Станьте вчителем йоги

Автор: John Pratt
Дата Створення: 9 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как стать преподавателем йоги?  Cергей Литау
Відеоролик: Как стать преподавателем йоги? Cергей Литау

Зміст

Якщо ви захоплені йогою, цінуєте її користь для здоров’я і хочете поділитися цими перевагами з іншими людьми, ви можете бути ідеальним вчителем йоги! Прочитайте цю статтю, щоб дізнатися, як це зробити.

Крок

Метод 1 з 2: Частина 1: Отримайте сертифікат

  1. Регулярно займайтеся йогою. Перш ніж почати викладати йогу, ви повинні присвятити її практиці і досконало опанувати всі пози. Якщо ви новачок, знайдіть студію неподалік і починайте брати уроки, врешті-решт просуваючись до просунутої групи.
    • Дослідіть різні типи йоги: аштанга, бікрам, хатха, Айенгар, крипалу. Спробуйте різні уроки, щоб побачити, який вид ви хотіли б викладати.
  2. Визначтесь, де ви хочете викладати йогу. Оскільки не існує універсально сертифікованої програми для вчителів йоги, ви повинні вирішити, які вимоги має ваша студія.
    • Зверніться до людини, яка складає ваш графік занять у тренажерному залі, або до керівника студії йоги, де ви хотіли б працювати. Запитайте їх, чи потрібна їм певна програма вправ.
  3. Отримайте правильну підготовку. Більшість студій хочуть, щоб ви пройшли приблизно 200 годин навчання перед тим, як навчати групі. Знову ж таки, запитуйте деталі в тренажерному залі чи студії йоги, де ви хотіли б працювати.
    • Знайдіть школу або студію йоги, яка проводить навчання для майбутніх вчителів йоги. Ці уроки не просто навчать вас поставам і процедурам; ви також дізнаєтесь про анатомію тіла, запобігання травмам та філософію та історію йоги.
    • Подумайте про підвищення кваліфікації. Якщо ви хочете навчати просунутих учнів або хочете навчитися вчити йогу спеціальних груп (наприклад, різних вікових груп або людей з травмами), подумайте про 500-годинну програму тренувань.
    • Оновіть свій диплом. Деякі студії вимагають регулярного проходження додаткових курсів. Дотримуйтесь цих вимог за потреби.
  4. Знайдіть роботу викладачем. Йдіть до студії (студій), де ви хочете викладати, та приєднуйтесь до занять, щоб пізнати атмосферу та стиль. Пам’ятайте, що всі студії йоги різні.
    • Зустріньте викладачів та інших працівників. Поділіться з ними своїм досвідом та задайте їм питання щодо навчальних програм, які вони мають. Обов’язково майте своє резюме і принесіть свій диплом.
    • Відвідайте різні студії в цьому районі, щоб мати кілька варіантів.

Метод 2 із 2: Частина 2: Будьте ефективним вчителем

  1. Спостерігайте за викладачами з більшим досвідом. Якою б не була ваша освіта, найкращий спосіб вдосконалити свій стиль викладання - це вчитися у більш досвідчених колег. Проходьте різноманітні уроки йоги в різних студіях від різних викладачів і насолоджуйтесь якостями найкращих вчителів, з якими ви зіткнетесь.
    • Приділіть пильну увагу викладачам, які мають найбільші класи. Погляньте добре на те, що вони роблять по-іншому, і застосуйте ці методи, якщо ви збираєтесь викладати у власному класі.
  2. Відчувайте себе комфортно перед групою. Ведення класу вимагає від вас можливості спілкуватися з іншими один на один, а також легко говорити перед цілою групою.
  3. Будь універсальним. Хороший вчитель йоги може легко змінити свій розпорядок дня, щоб зробити уроки цікавими, і може адаптувати конкретний урок до особливих потреб своїх учнів. Чим більше у вас досвіду, тим краще.
  4. Бути позитивним. Якщо ви хочете, щоб люди продовжували приходити до вашого класу, вам слід переконатися, що вони почуваються добре у собі. Нехай вони будуть мотивовані як позитивним твердженням, так і конструктивною критикою.
    • Зверніть увагу на своїх студентів та дайте їм відгук про те, як у них справи. Це показує вашим студентам, що ви дійсно піклуєтесь про них.
  5. Попросіть своїх студентів про відгук. Попросіть своїх учнів час від часу заповнювати анкету про ваші уроки в кінці уроку, щоб ви могли вдосконалити свої майбутні.