Як жити з герпесом

Автор: Joan Hall
Дата Створення: 4 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как понять, что у тебя сифилис
Відеоролик: Как понять, что у тебя сифилис

Зміст

Генітальний герпес - це захворювання, що передається статевим шляхом (ЗПСШ), яке ніяк не проявляється в період між загостреннями. Вірус проявляє себе у вигляді генітальних виразок, які виникають під час загострення. Пошуки лікування герпесу можуть бути складними і емоційно нудними. Дотримуйтесь цих порад, які допоможуть вам дізнатися, як жити з генітальним герпесом.

кроки

  1. 1 Прагніть до здорового способу життя - регулярно займайтеся спортом і харчуйтеся правильно. Чим краще ваше загальний стан здоров'я, тим сильніше ваша імунна система, і тим менше загострень ви будете відчувати.
  2. 2 Деякі люди відзначають, що алкоголь, кофеїн, рис і навіть горіхи можуть викликати загострення. Подумайте про те, щоб вести щоденний харчовий щоденник, щоб дізнатися, чи допоможе він визначити вам подразники, від яких ви можете страждати.
  3. 3 Гігієна повинна бути в пріоритеті. Санітарні умови сприятимуть чистоті і скоротять загострення. Приймайте душ хоча б раз в день, по можливості два, якщо ви почали відчувати симптоми загострення.
  4. 4 Амінокислоти і лізин зменшують прояви і допомагають в лікуванні вже існуючих - приймайте їх у формі вітамінів, щоб поліпшити ваш щоденний раціон.
  5. 5 Шукайте підтримки у тих, хто може поспівчувати - будь то самотні люди з герпесом на сайті знайомств або група підтримки онлайн, так як безумовна підтримка і любов оточуючих може стати великим полегшенням в цій складній ситуації.
  6. 6 Позбавтеся від ярлика, який ви собі повісили в зв'язку з герпесом! Ви не повинні відчувати себе брудним або відчувати сором тому, що у вас є вірус, і це не повинно відображатися на вашій самооцінці і самоповагу.
  7. 7 Якщо ви почнете відчувати симптоми загострення, попросіть лікаря виписати вам рецепт, який зможе значно зменшити тривалість хвороби і її болючість, а також дискомфорт, який асоціюють з генітальними виразками.

Поради

  • Коли пухирі розриваються, використовуйте м'яке мило і воду, щоб часто очищати їх.
  • Носіть просторий бавовняний одяг, особливо під час загострення, щоб уражені ділянки могли дихати.
  • Проінформуйте вашого партнера про вашому вірус до того, як вступати в сексуальні відносини - якщо ви цього не зробите, це буде неетично і нечесно.
  • Розкажіть вашій родині та близьким друзям, яким ви можете довіряти, про герпес, що допоможе вам розширити коло підтримки.

попередження

  • Уникайте сексуальних відносин під час загострень, інакше ви можете піддати вашого партнера ризику зараження.
  • Намагайтеся не носити тісне білизну під час загострення.