Скопіюйте повідомлення WhatsApp

Автор: Tamara Smith
Дата Створення: 25 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Не приходят уведомления whatsapp.Как исправить
Відеоролик: Не приходят уведомления whatsapp.Как исправить

Зміст

Ця wikiHow показує, як вибрати повідомлення чату WhatsApp на iOS або Android та скопіювати його в буфер обміну пристрою. Після копіювання ви можете вставити своє повідомлення в інший чат або в іншу форму.

Крок

Спосіб 1 з 2: Використання iPhone

  1. Відкрийте WhatsApp на своєму iPhone. Значок схожий на зелену спливаючу підказку з білим телефоном. Зазвичай ви знайдете це на головному екрані.
  2. Торкніться чату, з якого потрібно скопіювати повідомлення. Прокрутіть свої чати вниз і виберіть хороший чат, щоб відкрити повідомлення.
    • Коли WhatsApp відкривається безпосередньо під час розмови, ви можете використовувати Виберіть і утримуйте повідомлення, яке потрібно скопіювати. Тепер з’являється меню з низкою варіантів.
    • Торкніться Копіювати в меню. Це помістить повідомлення в буфер обміну пристрою.
      • Після цього ви можете вставити скопійоване повідомлення в інший чат або іншу програму. Наприклад, вставте його в програму Notes або в текстове поле веб-сторінки.
      • Виберіть текстове поле на своєму iPhone і утримуйте його трохи довше. Тоді вибирай Дотримуватися з меню, щоб розмістити текст у новому полі.

Спосіб 2 з 2: Використання Android

  1. Відкрийте WhatsApp на своєму Android. Значок WhatsApp - це зелена спливаюча підказка з білим телефоном всередині. Ви можете знайти це на екрані "Усі програми".
  2. Торкніться чату, з якого потрібно скопіювати повідомлення.
    • Коли WhatsApp відкриває розмову, торкніться Виберіть і утримуйте повідомлення, яке потрібно скопіювати. Потім ви побачите свої параметри на панелі інструментів у верхній частині екрана.
    • Торкніться піктограми копіювання на панелі інструментів у верхній частині екрана. Цей значок показує дві форми одна за одною. Це поруч з білим Зображення з назвою Android7delete.png’ src= вгорі праворуч. Вибране повідомлення буде скопійовано у буфер обміну Android.
      • Повідомлення готове до копіювання в інше чат або текстове поле.
      • Щоб вставити, торкніться поля та утримуйте його, поки не з’явиться меню. Виберіть Дотримуватися з цього меню.