Увімкніть телефон LG

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 19 Червень 2024
Anonim
How to enter Developer Options LG Spirit H420  - enable USB Debugging
Відеоролик: How to enter Developer Options LG Spirit H420 - enable USB Debugging

Зміст

Існує три різні типи телефонів LG. У вас є смартфони з сенсорним екраном. Розсувні телефони мають сенсорний екран і висувну клавіатуру. Телефони з перекидом не є смартфонами, і їх потрібно відкривати, щоб відповісти на дзвінок, і закрити, щоб закінчити дзвінок. Кожен із цих типів телефонів має різний спосіб увімкнення.

Крок

Дізнайтеся, який у вас телефон

  1. Дізнайтеся, який тип телефону LG у вас є.
    • Якщо ваш телефон має сенсорну сцену і не має зайвої клавіатури, у вас є смартфон.
    • Якщо ваш телефон має сенсорний екран і висувну клавіатуру, у вас є розсувний телефон.
    • Якщо ваш телефон можна відкривати та закривати, у вас є телефон із кришкою.

Спосіб 1 з 4: Увімкніть смартфон

  1. Переконайтеся, що акумулятор телефону заряджений. Однією з причин, чому ваш телефон може не вмикатись, є те, що акумулятор розряджений. Підключіть телефон до зарядного пристрою, що постачається разом із телефоном.
    • Ви також можете зарядити свій телефон, підключивши його до ПК за допомогою кабелю USB.
  2. Увімкніть телефон. Більшість телефонів LG мають кнопку живлення на задній панелі телефону, під об'єктивом камери. Натисніть і утримуйте кнопку живлення, щоб увімкнути телефон. Припиніть натискати кнопку, коли екран засвітиться.
    • Щоб вимкнути телефон, натисніть і утримуйте кнопку живлення на задній панелі телефону.
    • У старих телефонах LG кнопка увімкнення / вимкнення знаходиться у верхній правій частині телефону. Натисніть і утримуйте кнопку живлення, щоб увімкнути її.

Спосіб 2 з 4: Увімкніть слайд-телефон

  1. Переконайтеся, що акумулятор телефону заряджений. Однією з причин того, що ваш телефон може не вмикатись, є те, що акумулятор розряджений. Підключіть телефон до зарядного пристрою, що постачається разом із телефоном.
    • Ви також можете зарядити свій телефон, підключивши його до комп'ютера за допомогою кабелю USB.
  2. Увімкніть телефон. На пристроях LG, які можна відкрити, кнопка увімкнення / вимкнення / закінчення завжди знаходиться внизу праворуч на передній панелі телефону. Кнопка має криву лінію з колом під нею. Щоб увімкнути телефон, натисніть і утримуйте кнопку живлення / закінчення, поки екран не засвітиться. Потім припиніть натискати кнопку.
    • Щоб вимкнути телефон, натисніть і утримуйте кнопку живлення / закінчення, поки екран не вимкнеться.

Спосіб 3 з 4: Увімкніть телефони з перекидом

  1. Переконайтеся, що акумулятор телефону заряджений. Однією з причин того, що ваш телефон може не вмикатись, є те, що акумулятор розряджений. Підключіть телефон до зарядного пристрою, що постачається разом із телефоном.
  2. Увімкніть телефон. Щоб увімкнути та вимкнути телефон LG із кришкою, потрібно натиснути кнопку, за допомогою якої ви закінчуєте дзвінок. Відкрийте фліп телефону, потім натисніть і утримуйте клавішу закінчення / живлення, поки екран не ввімкнеться.
    • Щоб вимкнути телефон, натисніть і утримуйте клавішу закінчення / живлення, доки екран не вимкнеться.

Спосіб 4 з 4: Знайдіть посібник телефону

  1. Йти до веб-сайт LG.
  2. Введіть номер моделі вашого телефону. У полі "Введіть номер" або "Введіть ім'я" введіть номер моделі або ім'я вашого телефону, а потім натисніть "Пошук".
    • Якщо ви не знаєте номер моделі чи ім’я свого телефону, у розділі ПОШУК КАТЕГОРІЙ натисніть МОБІЛЬНІ, а потім МОБІЛЬНІ ТЕЛЕФОНИ. У списку КАТЕГОРІЇ ПІДРОБІТ знайдіть тип вашого телефону та натисніть на нього. У списку МОДЕЛЬНИЙ НОМЕР знайдіть номер моделі вашого телефону, клацніть його та прокрутіть вниз, щоб знайти посилання на посібник користувача.
    • Якщо ви не знаєте номер моделі чи назву свого телефону, пошук посібника для подібного пристрою може допомогти вам знайти кнопку живлення телефону.