Носіння обручки

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Савочка — Ношение обручальных колец
Відеоролик: Савочка — Ношение обручальных колец

Зміст

Ви нещодавно одружилися? Вітаємо! Тепер у вас може бути обручка і ви не уявляєте, як її носити. Чи варто носити лише обручку або поруч із обручкою? Можливо, ваша робота чи хобі робить небезпечним носити кільце. Є кілька способів носити обручку, і є альтернативи традиційній обручці для тих, хто не може носити кільце. Спробуйте наведені нижче поради щодо безлічі способів носити обручку.

Крок

Спосіб 1 з 2: Носіння традиційної обручки на руці

  1. Носіть обручку на безіменному пальці. Ваш безіменний палець - це палець поруч з мізинцем зліва. Ця традиція виникла в Стародавньому Римі, де вважалося, що вена на безіменному пальці прямує безпосередньо до серця. Римляни називали цю жилу "vena amoris", або жилу любові, і носили на цьому пальці обручку на знак романтики. Це чудова причина носити обручку на безіменному пальці. Ось кілька способів зробити це:
    • Надягайте обручку лише на лівий безіменний палець.
    • Носіть обручку та обручку разом у тому порядку, в якому ви їх отримали. Це означає, що ви носите діамантове кільце знизу, а обручку зверху. Це традиційний спосіб носіння кілець, але він може працювати не для кожного стилю кільця.
    • Носіть обидва кільця із заручинним кільцем зверху. Можливо, ваші кільця виглядають краще таким чином, або вони краще підходять таким чином. Деякі люди вважають за краще носити свої кільця таким чином, оскільки вони відчувають, що обручка настільки ближча до серця.
  2. Носіть своє обручку та обручку на різних руках. Носіть обручку на правій руці, а обручку на іншій, або навпаки. Це менш традиційний спосіб, але є багато вагомих причин носити свої кільця таким чином. Ось декілька речей, які слід врахувати:
    • Цей спосіб може бути більш зручним для тих, у кого коротші пальці, або тих, хто не любить носити більше одного кільця на пальці.
    • Це може бути чудовим способом відобразити свої кільця, якщо у вас немає відповідного набору або якщо ваші кільця не поєднуються належним чином.
    • Вам можуть сподобатися обидва кільця настільки, що вони повинні бути видні окремо і без відволікання.
  3. Чергуйте своє обручку та обручку. Хоча обидва кільця призначені для носіння, і більшість жінок це роблять, деякі вирішують не носити їх одночасно. Ось декілька речей, які слід врахувати:
    • Можливо, одне з кілець дуже дороге, тому ви хочете зберегти його для особливих випадків.
    • Деякі люди воліють носити лише одне кільце одночасно, але все ж хочуть знайти спосіб носити їх обидва. Чергування кілець може стати хорошим компромісом.
  4. Носіть своє обручку на будь-якому пальці! Зараз ви одружені, тож можете самостійно приймати рішення щодо подібних речей! Це ваше кільце, носіть його як завгодно. Ось декілька речей, які слід врахувати:
    • Заручні кільця зазвичай носять на безіменному пальці лівої руки. Більшість людей, які носять обручки, дотримуються цієї традиції.
    • Кільця обіцянки часто носять на безіменному пальці правої руки.
    • Хоча може існувати «офіційний» спосіб носити свої кільця, це 21 століття, і ви можете вирішити самі. Ваше кільце прекрасне і буде виглядати чудово, незалежно від того, на який палець ви його одягнете.

Спосіб 2 з 2: Носіть обручку творчо

  1. Носіть свою обручку на ланцюжку. Це може бути чудовим і безпечним рішенням носити своє кільце, якщо у вас є робота або хобі, де це може завадити. Повісьте своє обручку на красивий ланцюжок і надіньте його як кулон на шию, близько до серця.
    • Якщо носити прикраси під час роботи чи інших дій небезпечно, одягайте обручку як чокер.
    • Це може бути безпечним способом носити обручку під час роботи з машинами, під час дайвінгу або сходження на скелі, коли носіння кільця на пальці неможливо.
  2. Носіть свою обручку на браслеті. Браслети - це ще один ювелірний стиль, який також часто носять замість традиційних обручок. Браслети дають вам більше свободи рухати руками, не турбуючись про те, що ваше кільце застрягне, пошкодиться або зламається. Ось кілька речей, про які слід пам’ятати, якщо ви хочете носити обручку на браслеті:
    • Браслети можна широко персоналізувати. Спробуйте браслет з дорогоцінних металів і додайте дорогоцінні камені, які представляють віхи у вашому шлюбі, наприклад, перший рік, п’ятий рік тощо. Таким чином, ваш весільний браслет стане колекцією спогадів про вашу любов.
    • Весільні браслети можуть бути не для всіх. Якщо ваш браслет вільний і бовтається, ви все ще можете загрожувати застрягненням під час роботи та інших дій.
  3. Носіть це як пірсинг. В індійських культурах традиційно для подружжя носити обручки як пірсинг носа. Для тих, хто цікавиться індійською культурою або любить пірсинг, це може бути елегантним та унікальним способом носити обручку.
  4. Носіть годинник як обручку. Це загальна альтернатива для чоловіків. Дорогі годинники можна перетворити на символічну реліквію завдяки великій персоналізації. Ось декілька речей, які слід врахувати:
    • На годинник можна вигравіювати дату вашого весілля, ім’я вашого партнера, романтичне повідомлення або що завгодно.
    • Цей варіант дуже функціональний і стильний.
  5. Розглянемо татуювання обручки. Цей метод позбавляє усіх клопотів від носіння кільця на пальці, і для когось може бути зручніше. Якщо ви думаєте про те, щоб зробити татуювання на обручку, тут слід врахувати кілька речей:
    • Існує безліч красивих та елегантних стилів татуювання на обручку, які стали популярними останнім часом. Ви можете зробити відповідні татуювання або створити власні дизайни.
    • Таким чином вам ніколи не доведеться знімати обручку. Наскільки романтично?
    • Чудова ідея татуювання - використовувати дату весілля та ім’я партнера.
  6. Одягніть 100% силіконовий ремінець. Якщо ви любите носити обручку, але вам потрібно зняти її для роботи чи інших речей, таких як фізичні вправи, це може бути ідеальним рішенням. Ось декілька речей, які слід врахувати:
    • Для людей, які не можуть носити електропровідні метали на роботі, цей тип кільця може бути безпечною альтернативою обручці.
    • Оскільки силіконові ремінці м’які, вони є безпечною альтернативою обручці під час фізичних вправ, занять хобі або коли обручка незручна або небезпечна в носінні.
  7. Придумайте персональний та креативний спосіб носити обручку. Коли носитимеш обручку та висловлюватимеш почуття своєму партнеру, існують нескінченні варіації. Пари, які шукають альтернативи традиційному способу, повинні думати про свої інтереси і про те, що найбільше хотів би їхній партнер.
    • Шукаючи речі, які справді виділяються у ваших стосунках, ви можете отримати натхнення, необхідне для вибору ідеального стилю та обробки обручки для себе та свого партнера.

Поради

  • Якщо ви або ваш партнер є релігією чи культурою, яка традиційно не носить обручки, вам може бути зручніше носити обручки на інших пальцях або як намисто.
  • Людям, які дуже активно займаються своєю роботою та захопленнями, краще вибирати силіконові стрічки або кільця, які тонші і округлі.
  • Людям, які страждають алергією на певні металеві сплави, слід інвестувати в платину. Його чистота робить його гіпоалергенним для більшості людей.

Попередження

  • Завжди знімайте кільця під час занять, щоб уникнути травм! Якщо ви не носите 100% силіконову стрічку, зніміть обручки та обручки для таких занять, як садівництво, перенесення важких предметів, фізичні вправи або будівництво.
  • Надягання кільця на безіменному пальці означає, що ви одружені. Майте на увазі, що якщо ви вирішите не носити кільце на безіменному пальці, деякі люди помилково вважатимуть вас самотніми.
  • Великий, вказівний та середній пальці важливі для роботи кисті, тому уникайте постійного носіння кілець на цих пальцях.