Як безкоштовно отримати речі в Stardoll

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПОЛУЧИТЬ ВСЕ ДОМА БЕСПЛАТНО в ТОКА БОКА?! НОВОЕ ОБНОВЛЕНИЕ ДИЗАЙНЕР ДОМОВ! Toca Life World
Відеоролик: КАК ПОЛУЧИТЬ ВСЕ ДОМА БЕСПЛАТНО в ТОКА БОКА?! НОВОЕ ОБНОВЛЕНИЕ ДИЗАЙНЕР ДОМОВ! Toca Life World

Зміст

В онлайн-грі Stardoll віртуальна валюта може бути використана для придбання якихось речей, одягу, аксесуарів, предметів домашнього ужитку і макіяжу. Можна заробити або купити Starcoins або Stardollars, однак існують альтернативні шляхи, за допомогою яких можна безкоштовно отримати речі. Просто займаючись своїми звичайними справами в Stardoll, такими як вхід в систему і пошук друзів, ви можете заробити очки і гроші, які можна витратити на придбання різних товарів. Але якщо ви бажаєте випробувати удачу і отримати гроші або речі абсолютно безкоштовно, то існує кілька шляхів і прийомів, застосовуючи які ви зможете розжитися корисними аксесуарами.

кроки

Частина 1 з 2: Дає можливість отримувати безкоштовні речей

  1. 1 Використовуйте фан-сайти. Існує кілька веб-сайтів, які призначені для збору пропозицій речей Stardoll по всьому світу, і для того, щоб забезпечувати до них доступ користувачів з усіх країн. Одним з найпопулярніших сайтів є Underneath Stardoll. How to Get Free - це ще один веб-сайт, який спеціалізується на отриманні халяви в Stardoll.
    • Під час відвідування цих сайтів вам, можливо, доведеться перейти по посиланнях на ресурс компаній Stardoll, і, слідуючи інструкціям, отримати свої подарунки.
    • Щоб скористатися пропозиціями з інших країн, вам, швидше за все, доведеться використовувати проксі-сервер, за допомогою якого можна створити видимість фізичного перебування в тій місцевості. Просто введіть в пошукову систему запит "бажана країна> проксі сервер", і ви отримаєте список можливих варіантів.
  2. 2 Отримайте безкоштовні мішки з подарунками, використовуючи код подарункової карти. Існує як мінімум три загальнодоступних безкоштовних коду, які дозволяють отримати подарункові набори в Stardoll. Увійшовши в Stardoll, наведіть курсор на ваш баланс Stardollar і натисніть, коли з'явиться "Get More" ( "отримати більше"). У вкладці "2 інших способу" перейдіть до "Gift Card" ( "подарункова карта"). Введіть нижченаведені подарункові коди по одному за раз, і за кожен з них ви отримаєте безкоштовний мішок подарунків (поверніться назад в "Апартаменти", щоб відкрити мішки):
    • RH-ZZSJ486M3
    • RH-D4JJNP3KA
    • RH-VSYDKK6PR
  3. 3 Вступайте в клуби, членство в яких винагороджується подарунками. Існує безліч клубів Stardoll, вступивши в які можна отримати безкоштовні речі від адміністрації. Зверніть увагу, що для вступу у вас повинен бути рівень не нижче восьмого.Ось пара клубів, які дають безкоштовні подарунки новим членам:
    • Amy Diamond Saturdays роздає безкоштовні плакати
    • Tokio Hotel подарує синю голову
  4. 4 Скачайте хак або чит для Stardoll. Хакі і чіти - це програми, які дозволяють заповнити ваш банк аккаунта Stardoll, нічого при цьому не роблячи. Якщо ви підете цим шляхом, остерігайтеся шкідливих програм, які встановлюють рекламне або вірусне програмне забезпечення на ваш комп'ютер, що може призвести до крадіжки аккаунта.
  5. 5 Беріть участь в конкурсах. Деякі конкурси, такі як The Vote, дають щоденні нагороди тільки за голосування. Щоб взяти участь в конкурсах, зайдіть в The Vote і проголосуйте за вашу улюблену фотографію - так ви отримаєте шанс на виграш безкоштовного подарунка.

Частина 2 з 2: Використання переваг пропозицій і щоденних викликів

  1. 1 Знайдіть і запросіть друзів. Кожен раз, коли запрошений вами в Stardoll один підтвердить адресу електронної пошти, ви будете отримувати безкоштовні Starpoints. Ще краще, якщо запрошений вами людина сплатить аккаунт Superstar; в цьому випадку ви отримаєте найлегші в вашому житті 50 Stardollar.
    • Щоб подружиться, натисніть "Make More Friends" в лівому навігаційному меню, або клікніть вверху сторінки по вкладці "Chat & Friends" ( "чат і друзі").
  2. 2 Отримайте вигоду від спеціальних пропозицій в соціальних мережах. Пропозиції постійно змінюються, але зазвичай можуть включати в себе установку панелей інструментів в обмін на Starcoins або Stardollars, які пов'язують таким чином ваш аккаунт Stardoll з аккаунтом Facebook і завантажують необхідні додатки.
    • Щоб отримати доступ до цих простих способів заробітку грошей, перейдіть в My Account> Earn Stardollars> Stardoll Offers.
  3. 3 Грайте в ігри за гроші. З Stardoll співпрацює безліч компаній, які готові платити вам Starcoin або Stardollar за час, який ви проводите за звичайною грою, або за скачування додатків і потім за те, що ви будете грати в ігри.
  4. 4 Знайдіть інші пропозиції, які допоможуть вам легко отримати гроші. Інші компанії, які співпрацюють з Stardoll, і сама Stardoll винагородять вас за завершення завдання, установку і відкриття різних додатків на вашому мобільному пристрої, перегляд відео, і проведене в відеоіграх час.
    • Ви можете швидко отримати більше 100 Stardollar, якщо просто зареєструєтесь на різних сайтах і створите там профілі.

Схожі статті

  • Як безкоштовно отримати одяг на Stardoll