цього трафіку лежить на веб-майстрами. Веб-майстер також повинен постійно шукати способи покращувати відносини зі своїми партнерами.
    • Дізнайтеся кращі способи зв'язку з партнерами. У кожного партнера свій робочий розклад і кращі способи зв'язку, і ви повинні поважати ці переваги.
    • Знайте, що потрібно вашим партнерам, і чого вони очікують від вас.
    • Давайте нові ідеї своїм партнерам. Вивчіть сайти своїх партнерів, і розкажіть, як вони можуть поліпшити свої сайти і послуги.
    • Попросіть поради у партнера про те, як ви можете поліпшити свою власну платформу / сайт / блог.
  3. 3 Залучайте цільовий трафік. Недостатньо, щоб люди тільки відвідували ваш сайт або блог. Щоб отримувати гроші від партнерської програми, вам потрібно, щоб люди натискали на ваші партнерські посилання. Існує чотири основних способи залучення потенційних покупців:
    • Платні рекламні оголошення. Цей метод вимагає ефективного поєднання рекламного тексту, графіки і тексту посилання. На відміну від багатьох традиційних стратегій партнерського маркетингу, платна реклама (PPC - з оплатою за клік) дозволяє вам отримувати гроші незалежно від того, купують користувачі товар чи ні. Такими сервісами, як Google AdSense, дуже легко користуватися, і вони навіть надають рекламний код.
    • Безкоштовні рекламні оголошення. Цей метод має на увазі розміщення посилань і реклами на безкоштовних сайтах, таких як Avito або OLX. Коли хто-небудь натисне на вашу рекламу, і ви, і сайт заробите гроші на цьому.
    • статейний маркетинг. Мета цього методу отримати більш високі позиції в пошуковій видачі завдяки підтримці хорошої репутації вебмастера як надійного джерела, яке не використовує спам. Багато веб-майстри використовують такі сайти, як RusArticles, щоб публікувати свої статті, що містять унікальну анкорний посилання, і в міру того, як інші сайти і блогери публікують цю статтю (не змінюючи анкорний посилання), веб-майстер, який опублікував оригінальну статтю, поступово отримує все більш і більш високі позиції в пошукових системах.
    • Email-маркетинг. У цьому методі вебмастера додають на сайт спеціальну форму електронної передплати для відвідувачів. Це дозволяє веб-майстру отримати ім'я користувача сайту і його адреса електронної пошти та побудувати довгострокові взаємини завдяки своїй розсилці. Всім відомо, що поштовий маркетинг або сервіс email розсилки дає вам найвищий повернення інвестицій (ROI) серед маркетингових каналів - рентабельність інвестицій 4200%. Це 42 рубля на кожен витрачений 1 рубль. Крім того, у поштового сервісу Gmail 1,5 мільярда активних користувачів - всі вони можуть бути потенційними клієнтами.
  4. 4 Створюйте рекламні оголошення з оплатою за клік. Рекламні оголошення pay-per-click (PPC) - це хліб і масло будь-яких учасників партнерського маркетингу, але якість оголошення визначає ваш успіх чи невдачу. Гарне PPC-оголошення повинне:
    • Вказувати на конкретну проблему, з якою може зіткнутися споживач, і звертати увагу на спосіб її вирішення або на користь пропонованого продукту.
    • Використовуйте сильні і конкретні ключові слова, які допоможуть залучити трафік (щоб правильно вибрати ключові слова, використовуйте безкоштовний інструмент Google AdWords Планувальник ключових слів або Яндекс Підбір Слів) .Також можна скористатися професійним програмним забезпеченням на зразок Key Collector.
    • Вкажіть ключові слова, які використовуються на цільовій сторінці (на "Лендінгем"), куди веде оголошення.
    • Пишіть в наказовому способі або закликайте до дії, щоб спонукати потенційних споживачів натиснути на вашу посилання.
  5. 5 Прагніть до якості, а не до кількості. Велика кількість партнерських програм необов'язково дозволить вам заробляти більше грошей. Деякі фахівці вважають, що основою успіху в партнерському маркетингу є підбір вірних партнерів, які дозволять заробити на вашому сайті максимум. Такими партнерами можуть бути великі сайти, невеликі сайти або їх поєднання, але найголовніше - побудувати і підтримувати міцні відносини з вибраними партнерами.

Частина 3 з 3: Чого можна очікувати

  1. 1 Вам доведеться багато і старанно працювати. Багато людей, що стали учасниками партнерських мереж, думають, що зможуть швидко розбагатіти.Однак, будьте готові багато і важко працювати, щоб розвинути свій партнерський бізнес, особливо на початкових етапах. Багато веб-майстри працюють по 12 годин на день і без вихідних, намагаючись запустити і розвинути свої платформи.
    • Пам'ятайте, що багато сфер мають високу конкуренцію, і багато компаній наймають професійних маркетологів, а великі компанії мають можливість витратити великі суми на залучення інтернет-трафіку.
  2. 2 Вивчіть, як це працює. Беручи участь в партнерській програмі, ви розміщуєте свою унікальну партнерську посилання на своєму сайті або блозі. Це посилання ніяк не впливає на покупця: вона не змінює ціну будь-якого товару або послуги. Проте, коли покупець проходить по вашій партнерської посиланню і робить покупку протягом зазначеного терміну, ви отримуєте комісію з цієї покупки. Сума винагороди для партнера залежить від комісійного відсотка, вартості товару і кількості продажів, які ви генеруєте за тиждень або за місяць.
  3. 3 Оцініть свою цільову аудиторію. У кожного партнера є своя цільова аудиторія. Будучи учасником партнерської програми, ви повинні зрозуміти і відповідним чином відкоригувати свої рекламні оголошення або відгуки, щоб цільова аудиторія відгукнулася на ваші оголошення. Знаючи, наприклад, вік, інтереси і середній дохід своєї цільової аудиторії, ви зможете змінити свої відгуки та рекламні оголошення так, щоб вони стали цікаві саме цієї цільової аудиторії.