Видаліть обліковий запис dropbox

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как перенести данные с Android на iPhone и обратно
Відеоролик: Как перенести данные с Android на iPhone и обратно

Зміст

Якщо ви видалите свій обліковий запис Dropbox, ви втратите всі файли в Dropbox. Тому перед видаленням свого облікового запису ви повинні переконатися, що всі важливі документи зберігаються в інших місцях. Ви можете видалити лише обліковий запис Dropbox з веб-сайту на робочому столі.

Крок

Частина 1 з 3: Резервне копіювання файлів

  1. Увійдіть на веб-сайт Dropbox на своєму комп’ютері. Після того, як ви видалите свій обліковий запис Dropbox, ви більше не зможете входити на веб-сайт або в програму. Ви також втратите всі файли, які раніше не зберігали в інших місцях. Ви не можете відкрити офлайн-файли без облікового запису за допомогою програми. Тож найкращий спосіб зберегти файли - це на комп’ютері.
  2. Виберіть усі файли, які потрібно зберегти. Тримай ⌘ Команда / Ctrl і клацніть на всі файли та папки, які потрібно завантажити.
  3. Натисніть кнопку "Завантажити". Тепер ви завантажите всі вибрані файли та папки у zip-файл. Ви можете відкрити цей файл пізніше, якщо вам потрібні ваші файли. Завантаження великого zip-файлу може зайняти деякий час.

Частина 2 з 3: На мобільному пристрої

  1. Відкрийте веб-сайт Dropbox у браузері вашого пристрою. Ви не можете видалити свій обліковий запис за допомогою програми. Тож вам доведеться відкрити веб-сайт.
  2. Торкніться посилання "Настільна версія" внизу веб-сайту. Ви можете видалити обліковий запис лише через настільну версію веб-сайту. Ймовірно, вам доведеться збільшити веб-сайт настільного комп'ютера, перш ніж ви зможете побачити всі посилання.
  3. Скасуйте підписку на Plus, якщо вона у вас є. Якщо ви підписалися на Dropbox Plus, спершу потрібно скасувати, перш ніж ви зможете видалити свій обліковий запис. Йти до https://www.dropbox.com/downgrade у своєму мобільному браузері та натисніть "Я все ще хочу скасувати".
  4. Торкніться свого імені у верхньому правому куті. По-перше, збільште масштаб, якщо ви не можете торкнутися його.
  5. У меню, що з’явиться, натисніть «Налаштування». Тепер ви відкриєте нову сторінку.
  6. Торкніться вкладки "Обліковий запис". Можливо, вам доведеться ще раз збільшити, щоб торкнутися його.
  7. Прокрутіть вниз і торкніться "Видалити мій Dropbox". Цей параметр можна знайти внизу меню в розділі "Підключені послуги". Тепер ви відкриваєте форму для видалення свого облікового запису.
  8. Введіть свій пароль у форму. Щоб підтвердити, що це ви, вам потрібно ввести свій пароль тут.
  9. Виберіть причину від’їзду. Ви повинні вибрати причину, перш ніж продовжити, але жоден з варіантів не вплине на подальший процес.
  10. Натисніть "Видалити мій рахунок". Тепер ваш обліковий запис буде закрито, а файли більше не синхронізуватимуться. Ви також більше не зможете відкривати файли на своєму мобільному пристрої, оскільки ви більше не можете користуватися програмою та веб-сайтом. Усі файли, які синхронізуються з вашим комп’ютером за допомогою програми, і файли, які ви завантажили самостійно з веб-сайту, як і раніше доступні.

Частина 3 з 3: На комп’ютері

  1. Увійдіть на веб-сайт Dropbox. Йти до dropbox.com і увійдіть в обліковий запис, який потрібно видалити.
  2. Перед видаленням облікового запису створіть резервну копію файлів, які хочете зберегти. Якщо ви закриєте свій обліковий запис Dropbox, ви втратите всі файли, які не зберегли на своєму комп’ютері. Якщо ви ніколи не встановлювали програму Dropbox на своєму комп’ютері, спочатку потрібно зберегти файли, які потрібно зберегти:
    • Виберіть усі файли та папки, які потрібно зберегти. Тримай ⌘ Команда / Ctrl і клацніть на всі файли та папки, які потрібно завантажити.
    • Натисніть кнопку "Завантажити" у верхній частині списку. Тепер ви завантажите всі вибрані файли та папки у zip-файл.
    • Відкрийте zip-файл, якщо вам потрібні файли. Двічі клацніть zip-файл, щоб відкрити його, а потім натисніть "Витягти", щоб скопіювати вміст файлу на жорсткий диск для відкриття та редагування.
  3. Скасуйте підписку на Plus, якщо вона у вас є. Якщо у вас є Dropbox Plus, вам доведеться скасувати його, перш ніж ви зможете видалити свій обліковий запис.
    • Йти до https://www.dropbox.com/downgrade і натисніть "Я все ще хочу скасувати", щоб скасувати підписку.
  4. Клацніть на назву вашого рахунку у верхньому правому куті. Тепер ви побачите невелике меню.
  5. Виберіть "Налаштування". Тепер ви відкриєте сторінку з налаштуваннями для вашого облікового запису.
    • Ви також можете перейти безпосередньо до dropbox.com/account.
  6. Клацніть на вкладку "Обліковий запис". Тепер ви можете бачити, скільки місця для зберігання ви використовуєте.
  7. Прокрутіть вниз і натисніть на вкладку "Видалити мій Dropbox". Тепер ви відкриваєте форму для видалення свого облікового запису.
  8. Введіть ваш пароль. В якості міри безпеки перед введенням облікового запису потрібно ввести пароль.
  9. Виберіть причину від’їзду. Не має значення, який варіант ви вибрали, але, вибравши справедливу причину, ви можете допомогти покращити Dropbox.
  10. Клацніть на "Видалити мій рахунок". Тепер ваш обліковий запис буде закрито, а файли більше не синхронізуватимуться. Ви більше не зможете отримати доступ до своїх файлів із веб-сайту або програми, але якщо на вашому комп’ютері встановлена ​​програма, ваші файли все одно будуть у папці Dropbox.