Як бути сексуальною в середній школі

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
КАК НАЧАТЬ ХОРОШО УЧИТЬСЯ?? + в свое удовольствие | Как Стать Отличником? | Советы Для Школы
Відеоролик: КАК НАЧАТЬ ХОРОШО УЧИТЬСЯ?? + в свое удовольствие | Как Стать Отличником? | Советы Для Школы

Зміст

Середня школа - це частина вашого життя, коли ви по-справжньому починаєте самовизначатися. Навіть якщо ви відчуваєте себе невпевнено або інші сміються над вами, знайте, що ви хороші такою, якою ви є. Скористайтеся нашими порадами, щоб експериментувати і шукати свій власний стиль. Тільки запам'ятайте найголовніше: ви хороші тим, що ви - це ви, незалежно від вашого стилю, фігури, статі або сексуальності.

кроки

Метод 1 з 4: Зробіть своє волосся чарівними

У всіх різні волосся. У одних вони густі, у інших рідкісні, бувають прямі, кучеряве волосся. Але якими б вони не були у вас, можна знайти прекрасний легкий в укладанні стиль, який підходить саме вам.

  1. 1 Зробіть стрижку, що підкреслює ваші достоїнства. Поцікавтеся у перукаря, яка у вас форма обличчя, почитайте про стилях, придатних такого типу.
    • Кругле обличчя. Найбільше круглого обличчя підходять довгі пасма і ряди, довга чубчик, волосся, розділені на проділ. Якщо волосся довге, надайте форму легким каскадом. Ви будете здивовані, наскільки можна змінити ту ж зачіску.
    • Овальне обличчя. Немає єдиної, найкращої зачіски для овальної форми обличчя. Їх багато. Вам пощастило, вам йде безліч зачісок, звичайно якщо вони не приховують ваші гідності і зроблені досить правильно. Якщо волосся коротке, і є сила волі, відростіть їх. Експериментуйте з кутовий і довгою, легкої чубчиком і каскадом, поки вони ростуть. Це допоможе вам не набриднути і не відстригти їх знову.
    • Сердцевидное особа. Найкращий варіант зачіски для серцеподібного типу особи включає наступне: проділи, довгі м'які пасма, легка довга чубчик на одну сторону, освітлення і затемнення пасом, витягнуті волосся, кучері великої завивки. Просто майте на увазі, що потрібно створити обсяг навколо нижньої частини обличчя і округлити і пом'якшити особа в верхній частині, так створюється баланс форми особи і підкреслюються гідності.
    • Квадратне обличчя. Зачіски з довгим, м'якими пасмами в області верхівки голови візуально перетворюють особа, приховуючи квадратний низ. Пом'якшити лінії особи за допомогою кучерів і завивки, це додасть вашому стилю більше жіночності. Виберіть ви коротку або довгу стрижку, намагайтеся дотримуватися середини: не надто короткі і не дуже довгі. П'ять сантиметрів нижче або вище підборіддя буде ідеально. Велика чубчик в одну сторону допоможе візуально звузити широкий лоб, і ви будете виглядати приголомшливо.
    • Ромбоподібне особа. Вам підходить більшість зачісок, але найбільше зачіски з проділами і пасма шарами.
  2. 2 Обов'язково мийте голову. Всі шампуні призначені для того, щоб зробити волосся чистими, однак деякі шампуні призначені спеціально для випрямлення неслухняних волосся, зволоження сухих, захисту пофарбованих або частково фарбованого волосся, а також для дуже жирного волосся.
    • Якщо у вас жирне волосся, відвідайте салон або пошукайте в інтернеті поради та способи як зменшити жирність волосся. Користуйтеся шампунем і кондиціонером, придатними вашому типу волосся.
  3. 3 Спробуйте змінювати зачіски. З волоссям можна зробити багато чого. Спробуйте випрямляти волосся, завивати, робити пляжні хвилі, заплітати косу риб'ячий хвіст, кінський хвіст, збирати волосся в пучок. Варіантів безліч.
    • Якщо у вас сильно кучеряве або сухе волосся і зовсім немає часу зніми щось робити, спробуйте спрей або мус для розгладження кучерявого волосся або незмивний кондиціонер. Потім можете зробити зачіску, яку побажаєте. Наприклад, можна зібрати волосся в кінський хвіст, а можна просто розпустити.

Метод 2 з 4: Доглядайте за собою

  1. 1 Слідкуйте за гігієною. Кожен знає основні правила гігієни. Першим кроком у приведенні себе в порядок є чистота.
    • Мийтеся. Це само собою разумеетсяся. Приймайте ванну або душ двічі в день.
    • Чистіть зуби, користуйтеся рідиною для полоскання рота і зубною ниткою. Ваша посмішка - це перше, на що люди звертають увагу в вас, тому підтримуйте її білизну.
    • Наносите дезодорант перед виходом з дому.
  2. 2 Умивайте особа. Якщо у вас вугрі, постарайтеся вмиватися мінімум двічі в день (один раз з ранку і вдруге на ніч). Звичайно, у всіх різна шкіра, але деяким більше підходить обезжіреннон очищуючий засіб (для жирної шкіри), відлущуючий скраб (від чорних крапок) і знежирене зволожуючий засіб, що не закупорють пори (для сухої шкіри)
  3. 3 Видаляйте зайві волосся з тіла. Можна самостійно видаляти волосся в інтимній зоні, під пахвами і на ногах електричним епілятором, бритвою, воском для депіляції або записатися на цю процедуру в салон. Однак якщо ви не відчуваєте такої необхідності, не робіть цього.
  4. 4 Спробуйте різні кокетливі аромати і виберіть той парфум, який підходить вам більше всього.
  5. 5 Підкресліть риси обличчя за допомогою косметики. Косметика різними способами допомагає виглядати яскравіше, підкреслюючи гідності і перетворюючи обличчя. В якості повсякденного варіанту, скористайтеся нашими порадами, як правильно наносити природний макіяж.
    • Використовуйте консилер. Пропустіть нанесення основи для макіяжу. Виберіть консилер, як можна більш близький по відтінку до вашої шкіри. Нанесіть його на ділянки, що вимагають маскування: прищики, почервоніння, білі і чорні точки і темні кола.
    • Підводите очі. Підведення очей - це велика річ! Воно підкреслює ваші очі, роблячи погляд виразнішим. Намагайтеся вибирати коричневий олівець. Чорний занадто яскравий, а коричневий надає більш природний вигляд.
    • Наносите туш для вій. Туш миттєво перетворює очі. Але будьте обережні. Вона може бруднити і бути з грудочками, що абсолютно псує вигляд. Користуйтеся чистою тушшю, яка менше збирається в грудочки і сильно не розмазує. Перед цим скористайтеся щипцями для підкручування вій, щоб вії були більш помітними, а туш менше збиралася в грудочки.
    • Доглядайте за губами. Не наносіть губну помаду, так ви виглядаєте старше, ніж є насправді. Замість цього користуйтеся блиском для губ, вазеліном, олією для губ. Якщо наносите блиск для губ, застосовуйте разом з ним гігієнічну помаду, щоб губи не тріскалися.
  6. 6 Носіть одяг, що підкреслює ваші особливості. У кожного є якась своя особлива риса, яка приваблює увагу оточуючих, можливо, це фігура, ноги, швидкий загар, а можливо ви одні з тих, кому йдуть всі кольори.
    • Експериментуйте з речами з магазинів Abercrombie, Hollister, Forever 21, Charlotte Russe, Delias, Aeropostale, Dillards, Target, або Kohls. Але якщо жоден з них не підходить вашому стилю, вам не слід їх надягати. Дуже непогано виглядають командні футболки та светри з джинсами.
    • Це не секрет, від того, як дівчина носить речі, залежить і її положення в суспільстві, тому, переконайтеся, що ваші речі вам йдуть і підходять за розміром.
    • Носіть кольору, які йдуть вам.
    • Що стосується взуття, не варто носити крокси і туфлі на високих підборах. Замість цього вибирайте балетки, ганчіркові туфлі, сандалі на ремінцях або уггі. Переконайтеся, щоб у взутті було ходити легко і комфортно.
    • Не думайте, що для того, щоб виглядати красиво, вам потрібно обов'язково йти в дорогий магазин, ви можете знайти безліч дуже непоганих речей за нижчою ціною. Загляньте в вінтажні магазини або магазини секонд-хенд. Ціни там більш прийнятні.
    • Будьте скромні. Не носіть відверті речі, щоб виглядати круто. Насправді, це тільки наводить людей на погані думки про вас. Краще постарайтеся поєднувати обтягуючий верх і вільний низ, або навпаки, вільний верх і більш обтягуючий низ.
    • також ніколи НЕ набивайте свій бюстгальтер і не вибирайте бюстгальтер занадто великого розміру, щоб виглядати сексуальніше. Всім все буде помітно. Носіть бюстгальтер, точно відповідний вам за розміром.
  7. 7 Дбайте про свій організм. Харчуйтеся правильно, регулярно займайтеся спортом, пийте більше води протягом дня. Якщо будете намагатися стежити за собою, то будете виглядати свіже, і ваш організм вас віддячить. Через деякий час ви помітите різницю в стані здоров'я, шкіри і фігури.
    • Висипайтеся. Багатьом підліткам потрібно як мінімум 9, а то і 10 годин сну. Ви повинні бути напоготові в будь-який час дня, тому що ніколи не знаєте, які приємні сюрпризи вас чекають.
    • Якщо хочете трохи схуднути, займайтеся бігом, швидкими танцями, які вам подобаються, займайтеся на еліптичному тренажері, біговій доріжці або велосипеді.
    • Якщо хочете трохи підкачатися, щоб не виглядати занадто худенькою, робіть вправи на присідання, присідання біля стіни, віджимання у стіни, підняття ваги або навіть свого рюкзака. Націлює в основному на біцепси і трицепси.

Метод 3 з 4: Зберігайте самовладання

  1. 1 Будьте взрослрй. Вас не можна назвати класною, якщо ви нагадуєте людям звичайну маленьку дівчинку, яка постійно скаржиться, вередує і лається з іншими. Керуйтеся здоровим глуздом, ставитеся до всього спокійно, будьте ввічливі з усіма, з ким доводиться спілкуватися.
  2. 2 Будьте сміливою. Щоб вас вважали класної дівчиськом, потрібно постаратися. Проводьте гарне перше враження і спілкуйтеся з тими, хто вам подобається. Найчастіше смійтеся, будьте чарівні, змістовні, намагайтеся говорити якомога з великою кількістю людей за день, але не перестарайтеся, інакше люди вважатимуть вам нав'язливою.

Метод 4 з 4: Будьте собою

  1. 1 Будьте впевнені в собі і будьте собою. Це досить складно. Середня школа - це час, коли ви починаєте визначати себе як особистість. У вас з'являється свій власний стиль і індивідуальність, тому часом вам здається, що ви «не як усі». Не прагніть стати частиною якоїсь загальної матриці. Це соответствования в тій чи іншій мірі турбує кожну школярку, але в кінці кінців ви будете сміятися над тим, що вірили в подібні речі, і зрозумієте, що це далеко головне в житті.
    • Умійте постояти за себе або за тих, хто вам небайдужий, якщо вас або їх хтось задирає.
    • Смійтеся над своїми помилками, але намагайтеся виправлятися.
    • Найважливіше - не дозволяйте нікому вказувати вам, як жити. Як сказав Оскар Уайлд: «Будь собою - інші ролі вже зайняті».
  2. 2 Читайте книги. Читання допомагає пізнати світ. Воно розширює ваш кругозір і робить розумніші. Можете читати книги, які допомагають міркувати і шукати себе - це краще, ніж губитися в здогадах, намагаючись розібратися в усьому без допомоги ззовні.
  3. 3 Спостерігайте за людьми. Спостерігайте за тими, хто вас оточує, захоплює або надихає. Розберіться, що в них приваблює вас: можливо, це допоможе вам закласти основу, щоб стати не менш класною. Це може бути непростим завданням, але, проявивши завзятість і правильний настрій, ви з ним впораєтеся.

Поради

  • Гарне почуття гумору ще нікому не завадило.
  • Намагайтеся не завдавати занадто багато косметики. Якщо завдасте яскраво сині тіні для повік і яскраву помаду для губ, будете виглядати як клоун.
  • Будьте собою.
  • Дотримуйтеся правильного стилю. Не повторюйте за іншими, майте свій власний унікальний стиль. Постарайтеся виділитися, а не бути як всі, що б люди про вас не думали.
  • Робіть компліменти іншим.
  • Смійтеся. Сміх в 20 разів робить вас більш привабливими. Але сміх повинен бути природним, над тим, що вам дійсно смішно.
  • Встигайте в школі. В іншому випадку, інші вирішать, що вам не подобається вчитися. Хлопці люблять розумних дівчат.
  • Якщо не можна наносити макіяж, не переживай. Молоді дівчата і так гарні (особливо ті, що завжди залишаються собою), що навіть макіяж не привносить в їх зовнішність ніяких змін.
  • Тримайте правильну поставу, коли стоїте або сидите.
  • Користуйтеся лаком для нігтів. Якщо відчуваєте незручність з нафарбованими нігтями, або з тих чи інших причин вам їх не можна фарбувати, просто робіть манікюр і педикюр кожні два тижні, надаючи їм здоровий свіжий вигляд.
  • Беріть приклад з знаменитостей. Наприклад, Селена Гомес, Бейонсе, Дженніфер Лопес, Вікторія Джастіс, Анжеліна Джолі, Софія Вергара, Мерилін Монро, Майлі Сайрус, Кейт Аптон, Одрі Хепберн, Тейлор Свіфт. Пошукайте поради в модних журналах.

Що вам знадобиться

  • Шампунь і кондиціонер, які підходять вашому типу волосся
  • Гель або мило для тіла
  • Зубна паста, зубна щітка, засіб для полоскання порожнини рота, зубна нитка
  • Засіб для вмивання, скраб для обличчя і зволожуючий засіб.
  • Гарний одяг і взуття
  • Дезодорант або антиперспірант
  • Крем для гоління, крем для депіляції (необов'язково)
  • Декоративна косметика (необов'язково)
  • Аксесуари (необов'язково)