Вивчення робототехніки

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Собрал рабочий Детектор Лжи из конструктора! Электронный конструктор ZNATOK на 999 схем!
Відеоролик: Собрал рабочий Детектор Лжи из конструктора! Электронный конструктор ZNATOK на 999 схем!

Зміст

Робототехніка - це хобі, яке при програмуванні та побудові власних роботів може принести тривале задоволення і навіть стати майбутньою кар’єрою. Якщо ви хочете навчитися робототехніці, найкращий спосіб зробити це - навчитися інформатиці, кодуванню, фізиці та лінійній алгебрі. Звідти ви можете відвідувати уроки робототехніки, брати участь у клубах та змаганнях, а також вдосконалювати свої базові навички робототехніки, щоб постійно вдосконалюватися. Незалежно від того, скільки тобі років чи твої навички роботи з комп’ютером, кожен може вивчити цю веселу та захоплюючу тему.

Крок

Частина 1 з 3: Вивчення основ

  1. Практикуйся з легке програмування щоб ви могли програмувати своїх роботів. Програмування є основною частиною робототехніки, і ви повинні знати, як використовувати змінні, робити умовні оператори, використовувати функції та інші основні навички кодування. Виберіть мову кодування та вивчіть її самостійно або пройдіть заняття з кодування, щоб покращити свої навички.
    • Найпопулярнішими мовами кодування робототехніки є Python та C ++.
  2. Навчіться лінійна алгебра для підготовки до побудови роботів. Основи алгебри є важливими як для програмування роботів, так і для модифікації їх коду. Візьміть математику в середній школі, а потім у коледжі, або самостійно вивчайте алгебру, щоб зміцнити свої математичні навички.
    • Якщо у вас проблеми з математикою, і ви все ще є студентом, попросіть про допомогу свого вчителя математики або вихователя. Багато середніх шкіл, коледжів та університетів також мають підручники з математики, щоб допомогти студентам, яким важко викладати важливі поняття.
  3. Навчіться фізика як фон для вивчення робототехніки. Створюючи роботів, ви повинні розуміти, як ваш робот рухається та взаємодіє із зовнішнім світом. Якщо ви новачок у фізиці, зареєструйтесь в онлайн-програмі або вивчіть основи фізики самостійно.
    • Багато Інтернет-організацій, такі як KhanAcademy та The Open University, пропонують безкоштовні курси фізики, математики та навіть інформатики.
  4. Вивчайте інформатику, щоб зміцнити свої навички робототехніки. Робототехніка тісно пов’язана з інформатикою, і дуже добре розуміння останньої є ключем до вивчення першої. Практикуйте або вивчайте базові навички роботи з комп’ютером і намагайтеся йти в ногу зі статтями чи веб-сайтами з інформатики.
    • Багато коледжів пропонують курси інформатики в Інтернеті або на замовлення за зниженою ціною, навіть якщо ви не записалися на навчання.

Частина 2 з 3: Вдосконалюйте свої навички

  1. Створіть власного робота за допомогою набору або самостійно. Після того, як ви вивчите основні навички робототехніки, придбайте роботобудівний набір та побудуйте свого робота, використовуючи програмування, математику та ручну майстерність відповідно до інструкцій набору. Ви також можете створити власного робота за допомогою деталей та інструментів, доступних у більшості будівельних магазинів.
    • Ви можете придбати набори для створення роботів в Інтернеті або в багатьох магазинах електроніки.
    • Почніть із простих роботів і, набуваючи досвіду, з часом переходьте до складних моделей.
  2. Пройдіть особисті або онлайн-курси робототехніки, щоб покращити свої навички. Хоча самостійно вивчати робототехніку корисно, уроки робототехніки можуть навчити вас передовим технікам. Запитайте у місцевих коледжів чи громадських центрів, чи пропонують вони уроки робототехніки, або запишіться на онлайн-курс, щоб або розвивати, або вдосконалювати свої навички роботи.
    • Якщо у вас немає часу на заняття, ви можете натомість читати книги або статті з робототехніки.
  3. Приєднуйтесь до клубу робототехніки, щоб поділитися своїм захопленням з іншими та отримати пораду. Робототехніка - це не просто хобі - якщо ви зацікавлені у створенні роботів з іншими людьми, це також може стати способом налагодити міцні дружні стосунки. Приєднуйтесь до клубу робототехніки у вашій школі чи громадському центрі, щоб поділитися своїм хобі з іншими людьми та вивчити нові способи створення роботів.
    • Якщо ви не можете знайти клуби робототехніки у своєму районі, подумайте про створення власного.
  4. Вступайте у змагання з робототехніки, коли будете готові демонструвати свої проекти. Дізнавшись, як програмувати базових роботів, ви можете зареєструватися на місцевому чи великому змаганні з робототехніки. Неважливо, що ви виконуєте - змагання з робототехніки можуть стати чудовим способом перевірити своїх роботів і навчитися робити їх кращими.
    • Якщо вам не подобається брати участь у змаганнях, ви завжди можете відвідати його. Ви можете не тільки відчути, що таке змагання з робототехніки, але й отримати натхнення для власних роботів, спостерігаючи за різними змаганнями.

Частина 3 з 3: Вивчення передової робототехніки

  1. Навчіться тригонометрія та статистика для передової робототехніки. Хоча лінійної алгебри достатньо для базових роботів, можливо, вам доведеться вивчити просунуту математику для побудови складних роботів. Вивчайте тригонометрію або статистику самостійно, проходьте курс у школі або проходьте курс онлайн.
    • Якщо у вас є проблеми з передовою математикою, зверніться за порадою до любителя робототехніки. Можливо, вам вдасться пов’язати математику з навичками, які ви знаєте та розумієте, щоб полегшити вивчення нових понять.
  2. Вивчіть операційну систему Robot, щоб налаштувати свої проекти. Операційна система роботів (ROS) - це найбільш широко застосовувана програмна система для побудови роботів. Якщо ви хочете створити своїх власних складних роботів без допомоги набору чи керівництва, вивчення того, як користуватися ROS, може допомогти вам програмувати свої винаходи.
    • Використання ROS вимагає володіння мовою програмування, переважно C ++ або Python. Перш ніж завантажувати ROS, витратьте час на відточування своїх навичок програмування.
    • Ви також можете пройти курс ROS в Інтернеті або в деяких коледжах / університетах, щоб дізнатись більше про програмне забезпечення та вирішити будь-які запитання, які у вас можуть виникнути.
  3. За бажанням отримайте ступінь інженера-робототехніки. Якщо ви серйозно ставитесь до робототехніки, ступінь інженера-робототехніки може навчити вас розробці, усуненню та ремонту складних роботів. Отримайте ступінь бакалавра робототехніки, щоб дізнатися більше про індустрію робототехніки та вивчити передові навички.
    • Для шкіл, які не пропонують інженерію робототехніки, машинобудування може надати подібні навички для побудови та програмування роботів.
  4. Станьте інженером-робототехнікою, щоб перетворити своє хобі на кар’єру. Якщо ви розвиваєте захоплення своїм хобі, інженерія робототехніки - це кар’єра, яка передбачає проектування та виготовлення роботів. Для того, щоб стати інженером-робототехнікою, більшість компаній потребують ступеня бакалавра або, бажано, ступеня магістра в галузі інженерії робототехніки або суміжної галузі техніки.
    • Деякі суміжні галузі дослідження - машинобудування, електротехнічне та біомедичне машинобудування.
    • В обов'язки інженерів робототехніки входить проектування та тестування роботів, налагодження кодів, обслуговування або ремонт роботів та інтеграція роботів з електронними пристроями.

Поради

  • Розвиток навичок робототехніки вимагає часу, зусиль та відданості. Якщо у вас спочатку виникають проблеми з вивченням основ, не здавайтесь. Продовжуйте практикувати свої слабкі сторони, поки вони врешті-решт не стануть сильними сторонами.
  • Навчання програмуванню - одна з найважливіших навичок побудови та програмування роботів. Перш ніж пройти курс робототехніки або побудувати свого першого робота, потренуйтеся в базовому програмуванні на такій популярній мові, як Java, C ++ або Python.

Попередження

  • Вивчаючи робототехніку та будуючи роботів, ви працюєте з електронікою, з якою доводиться поводитися обережно. Якщо ви дитина або дорослий, працюйте над робототехнікою лише під наглядом дорослих.