Як заробити

Автор: Mark Sanchez
Дата Створення: 5 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ
Відеоролик: ЯК ЛЕГКО ЗАРОБИТИ ГРОШЕЙ

Зміст

Заробляти складно. Неважливо, робиш ти це для себе або на благо суспільства. Слідуючи вказівкам нижче, ви можете зробити цей процес набагато легше, а так само отримати хороші ідеї про те, як же можна заробити.

кроки

Метод 1 з 5: організуйте захід для дорослих

  1. 1 Організуйте розпродаж пожертвуваних речей. Це чудовий спосіб заробити багато грошей. Умовте людей віддати вам непотрібні їм речі (ті, які роками припадають пилом в гаражі) і влаштуйте грандіозну ярмарок. Не забудьте про рекламу вашого заходу для того, щоб прийшло багато людей. З подарованими вам речами у вас буде можливість швидко заробити, а що залишилися речі можна повернути або передати на благодійність або в магазин секонд-хенд.
  2. 2 Нагодуйте людей. Забудьте про продаж домашньої випічки. Піч булочки - дорого. Замість цього відкрийте «хот-дог візок». Попросіть велика кількість хот-догів, булочок, приправ в місцевих продуктових магазинах або ресторанах або купіть їх самі в оптових магазинах таких, як Costco. Рекламуйте відкриття або розмістіть візок в місці, де ходить багато людей, і почніть продавати хот-доги. Не забудьте розповісти людям, для чого ви заробляєте гроші, і про магазини, які, можливо, допомогли вам почати справу.
  3. 3 Стати майстром на всі руки. Зберіть команду і продавайте ваучери на надання послуг з дрібного ремонту і допомоги по дому. Ви можете косити газони, змінювати лампочки, прочищати каналізацію і туалети, пофарбувати невелику кімнату. Ви можете продавати послуги, ходячи по домівках, або в офісі. Люди похилого віку та одинокі батьки особливо будуть раді ваших послуг.
  4. 4 Напишіть книгу рецептів. Зберіть безліч рецептів, використовуваних в вашому оточенні. Відредагуйте їх, а потім, використовуючи їх, зробіть книгу рецептів. Почніть продаж друкованих копій (які можуть бути безкоштовними, або хоча б дешевими з місцевої друкарні), або зробіть електронний файл, який може бути проданий в інтернеті.
  5. 5 Запропонуйте сімейну фотосесію. Спробуйте попросити місцевого фотографа, щоб він витратив свій час на бізнес з вами. Будь-хто може прийти, трохи заплатити, сфотографуватися і отримати готові фотографії (які можуть бути роздруковані безкоштовно місцевим відділенням Walgreens або іншою друкарнею) або цифрові файли для сімей, які хочуть роздрукувати фотографії самі.

Метод 2 з 5: заробити, влаштовуючи заходи для дітей

  1. 1 Влаштуйте Ніч Без Батьків або ночівлю. Завдяки цим заходам батьки зможуть побути кілька годин в тиші і спокої, поки діти ненадовго залишили будинок. Запроси вчителів або батьків - волонтерів, які буде супроводжувати дітей - батьки будуть платити за те, щоб їхні діти провели кілька годин або всю ніч в шкільному спортивному залі, кафе і в тому подібних місцях. Нагодуй дітей, пограй з ними, покажи фільм, не забудь подбати про те, щоб батьки принесли необхідні особисті речі дітей, якщо це ночівля. Бери 10 $ за одну дитину, і ти дуже швидко заробиш пристойну суму!
  2. 2 Підключіть своїх колег. Ти можеш організувати шоу талантів для вчителів і директора, але скажи, що вони повинні спочатку знайти собі спонсорування, закликаючи студентів стати спонсорами, нехай це буде свого роду забіг для збору коштів. Кожний учень, який зробив гроші в фонд, отримує безкоштовний вхід для себе і своєї сім'ї на шоу талантів. Інший варіант - умов вчителів і директора здійснювати щось смішне, коли фонд набирає якесь певне кількість грошей.
    • Наприклад, набравши 500 $, вчителі повинні тиждень носити смішні капелюхи 1000 $ - вчителі повинні носити білизну поверх звичайного одягу 1500 $ - завучі беруть участь в дуелі на найжахливіше спів і т.д. Учні будуть лізти зі шкіри геть, щоб отримати шанс побачити своїх педагогів в смішному вигляді.
  3. 3 Влаштуйте гру з гумовою качечкою. Отримай допомогу від спонсора або накопичити, щоб використовувати її як головний приз. Після продавай маленьких гумових качечок сім'ям або студентам з курсу тиждень, місяць або тільки один вечір. Сім'ям, які купили качечку, буде присвоєно номер, який наноситься на качечку (можна навіть прикрашати качечку, якщо захочеш). Тепер організуй гонку, на будь-якої водної поверхні, між пливуть качечка. Та качка, що перетнули фінішну пряму першою, приносить головний приз сім'ї, яка її придбала. Всі інші можуть взяти своїх качечок додому, так що ніхто не піде з порожніми руками.
    • Ви можете влаштувати іншу гру з качечка - все качки плавають на поверхні великого водного простору, наприклад, в дитячому басейні. На одній качечки намальована зірочка на нижній частині. Люди платять, щоб вибрати качечку і той, хто витягає качечку із зіркою, забирає приз. У цю гру можна грати до тих пір, поки у тебе не закінчаться призи.
  4. 4 Вирощують зелень. Спробуйте дістати порожні баночки від супу, видаліть все наклейки і відшліфуйте всі зазубрені і гострі краї. Вони будуть служити вам в якості квіткового горщика. Попросіть дітей розмалювати зовнішню сторону банки. Як тільки ваші банки будуть готові, заповніть їх землею і допоможіть дітям посадити і виростити трави, квіти і т.д. Коли вони досить виростуть, почніть продаж, щоб будь-хто міг прийти і купити ваші рослини.
  5. 5 Проведіть змагання з прикраси стільців. Проведи аукціон або продай можливість взяти участь в декоруванні та оздобленні стільців, на яких сидять учні. Сім'ї заплатять за те, щоб створити абсолютно незвичайних стілець, на якому будуть сидіти їхні діти і який буде символом їх благодійності на роки. Набагато краще і цікавіше, ніж пам'ятна табличка! Ти навіть можеш вмовити місцеві будівельні магазини пожертвувати фарбою, а також трафаретами та іншими інструментами для поліпшення стільця.

Метод 3 з 5: освойте інтернет краудфандінг

  1. 1 Виберіть сайт, який ви будете використовувати. Існує безліч сайтів, присвячених інтернет заробітків. Виберіть той, у якого хороша репутація і який пов'язаний з тим, що ви збираєтеся займатися. Наприклад, Kickstarter -для продажу, а Crowdrise - для благодійності.
  2. 2 Підготуйте надійний план і поділіться ним з вашими можливими інвесторами. Вам потрібен надійний план за ті гроші, які ви будете отримувати, що показує, як ви будете використовувати кошти і які терміни виконання. Поділіться цим планом з можливими інвесторами, щоб вони побачили, що ви запланували на майбутнє.
  3. 3 Нагороджуйте жертводавців. Для того, щоб надихнути людей на пожертви, важливо мати нагороди для них, якщо та платформа, яку ви використовуєте, дозволяє вам. Переконайтеся, що ці нагороди не відбитися на ваших фінансах. Даруйте стільки, скільки можете собі дозволити.
  4. 4 Часто оновлюйте сайт. Ви повинні постійно давати людям знати, що відбувається в ході вашого проекту. Це буде підтримувати у людей інтерес, а так само сприяти тому, що вони розкажуть про ваш проект друзям.
  5. 5 Спілкуйтеся з людьми. Спілкуйтеся з вашими вже наявними вкладниками, і з потенційними. Це дозволить вам залучити більше людей до фінансування вашого проекту, а також буде тримати в курсі вкладників про те, що ви робите. Відповідайте кожному, хто пише вам питання або коментарі, викладайте відео, розповідаючи про свої плани і беріть участь в форумах, які відносяться до вашого проекту, для того щоб знайти більше зацікавлених людей.
  6. 6 Рекламуйте. Дізнайтеся, чи зацікавлені місцеві газети в рекламі вашого проекту. Знайдіть блоги, яким буде цікаво те, що ви робите.Пишіть повідомлення на форумах і скористайтеся соціальними мережами, щоб бути впевненими в тому, що всі люди, які хотіли б дізнатися про ваш проект, дізнаються про нього і будуть готові допомогти.
  7. 7 Будьте вдячні. Будьте дуже добрі з кожним, хто жертвує для вашого проекту. Дайте людям знати, як ви цінуєте їх вклади. Це буде мотивувати їх підтримувати вас ще більше в майбутньому або навіть вкласти ще більше грошей, ніж вони вклали в перший раз.
  8. 8 Домовтеся з інтернет магазинами. Відсоток всіх покупок, які ви або ваші друзі роблять на Amazon, Target, Best Buy, або інших інтернет магазинах буде перерахований до вашого проекту.

Метод 4 з 5: Отримайте грант

  1. 1 Почніть пошук грантів. Гранти, по суті, - безкоштовні гроші. Ви не повинні виплачувати ці гроші назад, як виплачують кредити. Однак, гранти дуже складно отримати, так що будьте готові добре попрацювати. Знайдіть гранти, які вам підходять, де гроші призначені на фінансову допомогу таким людям, як ви. Ви можете знайти гранти на багатьох веб-сайтах, у вашій місцевій бібліотеці, або використовуючи університетські ресурси.
    • Переконайтеся, що ті гранти, заявку на які ви будете подавати, від організації, що заслуговує на довіру. Ви ніколи не повинні платити будь-які гроші, щоб отримати грант.
  2. 2 Подайте заявку на грант. Заповнення заявки може займати багато часу і бути складним, так що будьте готові до цього. Часто в анкеті присутній велика письмова частина, як правило, у формі есе, або листи, що описує, що ви робите і чому (і як!). Може бути вельми корисним домовитися про допомогу з тим, хто вже подавав заявку на грант, або хоча б з ким-небудь, хто добре пише, так як це підвищить ваші шанси на отримання гранту.
  3. 3 Ідіть до своєї мети. Гранти часто мають довгий список вимог, які повинні бути виконані. Обов'язково виконуйте ці вимоги і переконайтеся, що ви будете використовувати отримані гроші на те, що ви описували. У вас можуть бути великі проблеми, якщо ви будете робити інакше.

Метод 5 з 5: заробити за допомогою кредитів

  1. 1 Вивчіть кредити. Якщо ви намагаєтеся заробити для того, щоб відкрити свій бізнес, або щось, що буде приносити вам дохід, подумайте про можливість отримати кредит. Існують різні типи кредитів, кожен з різними перевагами і недоліками. Вивчіть їх, щоб зрозуміти, який вид кредиту підходить для вас найбільше.
  2. 2 Подайте заявку на кредит. Подайте заявку на кредит. Швидше за все вам потрібно піти в банк, який пропонує вам кредит (Копія останнього банківського рахунку в тому, що ви вибрали банк з хорошою репутацією, переважно, якщо у вас є рахунок в цьому банку, або просто досвід, як їх клієнт) і обговоріть з ними варіанти і що очікується від вас. Підготовка документів, швидше за все, буде довгою і складною, тому будьте уважні, що саме ви підписуєте.
  3. 3 Погасіть кредит. Якщо ви взяли кредит, дуже важливо погасити його. Не будьте ледачими і виплатите всі потрібні гроші, інакше у вас буде поганий рейтинг кредитоспроможності, або навіть проблеми з законом. Заплануйте заздалегідь, скільки грошей має бути відкладено, і коли вони повинні бути виплачені.