Видаліть подряпини з екрану телефону

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЛАЙФХАК - КАК УДАЛИТЬ ЦАРАПИНЫ с экрана телефона, проверяем!
Відеоролик: ЛАЙФХАК - КАК УДАЛИТЬ ЦАРАПИНЫ с экрана телефона, проверяем!

Зміст

Коли сенсорні екрани та смартфони стають нормою, подряпані телефони ніколи не були настільки поширеною проблемою. Це можуть бути поверхневі пошкодження або зламаний екран, залежно від того, наскільки глибока і велика подряпина і де вона знаходиться. У разі сильних подряпин вам зазвичай доведеться замінити екран, але легкі та помірні подряпини можна видалити вдома. Щоб видалити подряпини з екрану телефону, спробуйте видалити їх зубною пастою (якщо екран пластиковий) або поліролем для скла (якщо екран скляний). Після вирішення проблеми вживайте заходів обережності, щоб уникнути нових подряпин.

Крок

Спосіб 1 з 3: Використання зубної пасти (для пластикових екранів)

  1. Майте готову зубну пасту. Ви мали мати зубну пасту у ванній, щоб мати змогу чистити зуби вранці. Зубна паста абразивна і може видаляти подряпини в пластиці так само, як і чистить зуби. Вдома вже є зубна паста у всіх, тому вам не потрібно йти в магазин, щоб її придбати. Ось чому зубна паста - рекомендований засіб для видалення подряпин із пластику. Важливо купувати зубну пасту, яка насправді є пастоподібною, а не гелеву. Щоб мати можливість видалити подряпину, зубна паста повинна мати абразивний ефект. Перевірте упаковку зубної пасти, якщо ви не впевнені, яку саме зубну пасту ви використовуєте.
    • Суміш харчової соди та води настільки ж абразивна, як і зубна паста. Якщо ви віддаєте перевагу харчову соду, ви можете додати трохи води, щоб зробити пасту, і використовувати пасту так само, як зубну пасту.
  2. Купіть скляний лак з оксидом церію. Якщо у вашому телефоні замість пластикового екрану є скло, для видалення подряпин вам потрібно використовувати чистячий засіб, ніж зубна паста або харчова сода. У цьому випадку рекомендується використовувати скляний лак з оксидом церію. Цей тип лаку можна придбати у формі розчинного порошку та готовий до використання. Звичайно, зручніше купувати готовий до використання продукт, але набагато дешевше купувати порошкоподібний оксид церію.
    • 100 грам порошкоподібного оксиду церію має бути більш ніж достатнім для очищення екрану телефону. Це може бути гарною ідеєю придбати більше, якщо пізніше на екрані з’явиться більше подряпин.
  3. Придбайте захисний екран. Стільникові телефони ніколи не були більш крихкими та чутливими до подряпин, ніж сьогодні. У багатьох людей на екрані є захисний екран, і непогано придбати його, якщо ви навіть трохи стурбовані тим, що телефон пошкоджений. Захисний екран, як правило, не надто дорогий і, звичайно, дешевший, ніж заміна екрана або придбання нового телефону, якщо пошкодження досить сильні. Якісні протектори практично незнищенні, тоді як дешеві марки принаймні поглинають шкоду, щоб ваш телефон залишався цілим.
    • Краще придбати протектор екрану із загартованого скла, аніж пластиковий. Захисний екран із загартованого скла є більш міцним, полегшує читання та покращує самопочуття.
  4. Тримайте телефон у безпечному місці. Зазвичай ви не в курсі ситуацій, коли телефон подряпається або пошкодиться. Важливо врахувати, які предмети можуть подряпати телефон і як він може подряпатися. Покладіть телефон у кишеню, відмінну від ключів або монет. Якщо є можливість, покладіть його в сумку на блискавку, щоб випадково не випало.
    • Не кладіть телефон у задню кишеню. Ваш телефон може лопнути, коли ви сидите на ньому, але ви також можете відчувати нервові проблеми від тиску, який чинить на зад.

Поради

  • Багато людей мають проблеми з подряпинами на екрані телефону, і є багато професіоналів, які заробляють свої гроші, виправляючи ці проблеми. Якщо подряпина досить велика або досить глибока або ви не встигаєте її виправити самостійно, ви можете шукати в Інтернеті поблизу вас ремонтну майстерню стільникового телефону. Зауважте, що деякі з цих речей можуть бути досить дорогими. Тому завжди найкраще спробувати вирішити проблему самостійно.
  • Ви повинні зрозуміти, чи є ваш екран пластиковим або скляним, за тим, як він відчуває себе, але корисно шукати інформацію про вашу модель телефону (в Інтернеті або в посібнику користувача), щоб ви знали, який засіб для використання.
  • Зараз продаються телефони з екраном, який «самовиліковується». Пластик у цих телефонах самостійно відновлює помірні подряпини. Якщо на вашому телефоні легко подряпатись, і ви хочете, щоб ваш телефон виглядав якнайкраще, корисно перевірити самовідновлювальний телефон, коли виходите і купуєте новий.

Попередження

  • Якщо ви вирішили використовувати міцний поліроль, ви також можете частково відмити захисний шар на екрані. Цей захисний шар (як олеофобне покриття) призначений для зменшення тертя під час користування телефоном та зробити його більш зручним у використанні. Тож майте це на увазі та зважте всі «за» і «проти» перед тим, як почистити екран.