Як бути счастілвим і любити себе, навіть якщо все принижують вас

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Токсичні батьки: хто вони такі і як шкодять своїм дітям?
Відеоролик: Токсичні батьки: хто вони такі і як шкодять своїм дітям?

Зміст

"Life is a banquet, and most poor suckers are starving to death!" - Auntie Mame

Finding your own happiness starts and ends with you. Read on to find out how to have more joy in life.

кроки

  1. 1 Слухайте принизливі фрази. Це щось незначне по типу: "Я ненавиджу цей колір, який на вас", або грубий коментар, такий як, "Ти лінивий!"? Дрібні необгрунтовані коментарі, як муха жалить коня; вони повинні бути відкинуті, але грубі коментарі потребують більшої уваги.
  2. 2 Запитайте себе, чи вірні ці грубі коментарі. "Хіба я лінивий?" Якщо дізнався, що відповідь негативна, викиньте цей коментар з голови (доти, поки це не стане звичкою, потім ви можете уникати цієї людини, поговорити з ним про це або, при необхідності, розкажіть босові / вчителю).
  3. 3 Запитайте у вашого надійного друга, чи думає він, що коментар відповідає дійсності, або ви можете запитати у людей, чому вони зробили той коментар, і попросіть їх привести вам приклади. Хороші друзі будуть конструктивними і допоможуть вам всім, чим зможуть.
  4. 4 Працюйте над цим, якщо вважаєте, що людина образила вас у справі. Ніхто не досконалий, але, будучи активним, ви поліпшите цей конкретний аспект себе. Занадто лагідний? Працюйте над цим! Стати більш впевненим або запишіться на курси ораторського майстерності. Ви не в формі? Хапайте костюм і йдіть в спортзал. Ви не повинні робити це для кожної невеликої речі, але робота над великими речами, які вам заважають, допоможуть вам удосконалювати себе і поліпшити свій світогляд.
  5. 5 Навчіться ігнорувати непотрібні коментарі. Це можуть бути всього лише абсолютно неправдиві думки, які призначені тільки для того, щоб вас обідеть.Постарайтесь пам'ятати, що люди часто ображають інших через гніву або ревнощів. Деякі люди отримують задоволення від заподіяння шкоди іншим, і все, що вони говорять, повинно відсуватися для вас на другий план.
  6. 6 Смійтеся над собою. Якщо це не має великого значення для вас, це не повинно бути проблемою для інших. Але пам'ятайте, не смійтеся над тим, що дійсно ранить вашу самооцінку. Це просто дасть іншим людям відчуття, що вони теж можуть над вами сміятися.

Поради

  • Дізнайтеся, хто ви і чого ви хочете. Коли вам комфортно у вашій власному тілі, любов до себе приходить сама.
  • Пам'ятайте, все починається з того, що ви дізнаєтеся і починаєте любити себе. До тих пір, поки ви не зробите цього, не дивуйтеся, якщо ви подобаєтеся всього лише декільком людям.
  • Коли ви знаєте, хто ви, і що вам подобається, ви почнете залучати однодумців. "Рибак рибака бачить здалеку" -це НЕ просто приказка.
  • Ігнорувати дурницю вам допоможе наявність однодумців і друзів, які вас підтримають.
  • Складіть список речей, в яких ви гарні, або які вам в собі подобається. Наприклад, "У мене приємна посмішка" чи "Я хороший бігун". Наявність списку всіх ваших добрих якостей, дозволить вам відчути себе гідним.
  • Можливо, вам доведеться проводити більше часу на самоті, щоб пізнати себе. Запитайте себе: "Чого ти хочеш?", "Що робить тебе щасливим?", "Що тобі не подобається?", "Що ти готовий зробити, щоб порадувати себе?". Ведення щоденника настійно рекомендується.
  • Удачі на вашому шляху до радості!

попередження

  • Є люди, які просто горячатся з причини своєї посредственності.Оні, як правило, заздрять добрим, доброзичливим і / або щасливим людям. Тримайтеся подалі від них наскільки це можливо.
  • Є люди, які отримують задоволення, зачіпаючи почуття інших людей, навіть тільки шляхом таких коментарів, як "Ти жахливо виглядаєш сьогодні". Те, що ви добрий і люблячий, не обов'язково означає, що все навколо вас є такими ж. Вчіться розрізняти ці два типи людей і не належите до всіх, як до своїх друзів. Коли вони, врешті-решт, зроблять вам боляче, ви будете розчаровані, тому що не очікували від них такого, а це може вплинути на ваш емоційний стан. Тримайтеся подалі від таких людей, і НІКОЛИ не грубить їм у відповідь на такі коментарі. Ви могли б перестати сперечатися з ними або навіть розірвати багаторічну дружбу з ними.