Продовження розмови з дівчиною (для хлопчиків)

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Зік Шереметьєв: 10 порад для переписки з хлопцем
Відеоролик: Зік Шереметьєв: 10 порад для переписки з хлопцем

Зміст

Гаразд, отже, вам вдається пройти переповнену кімнату і представитись дівчині. Але чи іноді ви відчуваєте через кілька хвилин, що вам більше нема про що поговорити? А може, ви щойно зібралися сміливості поговорити з дівчиною своєї мрії, але, коли розмова починається, у вас язик? Незалежно від того, сором’язливий ви чи сором’язливий, ви можете навчитися підтримувати розмову з дівчиною, застосовуючи поради з цієї статті.

Крок

Метод 1 з 1: продовжуйте розмову

  1. Почніть дозволяти їй говорити. Зверніть увагу на навколишнє середовище і нехай ваше запрошення відповідає обставинам. Наприклад, не просто запитуйте її про астрономію, коли вона шукає нове взуття. Ви можете вчинити наступним чином:
    • Якщо ви хочете завести розмову з незнайомою дівчиною, можете спробувати дати рекомендацію. Наприклад, якщо ви бачите в кафе симпатичну дівчину, і здається, що вона не може вибрати, що замовити, ви можете порекомендувати улюблений напій або сказати їй, що ви можете точно вгадати, чого вона хоче, просто подивившись на неї.
    • Якщо ви вже знаєте дівчину, можете почати з чогось спільного. Коли ви разом у школі, ви можете щось сказати про уроки або поговорити про додаткові предмети. Якщо ви колеги, ви можете почати розмову про якісь новини з роботи або попросити її допомогти у чомусь, над чим ви працюєте.
    • Попросіть її про маленьку послугу. Наприклад, ви можете попросити її звернути увагу на ваші речі (наприклад, на ваш телефон), поки ви їдете, щоб принести їй щось пити. Дівчата відчувають більше взаємодії з вами, коли роблять щось для вас.
    • Зробіть їй комплімент. Якщо вона в цей день виглядає чудово або якщо вона сказала щось дивовижне на уроці, скажіть їй. Похваліть її волосся, посмішку чи одяг. Не кажіть нічого про її жіночу форму. Переконайтеся, що ваш комплімент справжній і не пустий.
  2. Задайте їй кілька запитань. Ви хочете показати їй, що цікавитесь нею, одночасно намагаючись з’ясувати, чи вона дійсно варта вашої уваги. Гарне запитання змушує її одночасно думати, сміятися і подобатися вам.
    • Не задавайте запитань так / ні. Наприклад, запитання "Ви бачили той новий фільм, який вийшов у минулі вихідні?" дає вам "так" чи "ні", але, можливо, не предметна розмова. Ви також можете запитати, які фільми вона бачила і що їй сподобалось. Таке питання дає набагато довшу відповідь.
    • Дівчатам часто подобається, коли хлопчик робить перший крок. Не чекайте, поки вона задасть перше запитання, а будьте ініціативні та почніть самі задавати питання. Коли вона відповість на ваше запитання, ви можете кинути, а потім поділитися власною точкою зору. Вам потрібна збалансована розмова, де ви зможете дізнатися, що це за дівчина, а також показати, хто ви.
    • Дізнайтеся, чим вона схвильована. Якщо вам подобається ця дівчина, швидше за все, щось у ній вас справді зачаровує. Запитайте, чому їй подобаються ці речі, або чому вона так себе почуває. Запитайте у неї щось, що ви дійсно хочете про неї знати, а не просто змусити її поговорити. Якщо ви не щирі, вона це помітить, і перш ніж ви це зрозумієте, ваша розмова буде мертва.
      • Люди люблять говорити про себе. Коли ви виявляєте, що їй подобається, розмова насправді само собою зрозуміла. Це найпростіший спосіб зв’язання.
  3. Обов’язково дайте собі хорошу картину під час розмови. Ви хочете дізнатись про неї якомога більше, але також хочете переконатися, що показуєте свою найкращу сторону.
    • Поговоріть про те, чим можна захопитись і переконати. Коли ви говорите по-справжньому позитивно про щось, ви знаходитесь у своєму найкращому стані. Якщо ви захоплені музикою, поговоріть про свою улюблену групу. Якщо щось вам подобається робити, поговоріть з нею про це.
    • Переконайтеся, що вона отримує стільки часу, скільки і ви. Ви також хочете показати їй щось про себе, але якщо ви просто говорите про себе, вона буде думати, що ви егоцентрична і не захоче з вами говорити.
    • Не робіть висловлювань щодо предметів, яких ви не розумієте. Ваша мета - вразити дівчину своїм почуттям гумору, своєю розмовою та своїм розумом. Якщо ви ревете про щось, до чого ви упереджені, а не про інформацію, ви здаєтеся не дуже розумним.
  4. Прийміть мовчання. Ви не повинні сподіватися, що зможете придумати щось сказати в будь-який момент під час розмови, і це нормально. Мовчання - це звичайна частина розмови. Привчіть її до ідеї мовчання, використовуючи випадкові паузи у власному тексті.
    • Посміхніться їй, випийте напою або озирніться по кімнаті, поки не придумаєте ще щось сказати. Поки ви будете виглядати впевнено та зацікавлено, вона терпляче чекатиме наступного кроку в розмові. Якщо ви нервово дивитесь собі під ноги, вона почуватиметься некомфортно і, мабуть, скаже: «ну, до побачення».
    • Іноді робіть паузу під час розмови. Під час тиші намагайтеся виглядати так, ніби ви ретельно обмірковуєте, що сказати. Потім вона намагається вгадати, що ви збираєтесь сказати, і, можливо, вона намагається заповнити тишу своїми темами для розмов.
    • Коли люди розмовляють між собою, вони автоматично підлаштовують темп мовлення один до одного. Це означає, що вони підсвідомо копіюють, наскільки швидко інша людина говорить. Отже, якщо ви говорите повільно, вона також говорить повільно, і розмова триває довше. Секрет повільної розмови - бути впевненим і не напруженим.
    • Подумайте про мовчання як про її шанс вразити вас. Не потрібно думати, що вам доводиться придумувати одну тему розмови за іншою. Під час тиші, яку ви запрошуєте її тихо проявити ініціативу. А коли вона це робить, ви знаєте, що їй подобається з вами розмовляти.
  5. Зберігайте розмову легкою. Не вникайте у суперечливі теми чи речі, які їй можуть здатися незручними. Крім того, не пліткуйте про інших людей, тому що це може змусити її думати, що ви не дуже приємні.
    • Використовуйте своє почуття гумору. Не починайте з недоречного жарту або чогось, що може її шокувати. Слідкуйте за світлом і трохи вивчіть ситуацію, перш ніж говорити щось, що їй може здатися недобрим або образливим.
    • Вивчіть веселу історію. Замість жартів люди воліють слухати історії про щось кумедне, що трапилося з вами. Тож пам’ятайте кумедні або розважальні речі, які ви пережили, і вправляйтеся з друзями, як ви хочете їм розповісти.
    • Знайте свою поп-культуру. Слідкуйте за останніми новинами про зірок та нові фільми та музику. Якщо ви знаєте, що відбувається, у вас завжди є про що поговорити. Крім того, вона може бути вражена тим, що ви знаєте.
  6. Зверніть увагу на мову тіла. Ви можете скористатися зоровим контактом, сидіти вертикально і спокійно посміхнутися. Коли ви це робите, вона відчуває, що ви повністю зосереджені на ній.
    • Поспостерігайте, як вона використовує своє тіло. Якщо вона вступає з вами в зоровий контакт, м’яко торкається вашої руки або нахиляється до вас під час розмови, можна припустити, що ви їй подобаєтесь.
    • Також обов’язково використовуйте правильну мову тіла. Уникайте схрещування рук, постукування ногою або звукового зітхання чи стогону. Всі ці звички свідчать про те, що вона вам нудна або вам не подобається.
    • Якщо вона продовжує дивитись убік, грається зі своїм напоєм чи прикрасою або здається, що хоче відразу піти, ви, напевно, втратили інтерес. Спробуйте сказати щось на кшталт "Ти в порядку? Ви схожі на те, що вас там не зовсім ”. Або, якщо розмова все-таки не була такою цікавою: "Приємно поспілкуватися з вами", а потім піти геть.
  7. Завжди тримайте на ній свою увагу. Покажіть їй, що ви дбаєте про неї. Ви можете поставити себе в центрі уваги, але вам слід зосередити свою увагу на ній.
    • Вимкніть телефон, коли розмовляєте з дівчиною. Якщо ви вийдете зателефонувати, ви ризикуєте, що її не буде, коли ви повернетесь.
    • Коли ви натрапите на друзів, познайомте їх із нею, але продовжуйте зосереджуватись на власній розмові. Спробуйте надіслати сигнали своїм друзям, щоб повідомити їх, щоб поговорити з вами іншим разом.
  8. Закінчіть це позитивно, якщо вона скаже вам, що їде. Скажіть їй, що вам сподобалось зустрічатися та спілкуватися з нею. Якщо ви відчуваєте, що насправді з нею контактували, попросіть номер її телефону. Потім наступного дня ви надішлете їй смс-повідомлення, що вам сподобалось, і що ви бажаєте їй гарного дня. Якщо вона надішле вам текстове повідомлення, ви можете отримати ще один шанс продовжити цю першу розмову.
    • Це хороше правило - почекати принаймні день, перш ніж зателефонувати їй, особливо якщо ви раніше не знали одне одного. Ви не хочете, щоб вона думала, що ви занадто нахабна, і ви не хочете здаватися занадто відчайдушною. Чекай день.
    • Коли ви телефонуєте їй, будьте короткими та солодкими. Просто запитайте її, чи не хоче вона сходити в кіно чи випити десь кави з вами, і залиште це так, якщо їй справді не подобається дзвінок. Ви хочете вразити її особисто, щоб краще обмежити шкоду, якщо щось піде не так.
    • Поки ти не знаєш, чи ти їй теж подобаєшся, спокійно. Вона може подумати, що це трохи дивно, коли ти їдеш швидко, а вона ні, тому переконайся, що ти маєш хороший баланс. І завжди продовжуйте розмову.

Поради

  • Розмовляючи з дівчатами, не стріляйте, завжди сумуйте. Якщо ви не спробуєте розпочати розмову, ви ніколи не дізнаєтесь, що пропустили. Якщо розмова піде добре, у вас може скластись добра дружба.
  • Вірте, що нерви підуть, якщо ви будете робити це частіше. Ви завжди будете почуватись трохи напруженими, намагаючись вести розмову з дівчиною, але спілкування з різними різними дівчатами додасть вам більшої впевненості. У будь-якому випадку, чим більше розмов у вас буде, тим більша ймовірність зустріти чудову дівчину.
  • Пам’ятайте, що не слід пліткувати про інших, просто зосередьтеся на ній. Плітки жіночі. Якщо вона вирушить у пліткарський тур, можливо, ви вирушите до "зони друзів". Можливо. Не зовсім.
  • Будьте приємними і будьте собою.
  • Якщо ви з іншої країни чи культури, ніж дівчина, яка вас цікавить, ви можете поговорити про свою расу / походження / культуру або навчити її новій мові. Так, наприклад, якщо ви вихідці з Азії і спілкуєтесь з американською дівчиною, ви можете дозволити їй почути якусь азіатську мову або поговорити про відмінності між вашими культурами. (Хоча з цим потрібно бути обережним - ваша власна культура може стати чудовим початком розмов, особливо якщо їй це цікаво, але найкращі розмови перетинають кордони культур, і ви не хочете, щоб вас сприймали як “ екзотичний "або" той іноземець ".)

Попередження

  • Завжди майте при собі жуйку або монетний двір. Таким чином, ви завжди можете бути впевнені у свіжому подиху, коли розмовляєте з нею.
  • Нам не потрібно говорити про її спідницю. Якщо вона занадто коротка, вона не повинна ловити, як ви ховаєтесь під столом. На цьому розмова негайно закінчується.
  • Обов’язково встановіть зоровий контакт, навіть якщо у неї глибоке декольте. Якщо вона помітить, що ви дивитесь на її груди, ваша розмова не триватиме довго.