Бути коханкою

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как быть настоящей любовницей? Идеальная любовница женатого мужчины | Психолог Наталья Корнеева
Відеоролик: Как быть настоящей любовницей? Идеальная любовница женатого мужчины | Психолог Наталья Корнеева

Зміст

Бути коханкою одруженого чоловіка - це не те, що слід сприймати легковажно. Вагомих причин спокусити когось на роман просто немає. Однак, як правило, одружений спокушає іншого. Якщо ви любите його, а він любить вас, йому слід просто залишити дружину і розлучитися, щоб він міг бути з вами. Але це не завжди найкраще рішення для всіх. До того ж, якщо він не хоче цього робити, то ви можете бути впевнені, що він все ще любить свою дружину, тож ви витрачаєте. Не плутайте секс з любов’ю, адже це не завжди працює. Тому не припускайте, що коли він кохає вас, він любить вас і що тоді не любить її; може бути навпаки. Чоловіки можуть любити своїх дружин і все ще спати з кимось іншим. Майте на увазі, що кохання з одруженим чоловіком - це не жарт. Це справа, що поставляється з високою ціною. Кілька людей можуть постраждати від роману, і, на жаль, це зазвичай так.


Крок

  1. Дуже добре подумайте над своїми мотивами. Якщо вас приваблює одружений чоловік, і це взаємно, запитайте себе, чи дійсно ви хочете продовжувати ці стосунки, знаючи, що ви будете проводити канікули наодинці і що ви завжди будете на другому місці по відношенню до його родини.
  2. Будьте розсудливими. Знайте, що якщо ви робите щось, що могло б змусити його дружину розкрити вашу таємницю, він буде ненавидіти вас лише за таке. Тоді він, найімовірніше, покине вас.
  3. Будьте готові зробити все, щоб він захотів бути з вами більше, ніж його дружина. Оскільки ви замінні, вони ні. Вона багато працювала над досягнутим, і не скоро відмовиться від цього. Він потрібен дітям, і якщо він такий хлопець, яким ти думаєш, він не захоче нашкодити своїм дітям.
  4. Переконайтеся, що ваш спільний час незабутній. Це включає в себе веселі, легкі душі речі, наприклад, дуже близькі стосунки, фантазування одне з одним і слухання його, коли йому потрібно поговорити. Це просто речі, які він хоче від вас. Бути жінкою його мрії; він вже має достатньо реальності у своєму житті.
  5. Подаруйте йому безумовну любов, якої він жадає. Якщо ви дійсно хочете, щоб він залишився з вами, то ви повинні прийняти, що він не буде вибирати вас. Це не означає, що ви повинні бути якимсь килимком. Довготривалі стосунки будуються на довірі, близькості та повазі, як і будь-які добрі стосунки. Зазвичай довготривалі стосунки також мають інтелектуальний характер, і не тільки любов і фізичний аспект є головними.
  6. Переконайтеся, що у вас є свій час і простір. Переконайтеся, що він розуміє, що у вас теж є життя без нього. Ти не його раб; ти його шанована коханка та довірена особа.
  7. Якщо ви робите щось на зразок маніпуляцій, погрожуєте закінчити роман і граєте в дитячі ігри, ви просто виходите незрілим і невпевненим, що не зовсім привабливо. Він просто здивується, чому він з кимось, хто поводиться так дивно.
  8. Хоча ви, швидше за все, будете смішно ревнувати його дружину, важливо не говорити з нею зневажливо перед нею. Перш за все, це не потрібно - зрештою, саме ти береш щось, що не є твоїм, і тому ти взагалі не в змозі судити її. По-друге, ти поводишся як котячий і невпевнений у собі, якщо поводишся так. Немає причин сердитися на його дружину, бо вона виявилася першою, хто привернув його увагу.
  9. Тільки уявіть, як би ви почувались, якби хтось лягав спати з вашим чоловіком, батьком ваших дітей. Поставте себе в таку позицію і запитайте себе, чому ви робите щось настільки боляче і розриваєте сім’ю ... термін "шкідник додому" був введений неспроста.
  10. Знайдіть кохану людину, яка дійсно йде на вас і заслуговує на вас, у ЗДОРОВИХ стосунках і таку, у кого є МАЙБУТНЄ - бо вони цього не роблять. Він не залишить її для вас ... ви - другий вибір, і вам краще прийняти цю позицію ... тому що в іншому випадку вам краще піти і шукати більш традиційні стосунки ...
  11. Не розбивайте серця!
  12. Майте на увазі, що в ці часи насильства і заворушень ваше життя може опинитися в небезпеці, якщо обдурена дружина дізнається про це. Чи готові ви піти на цей ризик? Чи готові ви, щоб вас бачили інші як коханку перелюбника? Пам’ятайте, що перелюбниця є кращим детективом, ніж хтось із AIVD. Вона дізнається і викраде вас.

Поради

  • Це допомагає, якщо ви незалежна жінка, яка любить приймати виклики та залишатися одна.
  • Якщо під час роману ви зустрінете когось, хто може просто стати вашим хлопцем чи чоловіком, скористайтеся можливістю двома руками, оскільки ваш одружений чоловік і так не залишить дружину, шанс занадто малий.
  • Все, що ви йому скажете, повинно бути приємним і підлещувати його его. Ні в якому разі не критикуйте його.
  • Дивіться на роман як на додатковий актив у вашому житті, а не на стосунки. Зрештою, ви не можете попросити одруженого чоловіка стати вашим хлопцем, оскільки він просто не в змозі виконувати цю роль. Вам доведеться прийняти, що ви ділитесь цим з кимось іншим.
  • Не залишайте слідів - може бути приємно читати листи / тексти / програми, але вас ВІДБУЮТЬ.
  • Створіть для вас обох обліковий запис електронної пошти, в якому ви зможете надсилати кокетливі повідомлення електронної пошти та фотографії один одному і який не доступний нікому іншому.
  • Якщо ви по-справжньому піклуєтесь одне про одного, ви можете створити чудову дружбу, яка витримає (а може навіть і замінить) початкову новизну та хвилювання, які не важливі в довгостроковій перспективі. Переконавшись, що роман має глибину, він не стане дріб’язковим або прогірклим. Якщо немає справжньої турботи та прихильності, можливо, пора розглянути справу.
  • Обов’язково не дзвоніть і не повідомляйте йому, коли він вдома з нею. Дайте йому можливість зв’язатися з вами. Якщо він першим зв’яжеться з вами, ви знаєте, що безпечно розмовляти чи надсилати повідомлення.

Попередження

  • Чим більше ви очікуєте від позашлюбних стосунків, тим більшим буде розчарування.
  • Це погано вийде. Навіть якщо він залишить для вас дружину, звідки ви знаєте, що він не буде шукати іншої коханки?
  • Пам’ятайте, що ви можете бути не такими сильними і незалежними, як ви думаєте. Ви, ймовірно, постраждаєте.
  • Шанс постраждати дуже високий. Більшість чоловіків просто не залишають своїх дружин, якщо їх не спіймають. І навіть тоді вони, швидше за все, намагатимуться вирішити ситуацію з нею, що на практиці зазвичай означає відмову від коханки. Якщо ви спробуєте розлучити пару, ви будете діяти як їх ворог, і ви втратите його, навіть якщо дружина залишить його.