Очистіть апельсин від шкірки

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Вы Больше Не Будете Выбрасывать Апельсиновую Кожуру После Просмотра
Відеоролик: Вы Больше Не Будете Выбрасывать Апельсиновую Кожуру После Просмотра

Зміст

Очистити апельсин зовсім не так складно, якщо ви знаєте, як це зробити. Нижче ви можете прочитати кілька різних методів. Коли ви закінчите цю статтю, ви вже будете справжнім очищувачем апельсина!

Крок

Спосіб 1 з 3: Руками

  1. Виберіть гарний апельсин. Стиглий апельсин легше очистити від шкірки. Виберіть фрукт зі здоровим яскраво-оранжевим кольором, який є твердим і важким на дотик.
    • Краще залишити апельсини старшого віку зі зморшкуватою шкірою або забитими ділянками. Їх важко очистити від шкірки, а також не смачно.
    • Недозрілі апельсини, які можна впізнати за зеленим або світло-оранжевим кольором, важко очистити від шкірки, оскільки шкірка все ще занадто туга.
  2. Смачного!

Спосіб 2 з 3: Ножем

  1. Візьміть гострий ніж. Це не повинен бути дуже великий ніж, якщо на ньому є гостра кінець.
  2. Візьміть ложку. Ложкою заходиш під шкірку апельсина. Попрацюйте навколо апельсина ложкою, щоб звільнити цедру і зняти шкірку.

Поради

  • Якщо ви стали більш зручним, ви можете очистити апельсин одним рухом. Хороший спосіб - почати з верхньої частини стебла і зняти шкірку вниз, залишивши дюйм. Ви робите це в цілому чотири рази. Складіть снаряди назад. Тепер у вас буде квітка з чотирма пелюстками, у центрі - плід. Просто спробуйте!

Попередження

  • Апельсиновий сік дуже клейкий. Намагайтеся не проколювати фрукти, коли чистите шкіру.