Зробіть свою школу кращою

Автор: Tamara Smith
Дата Створення: 26 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек
Відеоролик: КАК СТАТЬ САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ в ШКОЛЕ 👸🏼 лайфхаки для девушек

Зміст

Якщо ви відчуваєте, що ваша шкільна будівля не в дуже хорошому стані, або якщо це не надихаюче місце, ви, мабуть, не самотні. Працюючи з іншими, ви можете створити сильну групу для вдосконалення своєї школи.Удосконалюйте будівлю, надайте кращі освітні можливості та проводьте кампанії, щоб ваша школа стала місцем, яким кожен може пишатися.

Крок

Метод 1 з 4: Покращення зовнішнього вигляду школи

  1. Зробіть свою школу красивою. Покращення зовнішнього вигляду - це найшвидший і найпростіший спосіб зробити вашу школу привабливішою. Добре огляньте себе в школі і подивіться, які косметичні зміни ви могли б легко зробити. Прополка, жива огорожа, посадка квітів, фарбування стін та прибирання відходів у парку чи на автостоянці - все те, що робить речі дуже швидко кращими.
  2. Створи сад. Створення шкільного подвір’я для роботи вчителів та дітей - це чудовий спосіб збільшити залученість і змусити людей пишатися своєю школою. Будь ласка, попередньо проконсультуйтесь із шкільною радою, щоб отримати дозвіл.
    • Шкільний сад може містити всі види елементів, які подобаються людям - квітник, город або сад зі спеціальними рослинами.
    • Робота в шкільному саду може бути пов’язана з усіма видами навчальної діяльності. Наприклад, з біології ви можете дізнатися про фотосинтез або життєвий цикл рослин.
  3. Зробіть фреску. Якщо ви зробите надихаючий розпис у школі, будівля, безумовно, стане набагато красивішою. Ваша школа може спочатку обговорити та проголосувати за дизайн. Ви можете подумати про шкільний талісман, історичну особу, місцеву пам’ятку тощо. Уроки малювання також можна використовувати для виготовлення фрески.
    • Якщо школа хоче залучити стороннього художника для виготовлення фрески, переконайтесь, що дизайн, бюджет та графік роботи були повністю розроблені заздалегідь.
  4. Розпочніть кампанію для оздоровлення шкільного середовища. У деяких школах, особливо старших, все ще можуть бути небезпечні матеріали, такі як свинцева фарба, свинцеві труби або азбест. Видалення цих речовин може бути дорогим і складним. Але якщо школу також турбують ці речовини, поговоріть з дошкою, щоб побачити, що можна зробити для поліпшення школи.

Метод 2 з 4: Збільшення можливостей

  1. Створюйте заходи та клуби. Якщо у вашій школі не вистачає ентузіазму чи духу спільноти, можливо, ви захочете організувати ще деякі позакласні заходи. Кожному можна щось подумати, можливості безмежні! Кампанія з набору людей для занять, які школа вже пропонує, або створення нових клубів, якщо зацікавлені. Деякі варіанти:
    • Спортивні клуби
    • Уроки танців
    • Арт-клуб
    • Драматичний клуб
    • Садовий клуб
    • Технологічний клуб
    • Кіноклуб
    • Кулінарний клуб
    • Хор
    • Клуб фотографії
  2. Зробіть школу привабливішою. Якщо ви відчуваєте, що у вашій школі може бути вдосконалення, бо це нудно, не втрачайте надії! Порадьтеся з викладачами, шкільними дошками та студентами, щоб знайти способи зробити навчання більш цікавим та цікавим. Якщо метою є інновації та вдосконалення вашої школи, всі із задоволенням співпрацюватимуть і висуватимуть нові ідеї.
  3. Позеленіти. Якщо ви вважаєте, що ваша школа повинна бути більш екологічно чистою, існує безліч способів вжити заходів. Поговоріть з членами правління, щоб зібрати підтримку для таких ідей, як:
    • Вибір екологічно чистого шкільного приладдя
    • Переконайтесь, що відходи можна розділити в школі
    • Заміна паперових рушників в унітазі сушарками для рук на повітря
    • Починаючи компостну купу
    • Посадка дерев на День Землі
    • В кінці дня переконайтесь, що все світло вимкнено, вікна закриті та інші прилади вимкнені для економії енергії.
  4. Намагайтеся заохочувати здорові харчові звички. Багато дискусій обговорюється щодо покращення харчування у шкільних їдальнях та загалом про здорове харчування. Якщо це важливо для вас, спробуйте провести кампанію із заборони солодощів, фаст-фудів та безалкогольних напоїв із шкільної їдальні чи торгових автоматів. Ви також можете поговорити з керівництвом школи щодо того, як зробити їжу в їдальні здоровішою.
  5. Збирайте гроші. Якщо вам потрібні гроші на проект у вашій школі, будь то фреска або придбання шкільного приладдя для дітей з бідних сімей, ви можете розпочати кампанію збору коштів. Можливі всілякі ідеї, такі як:
    • Організація барахолки
    • Запитайте місцевих роздрібних торговців, чи не хочуть вони робити доступними товари, які можна розіграти
    • Організуйте аукціон з продажу творів мистецтва, створених студентами
    • Проведення ігрового вечора, що вимагає входу

Метод 3 з 4: Переконайтесь, що всі належать

  1. Нехай усі беруть участь. Переконайтесь, що всі студенти мають можливість брати участь у заходах та гуртках, незалежно від рівня їхніх навичок чи досвіду. Наприклад, якщо ви граєте у гру, в якій всього 8 людей, обертайте так, щоб гравці продовжували входити та виходити, щоб кожен мав шанс взяти участь. Якщо всім дозволено брати участь, навіть якщо вони не дуже добре це вміють, це буде набагато веселіше та доброзичливіше.
  2. Будьте приємні з новими людьми. Коли ви новачок у школі, може бути дуже самотньо. Докладіть зусиль, щоб нові студенти почувались комфортно.
    • Попросіть нового студента приєднатися до вас на обід.
    • Познайомте його / її зі своїми друзями.
    • Переконайтеся, що новому студенту дозволено брати участь в іграх та заходах.
  3. Не пліткуйте про інших. Ви можете зробити школу більш позитивним, якщо не брати участь у плітках про інших людей. Якщо оточуючі люди говорять погане про інших, не бійтеся говорити, що це не приємно і що вони повинні зупинитися.
    • Якщо хтось хоче розповісти вам плітку, скажіть, що ви не хочете говорити про інших за їх спиною, або просто змініть тему.
    • Якщо хтось каже щось погане про когось іншого, скажіть щось на кшталт: "Гей, це не весело. Я не вважаю справедливим говорити про [вставте тут назву] так".
  4. Не приймайте цього там залякували стає. Знущання можуть бути серйозною проблемою, і їх не можна терпіти. Якщо ви вважаєте, що це проблема у вашій школі, поговоріть з кимось із керівництва школи, щоб вирішити її. Ви також можете звертатися до людей щодо поведінки знущань, яку ви бачите. Якщо ви помітили, що хтось знущається над кимось іншим (особисто або в Інтернеті), ви не повинні цього дозволяти:
    • Не смійтесь і не дивіться, що відбувається. Відразу скажіть щось на кшталт: "Це не приємно. Залиште [тут введіть ім'я] в спокої".
    • Будь другом. Якщо ви помітите, що когось знущаються, докладіть додаткових зусиль, щоб бути приємним з ним. Велика різниця, якщо ця людина знає, що вона не одна.
    • Максимально уникайте фізичного протистояння.
    • Скажіть дорослому, що ви бачили, сталося, втручалися ви чи ні.

Метод 4 з 4: Знайдіть підтримку

  1. Порадьтеся з керівництвом школи. Якщо ви вважаєте, що у вашій школі можуть бути використані вдосконалення, спочатку можна поговорити з керівництвом (директором або ректором, наприклад). Ви також можете піти на засідання ради, щоб висловити свою думку. Важливо заручитися підтримкою керівництва, оскільки спочатку потрібно офіційно затвердити багато проектів, і ви можете використовувати їх, щоб повідомити, що вас це турбує.
    • Не бійтеся говорити з керівництвом. Якщо ви серйозно ставитесь до вдосконалення своєї школи і маєте певні ідеї, вони із задоволенням почують вас.
  2. Запитайте, чи допомагають батьки. Школа - це не тільки місце, куди учні приходять вчитися, це також важливий наріжний камінь суспільства. Сім'ї також беруть участь у школах і будуть раді співпраці, якщо щось можна покращити. Батьки можуть відвідувати засідання батьківської ради, відвідувати засідання правління, брати участь у заходах або іншими способами сприяти вдосконаленню школи.
  3. Використовуйте соціальні мережі, щоб знайти підтримку. Хоча деякі люди можуть і не усвідомлювати, що соціальні медіа можуть мати і освітню цінність, соціальні мережі є потужним інструментом для мобілізації людей. Переконайтесь, що ваша школа працює на всіх основних каналах соціальних мереж. Якщо це ще не так, попросіть керівництво школи, чи можете ви це створити. Щоразу, коли ваша школа збирається організувати кампанію чи проект, ви можете широко рекламувати їх на цих каналах, щоб якомога більше людей долучилося до цього.
  4. Нехай люди роблять свій внесок по-своєму. Вам потрібна велика підтримка у вдосконаленні вашої школи. Це не означає, що всі повинні допомагати однаково. Якщо ви намагаєтеся знайти підтримку для вдосконалення своєї школи, переконайтесь, що всі розуміють, що вони можуть зробити це по-своєму. Наприклад:
    • Деякі люди добре керують іншими, тоді як інші мають талант писати чи проектувати.
    • Одна людина може допомогти лише в навчальний час, а інша також має час після школи або на вихідних.
    • Деякі люди хочуть щось зробити лише у самому шкільному будинку, а інші також можуть допомогти в околицях (наприклад, збирати гроші).
  5. Переконайтеся, що вдосконалення тривають. Поліпшити свою школу має сенс лише в тому випадку, якщо цей прогрес буде продовжено і надалі. Створення відчуття історії школи чи інституційної пам’яті важливо для довгострокового успіху.
    • Призначити когось шкільним істориком. Він / вона може робити нотатки про будь-які вдосконалення школи та передавати цю інформацію наступному історику.
    • Подивіться, чи для цієї мети в школі можна виділити спеціальне місце. Це може бути куточок у бібліотеці, або частина веб-сайту школи, та / або меморіальна стіна, де можна побачити фотографії, таблички та інші предмети, що нагадують школу.

Попередження

  • Перш ніж вносити будь-які зміни в школу, переконайтеся, що у вас є дозвіл керівництва школи.