Будучи в безпеці

Автор: Tamara Smith
Дата Створення: 25 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Послання 569. Віруючі ніколи не повинні почуватися в безпеці, будучи переконаними, що... (озвучено)
Відеоролик: Послання 569. Віруючі ніколи не повинні почуватися в безпеці, будучи переконаними, що... (озвучено)

Зміст

Ніхто не повинен боятися за свою безпеку. Не діти, але й дорослі. Довіртесь, що ви можете захистити себе та свою сім’ю, дотримуючись простих заходів безпеки вдома, дотримуючись вказівок з техніки безпеки, коли ви виходите вночі, та безпечно переглядаючи Інтернет. Переконайтесь, що ваші діти в безпеці, дотримуючись деяких основних правил безпеки. Таким чином ви зможете прожити своє життя максимально безпечно і безпечно.

Крок

Метод 1 з 4: Будьте в безпеці вдома

  1. Завжди майте в наявності аптечку. Щоб ваш будинок був якомога безпечнішим та підготовленим, доцільно мати під рукою хорошу аптечку для надзвичайних ситуацій. Ви можете придбати заздалегідь упаковану коробку, а можна зібрати свою власну і зберігати в рибному футлярі або пластиковій коробці. Переконайтеся, що він включає наступне:
    • Очистіть пов’язки, пов’язки та марлю
    • Антибактеріальна мазь
    • Знеболюючі
    • Дезінфікуючий засіб
    • Стрічка
    • Антибіотики
  2. Запасіться надзвичайними запасами. Ви хочете бути добре підготовленими до надзвичайних ситуацій. У безпечному будинку повинні бути такі предмети. Тримайте їх у сейфі, коли вони вам потрібні:
    • Батареї та ліхтарик
    • Кишеньковий ніж
    • Голка і нитка
    • Банки з продуктами харчування та іншими предметами, що не псуються
    • Багато води
    • Запальнички або сірники
    • Радіо
  3. Захистіть свій будинок від ризику пожежі. Незалежно від того, є ви власником житла чи орендуєте житло, важливо вжити заходів для захисту вашого будинку від небезпеки пожежі. Зробіть наступний крок, щоб спати комфортно і безпечно вночі, знаючи, що ви зробили все можливе, щоб захистити свій будинок від пожежі:
    • Встановіть детектори диму та регулярно тестуйте їх
    • Тримайте у своєму будинку вогнегасник і регулярно замінюйте його
    • Відключіть електронні пристрої, які не використовуються. Також переконайтесь, що електропроводка актуальна.
    • Створіть план евакуації та практикуйте його разом із родиною.
  4. Захистіть свій будинок від крадіжки. Злом - це одне з найбільш травматичних переживань, яке хтось може пережити, і це може створити значну впевненість у впевненості в собі. Виконайте такі заходи, щоб це не вплинуло на вас та вашу сім'ю:
    • Встановіть систему безпеки та переконайтеся, що ви маєте її.
    • Встановіть сусідські варти
    • Переконайтесь, що на всіх дверях і вікнах є якісні замки.
    • Підтримуйте порядок у своєму дворі та переконайтеся, що він добре освітлений.
    • Поставте свою машину в гараж, якщо вона у вас є.
  5. Захистіть дитину від свого будинку, якщо у вас є діти. Якщо у вас є або ви плануєте мати дітей, переконайтеся, що все працює безперебійно, захистивши дитину від будинку. Діти не знають нічого кращого, тому від вас залежить, чи не трапиться аварій, тому пам’ятайте про наступні дії, захищаючи дитину від будинку:
    • Поставте ворота у верхній частині сходів.
    • Сховати вилки та розетки.
    • Зберігайте небезпечні засоби для чищення тощо в закритих або недоступних місцях.

Спосіб 2 з 4: Будьте в безпеці вночі

  1. Принесіть стільниковий телефон. Якщо ви виходите ввечері або навіть просто повертаєте за ріг, розумно взяти з собою мобільний телефон. Таким чином ви можете зв’язатися з кимось у разі надзвичайної ситуації. Переконайтеся, що в кишені або сумочці постійно є повністю заряджений мобільний телефон.
    • Якщо у вас є iPhone, налаштуйте його, щоб ви могли відстежувати його через свій обліковий запис Apple. Робіть це на випадок, якщо ви загубите телефон або його викрадуть.
    • Іноді розумніше тримати телефон поза полем зору, якщо він вам абсолютно не потрібен. Якщо у вас є абсолютно новий смартфон, то ви є більш привабливою мішенню для грабіжників.
  2. Подорож у групах. Завжди найкраще оточити себе кількома людьми, коли ти гуляєш по вулиці вночі. Чоловік чи жінка, молодий чи старий, ти безпечніший, якщо маєш підкріплення. Не виходьте на вулицю самі пізно ввечері.
    • Якщо вам все одно доведеться виходити наодинці, залишайтеся в добре освітлених районах, користуйтесь відомими маршрутами та намагайтеся якомога швидше дістатися від А до Б. Зателефонуйте комусь, щоб повідомити їх про ваші плани подорожей. Зробіть це якомога швидше.
    • Якщо ви виїжджаєте, переконайтесь, що транспорт організований вчасно. Якщо ви все ще знаходитесь у місті о 02:00 і ще не маєте транспорту, ви можете опинитися у скрутному становищі.
    • Тримайтеся подалі від районів, де поширена злочинність. Дізнатися, які райони небезпечніші за інші, можна в міському офісі та в Інтернеті. Уникайте цих районів, якщо ви гуляєте поодинці.
  3. Повідомте людям, куди ви прямуєте. Намагайтеся підтримувати зв’язок, коли виходите на вулицю. Вам не потрібно робити велику справу, щоб зв’язуватися з кимось кожні стільки хвилин. Безпека - першорядне. Нехай батьки, близькі друзі чи інші кохані знають, куди ви йдете, де ви знаходитесь і коли очікуєте повернення. Принаймні, ви заважаєте людям хвилюватися.
  4. Навчіться правильно захищатися. Навчившись захищати себе у випадку конфронтації, ви почуватиметеся в безпеці. Ви не повинні бути параноїками, і вам не потрібно, якщо ви знаєте, що можете захиститися, коли ситуація вимагає цього.
        • Намагайтеся уникнути фізичного протистояння будь-якою ціною. Найкращий спосіб виграти бій - це не битися.

Метод 3 з 4: Будьте в безпеці в Інтернеті

  1. Виберіть захищені паролі. Ніколи не використовуйте прозорі паролі, такі як "пароль" або "12345". Зломщики паролів можуть занадто швидко зрозуміти ці загальні паролі. Тому вони настільки ж корисні, як і взагалі не використовувати пароль.Виберіть захищені паролі, що складаються з комбінації літер, цифр та спеціальних символів.
  2. Вийдіть із системи, коли закінчите. Завжди виходьте з веб-сайтів, на які вам потрібно було увійти. Сюди входять веб-сайти для веб-пошти, соціальних мереж та інших веб-сайтів, з якими ви не хочете, щоб вас плутали. Це особливо стосується загальнодоступних комп’ютерів, але це також гарна ідея робити на своїх персональних комп’ютерах.
  3. Зберігайте особисту інформацію особистою. Ніколи не розголошуйте в Інтернеті конфіденційну інформацію, таку як ваше повне ім’я, адреса, номер телефону, електронна адреса чи банківські реквізити. Ні на сайті, ні в чаті, ні в Twitter, ні в Facebook тощо.
    • Встановіть налаштування конфіденційності так, щоб абсолютно нічого не стало загальнодоступним, на що ви не дали дозволу. Докладати зусиль, щоб захистити все, щоб сторонні погляди не могли потрапити до ваших публікацій та фотографій, більше, ніж варто.
    • Якщо незнайома людина запитує ваші особисті дані, скажіть щось на кшталт: «Деякі речі, про які ви не повинні говорити в Інтернеті».
  4. Прочитайте умови використання. Перш ніж реєструватися на певному сайті, ви повинні уважно прочитати умови використання. Прочитайте всі дрібні шрифти та переконайтеся, що ви не згодні з речами, з якими ви не згодні. Це може здатися нудним, але це приносить додаткову безпеку.

Метод 4 з 4: Захист у безпеці (для дітей)

  1. Не робіть небезпечних ставок. Не вибирайте "робити" чи "сміти" у "Робити, сміти чи правду". Якщо хтось кидає вам заклик щось робити, відійдіть.
  2. Завжди відмовляйте, якщо друг пропонує вам наркотики або сигарети, особливо якщо ви неповнолітній.
  3. Не тусуйся з небезпечними людьми. Якщо ви спілкуєтеся з небезпечними людьми, ви, швидше за все, піддаєтеся негативному тиску з боку однолітків.
  4. Дотримуйтесь своїх довірених друзів (таких як діти, яких ви знаєте давно) та дорослих дорослих. Вони гарантують, що ви будете в безпеці і не потрапите в халепу.
  5. Ніколи не виходьте з дому, не повідомивши попередньо опікуна. Скажіть йому / їй, коли ви будете вдома, куди ви їдете та з ким ви їдете.
  6. Не приймайте нічого від когось іншого. Якщо ви щось забираєте у когось і не знаєте, що це, не беріть! Ви можете потрапити в неприємності, якщо вас спіймають, навіть якщо хтось вам їх дав.
  7. Ніколи не сідайте в чужу машину. Якщо незнайомець пропонує вам сісти в машину, біжіть в іншу сторону якомога швидше і кричіть якомога голосніше.
  8. Не ходіть самі. Якщо вам доведеться кудись їхати, як торговий центр, ніколи не їдьте наодинці. Завжди йдіть з групою друзів, щоб менше шансів бути виділеними.
  9. Не ходіть ночами. Вночі це навіть небезпечніше, ніж вдень, тому що у вас менше видимості. Коли ви виходите вночі повинен, залишайтеся в місцях, які добре освітлені.
  10. Виберіть звичайний шлях додому. Не йдіть тим невідомим маршрутом, який ви виявили двадцять хвилин тому. Виберіть маршрут, який ви вже знаєте, щоб батьки знали, де вас знайти.
  11. Не відставайте в школі, якщо ваш опікун не схвалить це, і це не організує школа.
  12. Ніколи не залишайте шкільну територію. Якщо ви бачите свій мобільний телефон на лавці, спочатку скажіть своєму вчителю. Тоді ви можете забрати його і повернутися.
  13. Ніколи не відповідайте на тривожні повідомлення, поки ви навчаєтесь у школі. Якщо ви отримаєте тривожне повідомлення, не відповідайте та повідомте нам негайно до вчителя!
  14. Не приймайте поїздку від друзів, не повідомивши попередньо свого опікуна.
  15. Знайте процедуру евакуації вашої школи. Приділяйте пильну увагу під час вправ і заохочуйте своїх однокласників робити те саме.

Поради

  • Якщо з вами трапляється щось погане, повідомте про це батькам. Не намагайтеся бути героєм і приховувати це. Вам слід хоча б поговорити про це. Можливо, потрібно щось зробити з причетними людьми.
  • Дотримуйтесь порад батьків. Якщо вони кажуть вам, що певні місця небезпечні, послухайте їх.
  • Виходячи, скажіть батькам, куди ви їдете. Таким чином, їм не потрібно турбуватися, де ви знаходитесь, і завжди можуть швидко їх знайти, якщо це потрібно.