Як бути з подругою свого хлопця

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 15 Червень 2021
Дата Оновлення: 15 Вересень 2024
Anonim
ГАДАНИЕ НА БУМАГЕ "ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ"✨Guessing "Who secretly loves you"
Відеоролик: ГАДАНИЕ НА БУМАГЕ "ТАЙНАЯ ЛЮБОВЬ"✨Guessing "Who secretly loves you"

Зміст

У вас є хлопець, якого ви любите і який любить вас у відповідь. Ідеально, чи не так? Але почекайте, він познайомив вас з дівчиною, яку вважає своїм кращим другом, і ви не можете знайти жодної причини, чому вона повинна вам подобатися. Ваше життя перетворюється на муку, тому що всякий раз, коли він згадує її або щось з нею пов'язане, ви відчуваєте укол болю. Ви знаєте, що це недобре, тому що заподіює шкоду вашим відносинам, які без цього були б просто чарівні. Наведені нижче рекомендації можуть вам і не допомогти, але, по крайней мере, ви будете знати, що не самотні в своїх переживаннях з приводу подібної дилеми.

кроки

  1. 1 Поговоріть зі своїм хлопцем, скажіть йому, що вам не подобається його подруга. Можливо, це завдасть йому біль, але набагато болючіше, коли подібні речі приховують.
  2. 2 Якщо можливо, поясніть йому причину. Це може здаватися дивним, але дівчатам іноді не подобаються інші дівчата без будь-якої на те причини; хлопці просто цього не розуміють. Якщо тільки ви не ненавидите всіх підряд, можливо, він зрозуміє, чому ви так себе почуваєте.
  3. 3 Порозумівшись з ним одного разу, проявіть до нього поблажливість. Чи не коментуйте кожне його згадка про цю дівчину. Нехай це пройде.
  4. 4 Коли постає питання про зустрічах, на яких присутня ця дівчина, прийміть рішення, чи будете ви в цьому брати участь чи ні.
    • Якщо ви виберете піти і перебувати в цій ситуації, уникайте прямих контактів з нею. Якщо не можете уникнути, спілкуйтеся як можна рідше. Почуття складно підроблювати, але, по крайней мере, ви дасте зрозуміти, що готові дотримуватися загальноприйнятих норм ввічливості, так що краще не переходите межу.
  5. 5 Повторіть вищевказані кроки, знову і знову. Хочеться сподіватися, що ваш хлопець досить розумний, щоб зрозуміти і мінімізувати кількість і тривалість ситуацій, в яких вам обом потрібно перетинатися. У той же час, вам може бути анітрохи не краще, якщо ви будете знати, що вони регулярно спілкуються, а ви виключені з цього спілкування, тому що ваш хлопець знає, що вона вам не подобається. Навчіться жити з цим або все може бути зіпсовано.

Поради

  • Розслабтеся, він вибрав вас. Чи не відштовхуйте його безпричинними сльозами.
  • Причина, по якій вона вам не подобається, швидше за все, полягає в тому, що на якомусь підсвідомому рівні (на якому жінки "безпричинно" недолюблюють інших жінок) ви відчуваєте загрозу з її боку. Можливо, реальної загрози зовсім і немає, так що краще подолати себе і познайомитися з нею ближче, поважаючи вибір вашого хлопця щодо того, з ким проводити час. Уявіть себе на його місці (йому не подобається хлопець, який є вашим найкращим другом), це допоможе вам краще його зрозуміти.
  • Постарайтеся прикинутися, що на вас не впливає присутність цієї дівчини. Просто зробіть вигляд, що ви її не помічаєте або що ви нічого не знаєте.Переконайте себе, що в даному випадку, незнання - блаженство. Читайте про себе мантру про те, що ваш хлопець вас по-справжньому любить, і прагнете до того, що буде краще для ваших відносин. Вам просто потрібно вірити йому, незважаючи на почуття загрози.
  • Намагайтеся не боротися з більшістю, тобто зі своїм хлопцем, з яким дорога подруга, і його подругою, якій доріг ваш хлопець. Іноді може здаватися, що вона любить його так, немов він її партнер. Це нічого не означає, а лише створює напругу між вами і вашим хлопцем.
  • Не намагайтеся протистояти дівчину. Вам це заподіє більше болю, ніж їй. Можливо, вони вже півжиття знайомі, але ви зі своїм хлопцем почали зовсім інші відносини, можливо, до кінця життя - ну і що, що у них є своя історія?
  • Можливо, якщо ви будете досить довго прикидатися, врешті-решт, ви з нею поладите.
  • Спробуйте поговорити з ним і з його подругою.

попередження

  • Ви можете думати, що все в порядку, але існує ефект накопичення, і одного разу ви можете вибухнути! Якщо вона вам щиро не подобається, можливо, ви ніколи не зможете знайти спільну мову.
  • З тієї ж причини може виникнути проблема і з вашим емоційним здоров'ям.
  • Чим більше ви чіпляєтеся до подруги свого хлопця, тим більше це може віддаляти його від вас.
  • Можливо, ви багато плачете ... не намагайтеся прикидатися з нею друзями, це може ще більше погіршити ситуацію.

Що вам знадобиться

  • сильне серце
  • Багато довіри до свого хлопця
  • Гарна самооцінка, щоб не відчувати загрози з боку його подруги, яка, схоже, піклується про нього більше, ніж про свого чоловіка
  • Хороші акторські навички (необов'язково), щоб під час контактів з нею прикинутися спокійною.