Використовуйте фіолетовий шампунь

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Выбираем лучший шампунь для блондинок
Відеоролик: Выбираем лучший шампунь для блондинок

Зміст

Вода та хімічні речовини, такі як відбілювач та хлор, можуть пошкодити світле волосся та призвести до того, що їх колір стане жовтуватим та оранжево-жовтим. Якщо ви натуральна блондинка, пофарбували волосся світліше або нещодавно стали сірими, фіолетовий шампунь може повернути вашому волоссю більш природний і блискучий колір. Ви можете використовувати фіолетовий шампунь так мало або скільки завгодно; раз на місяць до двох разів на тиждень - хоча надмірне вживання може змусити волосся стати фіолетовими. Поки ви акуратно використовуєте свій фіолетовий шампунь, ви можете зберегти природний колір волосся та повернути пошкодження.

Крок

Спосіб 1 з 3: Виберіть фіолетовий шампунь

  1. Знайдіть фіолетовий шампунь, який буде густим і не прозорим. Якісний фіолетовий шампунь не буде прозорим за кольором. Якщо можливо, видавіть трохи фіолетового шампуню перед покупкою, щоб переконатися, що він має глибокий, однотонний колір.
    • Хороші варіанти включають шампунь Fanola No Yellow і Schwarzkopf Goodbye Yellow.
    • Ви можете знайти фіолетовий шампунь в Інтернеті, в аптеках і в перукарнях, де також продаються товари.Однак ви можете спершу зателефонувати перукареві, щоб переконатися, що товар у них є на складі.
  2. Купіть темно-фіолетовий шампунь для сивого, сріблястого або платинового світлого волосся. Формули темно-фіолетового, майже індиго-блакитного кольору найкраще працюють на платиново-русявому, сивому і світло-русявому волоссі. Уникайте яскраво-фіолетових шампунів і шукайте темно-фіолетовий шампунь, спеціально розроблений для світлого волосся.
  3. Вибирайте більш яскравий фіолетовий шампунь, якщо у вас світле волосся. Світлому волоссю потрібно менше фіолетового, щоб виявити мідність. Уникайте темно-фіолетових шампунів і йдіть на більш яскравий колір, щоб не перенаситити волосся.
    • Чим світліший колір, тим менше жовтизни він буде вбирати з вашого волосся. Майте це на увазі, вибираючи фіолетовий шампунь.
  4. Уникайте фіолетового шампуню, якщо у вас темне волосся. Фіолетовий шампунь ідеально підходить для зміни світлого або сріблястого волосся з жовтого або помаранчевого на більш світлий і нейтральний відтінок. Це не так добре працює на каштановому або чорному волоссі. Якщо у вас темніше волосся, спробуйте інший спосіб лікування шампунем.

Спосіб 2 з 3: Нанесіть фіолетовий шампунь

  1. Змочіть волосся теплою водою. Перед нанесенням шампуню повністю змочіть волосся. Тепла вода є заспокійливим і корисним для здоров’я вашого волосся. Температура допоможе розкрити волосяні цибулини, щоб ваше волосся могло краще засвоїти фіолетовий шампунь.
  2. Втирайте шампунь у волосся. Нанесіть фіолетовий шампунь на волосся від коренів до кінців. Акуратно масажуйте шампунь, працюючи по волоссю, поки шампунь добре не піниться. Зверніть особливу увагу на проблемні плями - жовтуваті або помаранчеві плями, від яких ви хочете позбутися - на волоссі під час роботи.
    • Якщо ви використовуєте фіолетовий шампунь на світлих тонах, нанесіть шампунь лише на світле волосся. Фіолетовий шампунь ніяк не впливає на темне волосся.
    • Зверніть особливу увагу на своє коріння під час миття голови та щоб уникнути пошкодження волосся в майбутньому.
  3. Нехай шампунь сидить приблизно 2-3 хвилини, якщо у вас волосся від природи світле. Якщо ваше волосся має природний теплий русявий колір з м’якою жовтушністю, 2-3 хвилини має бути достатньо. Через кілька хвилин промийте волосся прохолодною водою.
    • Коріння вашого волосся займуть більше часу, щоб поглинути шампунь, ніж кінці; ось чому ви наносите шампунь спочатку на коріння. Крапки більш пористі і швидше змінюють колір.
    • Рекомендований час може дещо відрізнятися від марки до марки. Шампунь можна залишити у волоссі до 5 хвилин.
  4. Нехай шампунь сидить до 15 хвилин на помаранчевому або фарбованому волоссі. Якщо ваше волосся сильно знебарвлене або ви нещодавно пофарбували волосся, залиште шампунь у волоссі на 5-15 хвилин. Ваше волосся може зайняти більше часу, щоб повністю поглинути колір. Потім змийте шампунь з волосся прохолодною водою.
    • Якщо ви ніколи не користувалися фіолетовим шампунем, спробуйте залишити його у волоссі на 5-10 хвилин, а потім змити. Якщо після сушіння волосся ви помітили незначну різницю або зовсім не вплинули на неї, спробуйте від 10 до 15 хвилин з наступною процедурою.
    • Якщо залишити шампунь у волоссі більше 15 хвилин, після змивання можна очікувати світло-бузкового відтінку. Це може підійти до сивого або сріблястого волосся, але це може зіпсувати природний світлий вигляд.
  5. Нехай шампунь сидить у волоссі 30 хвилин, якщо у вас сиве, сріблясте або платинове волосся. У той час як людей з темнішим волоссям турбує зачищення кольору волосся, людям із срібним або платиновим волоссям вигідніше буде використовувати фіолетовий шампунь довше. Залиште шампунь у вашому волоссі до півгодини, перш ніж змивати його, залежно від того, наскільки кольором або помаранчевим є ваше волосся.
    • На відміну від використання фіолетового шампуню на темно-русявому волоссі, метою використання на срібному або платиновому волоссі є видалення всіх теплих тонів з волосся.
    • Якщо ви хочете залишити шампунь у волоссі на стільки часу (до 30 хвилин), можливо, ви захочете надіти на голову пластикову шапочку для душу, поки ви чекаєте.
  6. Як зазвичай, використовуйте кондиціонер для волосся після змивання шампуню. Завершіть миття волосся за допомогою кондиціонера для зволоження волосся. Якщо ви бажаєте, ви також можете використовувати фіолетовий кондиціонер на додаток до фіолетового шампуню для посилення інтенсивності кольору.
    • Використання фіолетового кондиціонера разом з фіолетовим шампунем може спричинити тьмяний колір. Використовуйте це, лише якщо ви хочете досягти дуже світлого кольору волосся.

Метод 3 з 3: Підтримуйте колір волосся фіолетовим шампунем

  1. Використовуйте фіолетовий шампунь раз на тиждень або всякий раз, коли ви помічаєте помаранчеві тони у волоссі. Чергуйте свій фіолетовий шампунь з кольоровими шампунями, щоб колір волосся був світлим і рівним. Якщо у вас тепле світле волосся від природи, ви також можете просто використовувати шампунь, коли бачите жовті тони. Приділяйте пильну увагу своєму волоссю і використовуйте здоровий глузд, будуючи рутину.
    • Якщо через місяць ви не помітите різниці, ви можете збільшити свій режим до 2-3 фіолетових шампунів на тиждень.
  2. Розведіть фіолетовий шампунь, якщо він занадто сильний для вашого волосся. Хоча фіолетовий шампунь не буде фарбувати волосся, ви можете помітити світло-фіолетові відтінки після миття голови, якщо воно занадто сильне. Щоб цього уникнути, змішайте воду через шампунь у співвідношенні 2: 1 і покладіть шампунь у пульверизатор.
    • Якщо суміш потрібно розбавляти далі, додайте ще води.
    • Цей варіант ідеально підходить тим, у кого вже тепле волосся, хто просто хоче зберегти свій колір.
  3. Нанесіть фіолетовий шампунь на сухе волосся для блискучого покриття. Замість того, щоб використовувати шампунь під душем або ванною, ви можете вмити його у волосся перед тим, як змочити. Залиште шампунь 10 - 15 хвилин, а потім змийте його прохолодною водою. Наносячи шампунь сухим, ви можете зробити волосся блискучим і прибрати оранжево-ішкові тони.
    • Спробуйте цей метод, якщо у вас сильні помаранчеві тони у волоссі, а результати миття волосся фіолетовим шампунем мали незначні результати.
  4. Використовуйте глибокий кондиціонер кілька разів на місяць. Фіолетовий шампунь може з часом висушити волосся. Щоб запобігти сухості, нездоровому волоссю, ви можете застосовувати маску для волосся / глибокий кондиціонер кілька разів на місяць після використання фіолетового шампуню або коли волосся починає відчувати сухість.
    • Якщо у вас кучеряве волосся, часто посічені кінчики, тьмяний колір або часто ламане волосся, можливо, ви відчуваєте сухість волосся.

Поради

  • Будьте терплячі, використовуючи фіолетовий шампунь. Хоча на початку ви можете побачити деякі результати, може знадобитися більше часу (кілька процедур), перш ніж ви побачите чітку різницю у кольорі волосся.

Попередження

  • Фіолетовий шампунь - це не фарба для волосся, тому він не відбілить волосся. Це може лише повернути шкоду назад і повернути волоссю первісний колір.