Виготовлення іграшок для хом'яків з предметів побуту

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Виготовлення іграшок для хом'яків з предметів побуту - Поради
Виготовлення іграшок для хом'яків з предметів побуту - Поради

Зміст

Хом'яки - це веселі домашні тварини, за якими легко доглядати. Як і іншим домашнім тваринам, хом'якам потрібні іграшки, щоб вони були зайняті та активні. Не обов’язково бігати до зоомагазину; Ви можете виготовити власні іграшки із загальних предметів домашнього вжитку практично без будь-яких витрат. Ви не тільки отримаєте задоволення від виготовлення іграшок, але і ваш хом'як буде весело грати з ними!

Крок

Спосіб 1 з 5: Зробіть сходи

  1. Зберіть кілька паличок з морозивом. Кількість паличок для морозива, яка вам потрібна, залежить від того, як довго ви хочете зробити сходи.
  2. Промийте палички для ескімо, щоб видалити залишки їжі. Клейкість залишків їжі може ускладнити ваш хом'як піднятися сходами.
    • Нехай палички з морозивом повністю висохнуть.
  3. Склейте палички для ескіму разом нетоксичним клеєм. Важливо використовувати нетоксичний клей, оскільки ваш хом'як може жувати палички і випадково проковтнути частину клею. Ви не хочете, щоб ваш хом'як захворів, з’ївши його іграшку.
    • Дочекайтеся повного висихання клею.
  4. Поставте сходи в клітку. Ви можете проявити креативність у тому місці, де поклали сходи в клітку.
    • Поставте сходи на дно клітки і нехай веде до іншої іграшки.
    • Сходи також можна використовувати як місток між іграшками, наприклад, картонні коробки або молочні коробки.

Метод 2 з 5: Створення тунелів

  1. Зберіть матеріали, які вам знадобляться для виготовлення тунелю. Вам знадобляться порожні рулони туалетного паперу, постільна білизна, кілька невеликих картонних коробок і щось, чим можна вирізати (ніж, ножиці, різак для коробок). Зробіть веселе місто хом'яків з трубочок!
    • Замість картонних коробок ви також можете використовувати коробки для взуття, коробки з молоком або порожні коробки для чаю.
    • Оскільки ці коробки не є прозорими, ви не зможете побачити свого хом'яка, коли він опиниться в тунелі. Навіть якщо ви не можете його побачити, ви можете довірити йому розвагу!
  2. Виріжте круглі отвори в картонних коробках. У ці отвори підуть рулони туалетного паперу. Щоб переконатися, що вирізані вами отвори правильного розміру, може бути корисно спочатку перевірити зовнішню сторону рулону на коробці.
    • Виріжте отвори в різних частинах картонних коробок, щоб надати своєму хом'яку кілька варіантів під час входу та виходу з тунелю.
  3. Вставте рулони туалетного паперу в отвори. Якщо ролики не легко вкладаються в отвори, трохи розширте отвори. Стискання роликів може змінити фігури, ускладнюючи проходження хом'ячка.
    • Використовуйте нетоксичний клей для закріплення роликів у отворах.
  4. Накрийте тунель наповнювачем. Це дасть вашому хом'яку трохи більше роботи та виклик пограти в тунелі.
    • Незважаючи на те, що тунель буде вкритий начинкою, вам слід залишити відкритий кінець, де ваш хом'як може легко отримати до нього доступ.

Метод 3 з 5: Створіть двоповерховий будинок для хом'яків

  1. Зберіть потрібні вам матеріали. Щоб зробити двоповерховий будинок для хом’яків, вам знадобляться дві порожні коробочки з тканини, ножиці, лінійка, нетоксичний клей, кілька порожніх рулонів туалетного паперу і кілька невеликих шматочків тканини.
    • Квадратні тканинні коробки працюють краще, ніж прямокутні коробки для виготовлення будинку.
  2. Ножицями виріжте пластиковий отвір тканинних коробок. Видалення пластику полегшить вашому хом'яку проходження отворів.
  3. Складіть ящики один на одного і склейте їх. Складаючи ящики один на одного, утвориться два поверхи будинку.
    • Складайте коробки так, щоб отвір у верхній частині кожної коробки був направлений праворуч або ліворуч.
    • Отвори не повинні знаходитися з одного боку будинку.
  4. За допомогою лінійки виміряйте відстань від верхнього отвору до підлоги. Таким чином ви знаєте, якою довжиною повинна бути труба, щоб вам потрібно було пройти доріжку на верхній поверх.
  5. Створіть доріжку з рулонами туалетного паперу. Можливо, вам доведеться зсунути кілька рулонів туалетного паперу, щоб створити досить довгий шлях від низу до верхнього поверху.
    • За потреби використовуйте нетоксичний клей, щоб закріпити рулони разом.
    • Використовуйте нетоксичний клей, щоб приклеїти тканину до внутрішньої сторони доріжки. Тканина дасть вашому хом'яку додатковий зчеплення, завдяки чому він зможе легко ходити по трубці.
    • Не робіть схил настільки крутим, щоб у вашого хом'яка виникли проблеми з ходьбою вгору або вниз по трубі.
  6. Закріпіть доріжку до отвору коробки другого поверху. Використовуйте нетоксичний клей, а не скотч, щоб закріпити доріжку на другий поверх. Закріплення доріжки гарантує, що вона не рухається, коли хом'як йде вгору або вниз по трубці.
    • Коли отвір круглий, ножицями вирівняйте дно отвору.

Метод 4 з 5: Створіть лабіринт

  1. Візьміть жменю порожніх рулонів туалетного паперу. Чим складнішим ви хочете зробити лабіринт, тим більше ролей вам знадобиться.
  2. Зсуньте ролики разом. Щоб зберегти форму рулонів, не натискайте їх на з’єднання.
  3. Для закріплення рулонів використовуйте нетоксичний клей. Хом'яки будуть гризти картон, тому переконайтеся, що тип клею, який ви використовуєте, не буде їх нудити.
  4. Розташуйте в клітці ряди рулонів в різні боки. Це створить форму лабіринту. Чим креативніше ви будете керуватися напрямками трубки, тим складнішим буде лабіринт для вашого хом'яка.
    • Якщо ви вирішите зробити лабіринт поза кліткою свого хом'яка, пильно стежте за своїм хом'яком, щоб він не втік і не поранився.
    • Інші побутові матеріали, за якими можна створити лабіринт, включають порожні коробки для взуття, трубчасті коробочки з вівсянкою та паперові трубки для обгортки.
  5. Покладіть ласощі в кінці лабіринту. Запах частування спонукає його рухатися ще швидше по лабіринту, щоб дістатися до ласощі.

Метод 5 з 5: Створіть смугу перешкод

  1. Збирайте предмети, щоб скласти смугу перешкод. Для виготовлення смуги перешкод можна використовувати майже все, наприклад, паперові стаканчики, рулони з туалетним папером, іграшкові машинки та блоки.
    • Пам’ятайте, що маленькі іграшкові машинки пофарбовані, від чого ваш хом'як може захворіти, якщо він з’їсть фарбу. Уважно стежте за ним і ведіть машини, якщо бачите, як він починає їх гризти.
  2. Розмістіть матеріали на великій відкритій площі. Ви можете використовувати відкритий простір на землі поза кліткою вашого хом'яка. Ви також можете використовувати свою ванну або велику картонну коробку.
    • Використовуючи ванну, накрийте її рушником. Рушник надасть вашому хом'яку більше опору, коли він рухатиметься через смугу перешкод.
  3. Розміщуйте ласощі в різних місцях на смузі перешкод. Запах частування спонукає вашого хом'яка ще швидше пробігти смугу перешкод.
  4. Пильно стежте за своїм хом'яком. Ви хочете переконатись, що він не їсть частин смуги перешкод, від яких може захворіти.

Поради

  • Будьте креативні у виготовленні іграшок для свого хом'яка! Однак, якщо ваш хом'як не здається зацікавленим, продовжуйте використовувати свою фантазію, щоб створити іграшку, яка, як ви знаєте, сподобається вашому хом'яку.
  • Сховайте іграшки свого хом'яка під постільною білизною. Хом'яки люблять копати, тому приховування іграшок спонукає хом'яка копати.
  • Беручи іграшку, завжди переконайтеся, що вашого хом'яка немає ні на ній, ні на ній. Це не дозволить хом'яку впасти з іграшки і не травмуватися.
  • Оскільки хом'яки люблять жувати, вам, ймовірно, доведеться регулярно замінювати всі картонні іграшки або їх частину.
  • Додатково збагачуйте свого хом'яка, ховаючи в клітку та іграшки ласощі, такі як невеликі шматочки фруктів. Вийміть ласощі, якщо ваш хом'як не з’їв їх через 24 години.